Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Δεν έχω χαπακωθει ποτέ. Θεωρώ ότι η καύλα της γκόμενας είναι το φυσικό βιαγκρα! ΧΑ ΧΑ

Αλλά αν το έκανα ή το κάνω κάποτε, σίγουρα δε θα το έκανα για τις Ινδες έξω από τον Ορφέα ΧΑ ΧΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχω χαπακωθει ποτέ. Θεωρώ ότι η καύλα της γκόμενας είναι το φυσικό βιαγκρα! ΧΑ ΧΑ

Αλλά αν το έκανα ή το κάνω κάποτε, σίγουρα δε θα το έκανα για τις Ινδες έξω από τον Ορφέα

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
254
Πόντοι
20

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Είχα καιρό να περάσω μεσημέρι, πέρασα σήμερα γύρω στις 3.
Από αξιόλογες σχετικά παρουσίες - πλην γνωστών- είδα μια γύφτισα με φούστα κλπ αλλά που μυρίζει φόλα (μια με ψεύτικα φρύδια - ήθελε 30 + hotel - έξω από τον Ορφέα), είδα μια πολύ όμορφη παραπάνω στη πλατεία εκεί στις καφετέριες στην στάση, με μπορντώ φούστα, καυλίτσα, 35-40αρα, αλλά δε ξέρω αν δούλευε. Εκεί στη διασταύρωση ήταν μιά θεία 50άρα με ωραίο σωματάκι και στυλ, πρόσωπο όχι τόσο, αλλά φαινόνταν αθώα χα χα. Μετά την έχασα όμως, λογικά θα δούλευε γιατί κοιτούσε συνεχώς. Και εκεί στο προπο απέξω μια ξανθιά ψηλή φάση 55-60, με γαλάζια μάτια, μεγάλο (πεσμένο φυσικά) στήθος, σπασμένο πρόσωπο, με ωραίο φόρεμα, φάνηκε άνετη και αεράτη, μου είπε 20+10 hotel, αλλά δε με έψησε ότι δε θα φολιαστώ και δεν πήρα. Από τις grannies όμως είναι στα υπόψη, αν και δεν είναι του γούστου μου τόσο.

Εχει πάρει κανένας τις συγκεκριμένες να πει άποψη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Σημερινή Πρωινή Καταδρομική στο τρίγωνο. Δεν υπήρχε κάποια καινούρια παρουσία. Πλην όμως είδα μια ψιλόλιγνη γύφτισσα με τα μπροστινά δόντια να λείπουν. Μου έριξε ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο, κι έκανε την Κλασσική Ερώτηση:
- Πάμε; Με έπιασε η μαλακία στον Εγκέφαλο, και το συνέχισα τραβώντας το από τα μαλλιά.
- Εξαρτάται τι κάνεις στο κρεβάτι, της απάντησα
- Τα πάντα
- Σίγουρα τα πάντα;
- Ναι
- Θέλω πίπα, γαμήσι και από μπροστά και από πίσω, να σου ρίξω ένα γερό χέρι ξύλο στον κώλο, και να σε κατουρήσω
- Εντάξει
ΑΜΑΝ, την πάτησα. Τι να κάνω τώρα; Οπότε της είπα ότι θα κάνω μια βόλτα και την κοπάνησα
Τέλος πάντων, για όποιο άτομο ενδιαφέρεται γι αυτή την καλτίλα, δουλεύει όλη τη μέρα, τη λένε Μαριάννα (σίγουρα ψεύτικο) και ζήτησε 25€ για όλα, σίγουρα θα δεχτεί παζάρια

Boss123

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2022
Like
18
Πόντοι
0
Έξω από τον Ορφέα ξανθιά αδύνατη φορούσε ένα λαχανι παντελόνι .γνωρίζουμε όνομα?.οερασα με το μηχανάκι κ δεν σταμάτησα κατά τις 12

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
ασε ρε πονηρε τωρα που γκαστρωσες τις μισες πρεζουδες θυμηθηκες οτι δεν σου κανει η πιατσα και θες να πας στα μπουρδελα,σε λιγο θα γεννησει και η αλλη γκαστρωμενη η αδυνατη μαυριδερη απεναντι απτο κριστιανα
και ειναι και μια πρεζου πιο τελειωμενη που ειναι γκαστρωμενη κοιμαται στο δρομο απεναντι απτην πλ.κουμουνδουρου
Πρωτον ετσι γουσταρα ετσι εκανα.Δευτερον ποτε δεν αργα για αλλαγη.Τριτον εγω απο τα χαλια παω στα πιο καλα,δε μενω εκει ουτε παω απο τα πιο καλα στο χαλια σαν τη πλειοψηφια.Τεταρτον δε ξερω ποιες λες κ δε με νοιαζουν.Πεμπτον δεν εχω βρεθει ποτε στη πλατεια κουμουνδουρου καθως δεν εχει καμια σχεση με τριγωνο κτλ κ δεν πηγα ποτε εκει οποτε ακυρη η τοποθεσια σου,κοντα μεν,αγνωστη σε μενα δε.Για να ξερεις ομως μια απ τα ιδια εισαι.Μα τι λεω,ολοι τα ιδια ειστε αφου βρισκεστε εδω.Απλα εμεις οι 5 που τα λεμε σχεδον ολα φαινομαστε συν καποια σαλιγκαρια καλη ωρα.Τωρα τελευταια εμφανιστηκαν φυσιολογικα ατομα συν παλιους που μιλησαμε ανθρωπινα εχει ενδιαφερον εδω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν ξέρω τη να σου πω, πιθανόν όλοι αυτοί δεν τα πάνε καλά με το νερό..
Απο παρατηρηση κ λεγομενα νομιζω το πιο σπαστικο ειναι να πανε μπανιο αλλα δε κανουν,παρα μονο πλενουν τα επιμαχα που οκ καλο ειναι αλλα ακομα κ ετσι μπορει να ναι συντομο η απλο σκουπισμα ενω μπορουσαν να καναν μπανιο κ αυτο ισχυει σε καθε Εθνικοτητα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Φόλα είναι, είχα πάρει μια έξω από Ορφέα.Εψαχνα κάποια με τριχωτό μουνι,υπέθεσα ότι αυτές είναι πολύ πιθανό να έχουν.την ρώτησα και μου είπε ότι έχει.παμε δωμάτιο γουλι το μουνι.σηκωσε μονο φόρεμα εβγαλε κυλοτα και περίμενε με τα πόδια ανοιχτά. Μαυριδερό μουνι χαλια, εννοείται όχι μπάνιο.Εκανε ότι δεν καταλάβαινε για το τριχωτό μουνι, για πίπα ήθελε και άλλα.Ειπα να φύγω αλλά κωλωσα μην έχει νταβάδες έξω.δεν ήθελα να την γαμησω, τον έπαιξα ,έχυσα στην κοιλιά της με χίλια ζόρια και εφυγα
Ναι δυστυχώς πρέπει να είναι φόλα όλες τους, και εγώ μια τώρα πήρα ινδι που ήταν με κανονικά ρούχα , γεύθηκε, μπάνιο δεν έκανε πριν μου τον έπιασε λίγο μετά έβαλε καποτα αεροπιπα ούτε ένα λεπτό και μετά έδειχνε και καλά γιατί δεν έχει σηκωθεί. Οι Κινέζες αν και χειρότερες σε εμφάνιση όμως προσπαθούν πολύ και σου ρουφάνε να σηκωθεί. Στις Ινδες η πρέπει να καυλώνει μόνο στη σκέψη η να χαπακωθεις
Κριμα!Κ το χειροτερο,αυτο γινεται και γενικα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Έξω από τον Ορφέα ξανθιά αδύνατη φορούσε ένα λαχανι παντελόνι .γνωρίζουμε όνομα?.οερασα με το μηχανάκι κ δεν σταμάτησα κατά τις 12
Φιλε μ σταματα γτ μετα δε βγαζεις ακρη.Σου φανηκε ζου η κανονικη?Αν ειναι μια αρκετα ομορφη με ωραιο σωμα χωρις στερηση/στερηση κ φυσιολογικη τοτε συμφωνω που ασχολεισαι καθως πιθανοτατα προκειται για τη Μαρια η οποια περνα απαρατηρητη οχι επειδη ειναι ασχημα,αλλα επειδη δε δειχνει τι ειναι με το ολο εμφανισιακο της.Αν σου φανηκε μεσης η μεγαλυτερης ηλικιας ειναι η Δεσποινα.Υπαρχει κ αλλη ξανθια η πρωην μπουρδελιαρα.Οσα περισσοτερα θυμηθεις θα μας κανεις να καταλαβουμε καθως μπορει να βαψε μαλλι καποια η να δες μεχρι Αννα Πρασινοματα.Στο αδυνατη επιφυλασσομαι γτ ο καθενας εχεις 2-3 σωματοτυπους ως αδυνατους.Μπορει και καινουρια,αν ξαναπας μιλατης γτ εσυ ξερεις να την αναγνωρισεις.Η ωρα που λες δεν εχει πολυ πραμα κ προσπαθω να θυμηθω ποια μπορει να ναι τετοια ωρα,για να σου κανε εντυπωση κατι ειχε,περιεγραψε τη,οτι θυμασαι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Γιατί επαψες να ανεβάζεις βιντεακια. Έβγαζαν γελιο
Γτ δε βρισκω καμια καλη που να αξιζει να παω ωστε να δω αν θελει κ αρχεια κτλ.Επισης δε προτεινω παντα γτ δε θελω να χασω χρονο οταν οι καμαριερες ειναι "σκληρες".Σχεδιαζω παντα,εχω επιλογες να το κανω αλλα θελω 1 ωρα να τα κανω ολα να γουσταρω αλλιως 1-5 αρχεια.Νταξει δεν αφηνουν ολες αλλα δεν εχω επιλογες.Αν θα σας εδειχνα πιο πολυ για την κοπελα οχι για τη φαση.Πχ η Μαρια η μοντελε κ η Ρανιες αξιζουν για φωτο-βιντεο,οπως κ η Τριανταφυλλια,η Τζενη,τα Χριστινακια κ.α. αλλα με συγκεκριμενο πλανο.Σχεδιαζω για Μαρια Αιγαλεω να βγαλω κ σχεδιαζουμε Αννα Ελευσινα να ξαναβγαλουμε αν κ δε μαρεσει επαναληψη,κατι που δεν εχουμε δει ειναι το καλυτερο,κ με γνωστες/γνωστη ισως οπως Νατασα,Ιρινα αν κ οποτε,Στελλα.Ας πουμε,θα θελα να δω Βανεσσα που μ'αρεσει σα κοριτσι.Για μενα μετραει να δω γυμνες γτ μπορει να μαρεσει εξω κ να μη μαρεσει γυμνη η το αντιθετο

Boss123

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2022
Like
18
Πόντοι
0
Φιλε μ σταματα γτ μετα δε βγαζεις ακρη.Σου φανηκε ζου η κανονικη?Αν ειναι μια αρκετα ομορφη με ωραιο σωμα χωρις στερηση/στερηση κ φυσιολογικη τοτε συμφωνω που ασχολεισαι καθως πιθανοτατα προκειται για τη Μαρια η οποια περνα απαρατηρητη οχι επειδη ειναι ασχημα,αλλα επειδη δε δειχνει τι ειναι με το ολο εμφανισιακο της.Αν σου φανηκε μεσης η μεγαλυτερης ηλικιας ειναι η Δεσποινα.Υπαρχει κ αλλη ξανθια η πρωην μπουρδελιαρα.Οσα περισσοτερα θυμηθεις θα μας κανεις να καταλαβουμε καθως μπορει να βαψε μαλλι καποια η να δες μεχρι Αννα Πρασινοματα.Στο αδυνατη επιφυλασσομαι γτ ο καθενας εχεις 2-3 σωματοτυπους ως αδυνατους.Μπορει και καινουρια,αν ξαναπας μιλατης γτ εσυ ξερεις να την αναγνωρισεις.Η ωρα που λες δεν εχει πολυ πραμα κ προσπαθω να θυμηθω ποια μπορει να ναι τετοια ωρα,για να σου κανε εντυπωση κατι ειχε,περιεγραψε τη,οτι θυμασαι
Αρκετά αδύνατη ήταν .

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αρκετά αδύνατη ήταν .
Φοβαμαι οτι ειναι ζου.Η καποια προυπαρχουσα που εβαψε μαλλι.Προλαβες να δεις χαρακτηριστικα βλεμματος?Η πολυ αδυνατες ειναι συγκεκριμενες κ συνηθως ζουδες,αν εχει πρασινα ματια εισαι σε καλο δρομο,αν οχι δε ξερω ποια ειναι.Προσεχε μην εχεις δυσαρεστη εκπληξη.Υπαρχει πιθανοτητα λογω οτι μενει κοντα να ναι η Μαρια η μοντελε

Boss123

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2022
Like
18
Πόντοι
0
Φοβαμαι οτι ειναι ζου.Η καποια προυπαρχουσα που εβαψε μαλλι.Προλαβες να δεις χαρακτηριστικα βλεμματος?Η πολυ αδυνατες ειναι συγκεκριμενες κ συνηθως ζουδες,αν εχει πρασινα ματια εισαι σε καλο δρομο,αν οχι δε ξερω ποια ειναι.Προσεχε μην εχεις δυσαρεστη εκπληξη.Υπαρχει πιθανοτητα λογω οτι μενει κοντα να ναι η Μαρια η μοντελε
Ήμουν στο μηχανάκι δεν είδα χρώμα ματιών

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ήμουν στο μηχανάκι δεν είδα χρώμα ματιών
Οκ,αν τυχει κ ξαναπερασεις με χρονο ρωτα γτ υπαρχουν κ οι ξεμπαρκες αλλα κ αυτες που εμφανιζονται λιγο εως που κ που.Να ξερεις οτι ωραιο δεις μπορει να μη το ξαναδεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελικα το πιο ωραιο κοριτσι που βλεπω απο περσυ ειναι η Ανιτα.Πριν απο αυτη υπηρχε μια πανεμορφη κοκκινομαλλα η οποια ειναι η ωραιοτερη που εχω δει.

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
1
Λοιπον παιδες την εξης ερωτηση-ενημερωση. Σημερα λογω εργασιας βρεθηκα να περναω και να με σταματαει το φαναρι στην γωνια Σατωβριάνδου με Σωκρατους. Ξερω οτι εκει υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι.......Ομως ειδα να καθετε μαζι με αλλες μια "καθαρη" ασιατισσα (ινδονησια ταυλανδη??? δεν καταλαβα) μεγαλύτερης ηλικιας (σιγουρα πανω απο 45) και μεχρι να παω στην γωνια να παρκαρω και να ξαναγυρισω με τα ποδια (3 λεπτα υποθεση) ειχε εξαφαντιστει(φορτωθει?).... Γνωριζει καποιος συναγωνιστης-μυστης κατι? Οπως επισης και καπου στην Μαρνης με Βερανζέρου ειχα πετυχει (παλι λογω ουλειας) και που εμοιαζε πολυ με ασιάτισσα......Για δώστε τα φώτα σας οι φίλοι Αθηναίοι (και οχι μόνο)....Ειμαι καινουριος στην Αθήνα και λόγω σχεσης δεν εχω κάνει καμία καταδρομική.......

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Ή σε πρόλαβε συναγωνιστής ή μετακινήθηκε φίλε.

Καλή αρχή στην Αθήνα και υπομονή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Λοιπον παιδες την εξης ερωτηση-ενημερωση. Σημερα λογω εργασιας βρεθηκα να περναω και να με σταματαει το φαναρι στην γωνια Σατωβριάνδου με Σωκρατους. Ξερω οτι εκει υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι.......Ομως ειδα να καθετε μαζι με αλλες μια "καθαρη" ασιατισσα (ινδονησια ταυλανδη??? δεν καταλαβα) μεγαλύτερης ηλικιας (σιγουρα πανω απο 45) και μεχρι να παω στην γωνια να παρκαρω και να ξαναγυρισω με τα ποδια (3 λεπτα υποθεση) ειχε εξαφαντιστει(φορτωθει?).... Γνωριζει καποιος συναγωνιστης-μυστης κατι? Οπως επισης και καπου στην Μαρνης με Βερανζέρου ειχα πετυχει (παλι λογω ουλειας) και που εμοιαζε πολυ με ασιάτισσα......Για δώστε τα φώτα σας οι φίλοι Αθηναίοι (και οχι μόνο)....Ειμαι καινουριος στην Αθήνα και λόγω σχεσης δεν εχω κάνει καμία καταδρομική.......
η περιγραφή ταιριάζει σε μια Φιλιππινέζα που πιατσάρει σε αυτό το σημείο ακριβώς. Δεν την έχω πάρει, επειδή δεν μου γεμίζει το μάτι

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Την είχα πάρει πριν μερικά χρόνια για καλτ ποδολαγνεία οπότε δεν μπορώ να σου πω και πολλά. Φάνηκε συνεργάσιμη όμως και δεν ένιωσα ότι προσπάθησε να με φολιάσει

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
18
Πόντοι
1
Καλησπέρα μια γριά ξανθιά με πρόσωπο σπασμένο ( η πιο γερασμένη στην πιάτσα) στην στάση Χαλκοκονδύλη που παίρνει 40€ την ώρα , παίρνει ελεύθερο τσιμπούκι ξέρετε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom