Μην αγχωνεσαι.Κατσαπλιαδες ειναι.Δεν κανουν τιποτα,Μονο βαβουρα και αν.Λαθος τους που ειναι μαζι κ αμφιβαλλω αν ειναι κ ζευγαρια.Οτι κ να ναι δε με νοιαζει,με το καιρο αδιαφορησα αλλα με προσεχη γτ οντως μερικες φορες μαρεσει κατι και καθεται χωμενο.Ε που να ρθω μαρη?Αλλα οκ σηκωνοντια ερχονται κτλ,κοιτανε και το κοιταγμα σημαινει δουλευω κατα μεσο ορο.Απλα ειμαι γκαντεμης,μποριε πχ σε σενα να στεκεται μονη κ εγω να τη δω μεσα σε 5.Εκει ειναι το ζουμι,να ναι 5 ατομα γυρω αλαλ 1 να ναι ο ''δικος'' τη ςοποτε κανενα θεμα.Απλα συνεργαζονται κ προφανως γνωριζονται,Εδψ γνωριζομαι εγω,αυτοι κ αυτες δε θα ναι γνωριμα ατομα?Εκνευριστικο οσο δε παει αυτο με το φανερο αλλα οκ ετσι δουλευουν δεν ειναι καινουριο για οσους παμε,Πχ ο ψηλος της Ντορινας δεν ελεγε κατι,ισα ισα ελεγε δουλευει κτλ,εχω τυχει κ αλλα σκηνικα αστεια,Ελληνιδα που με ξερει,η Τζωρτζινα ενω μιλουσαμε χαβαλεδιαζαμε κ ερχεται μετα κ μου λεει νομιζε ο παικτης οτι ειμουν απο αλβανικη μαφια επειδη του μοαισα για αλβανος χαχαχα,εχω δει κ ακουσει τα παντα εκει,να γελαμε κ οι δυο κ ο αλλος παραπερα.Αλλωστε οι ιδιες λενε οτι δε θελουν ατοαμ πανω απ το κεφαλι τους κτλ,αλλες φορες λενε οτι θελουν μια προστασια,αναλογα τη φαση,αν εχουν κυκλο δουλευουν μονες και λεγοντας ψεμματα φανταζομαι περι προστασιων ενω δεν εχει στ αληθεια απλα επιφυλακτικα.Το μονο καλο των Βουλγαρων ειναι πως ειναι ολα φανερα.Τωρα αν σου κακοφαινεται η ειναι σκληρο φαινομενικα οκ δεκτο.Αν ομως δεν εχεις θεμα δε σε σταματαει καν.Ειναι τοσο μα τοσο κατσαπλιαδες που πραγματικα αν διναμε 500 ευρω να τις γαμαμε μπροστα τους παιζει να κοιτουσαν κ ας εχουν σχεση.Σε φιλοχρηματα ατομα μη φοβασαι καθολου.Ισα ισα που αν δουν οτι παιρνεις γινεσαι και καλο παιδι χαχαχα,εχω ριξει αμετρητα ακυρα μπροστα τους κ κρυφα τους,δεν εγινε τιποτα,μυαλο δεν εχουν,ας χανουν.Σου συνιστω Αλμπενα η Μελεκ απο αυτες αν θες κατι πιο ευχαριστο,η Αλμπενα εχει βυζια και η Μελεκ καλυτερο σωμα.Φατσες εχουν κ οι δυο με την Αλμπενα να χει πιο γλυκο χαμογελο.Η Μελεκ μιλα Γερμανικα αν σε βολευει σαν καβατζα.Επισης μια φορα καποια απ τις δυο παιζει να βογγαγε σε διπλανο δωματιο κ δεν κοιταξα ποια ειναι.Επειδη οι αλλες δε φαινονται δοτικες κ ειναι ιδιες,αυτες οι δυο ειναι η πιθανοτερη εκδοχη του δωματιου εκεινου.Επισης ειναι ευχαριστες και χαβαλετζουδες.Η πιο μοντελε ειναι η Μιμη αλλα απογοητευσε ατομα μεσα.Οι υπολοιπες δε μαρεσουν λογω κιλων.Επισης υπαρχουν μικρες που μια τις βλεπω μια οχι,ειναι του φετινου καλοκαιριου.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ καθολου τις τραμπες οπως ηρθε η αλλη απο μπουρδελακι.Οσο για αυτους που τν με τη μικρη,ειδικα αυτοι οι πρεζες ειναι που περιμενουν να παρθει καμια να ωφεληθουν οταν ειναι οκ με αυτο.Μερικες φορες με φωναξαν απο μονοι χαχαχα,οτνως εχω κανει φαση επειδη με φωναξαν μονοι τους λολ κ εχω αντιθετως αρνηθει φοβουμενος οτι δε θα πανε ολα τα λεφτα στη κοπελια