Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Αρκετά εποικοδομιτική βολτούλα η οποία με έκανε σοφότερο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν τόσο ρομαντικά
Δυστυχως ισχυει και δυστυχως θα χρειαστεις απο 1 εως 50 φορες να βρεις μια σειρα απο κοριτσια που θα χεις σε κυκλο
βρίσκεις καλές περιπτώσεις να κάνεις την δουλειά σου
σε αυτη τη φραση η πιατσα ολη με τις οποιες ταλαιπωριες διοτι οταν βρεθουν τελος γινεται η δουλεια και με το παραπανω

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Σα καινουρια η Ντενις,η αλλη θυμασαι ονομα?Γενικα ονοματα οσα θυμασαι θα ναι βοηθητικα
Ήταν πιο μικρή, πιο όμορφη από την Ντενίς. Είχε το κλασικό γύφτικο σκουλαρίκι πάνω από τα χείλη και φορούσε ροζ μπλούζα. Ονόματα ρωτάω συνήθως αφού κανονιστεί η συνεύρεση και οδεύουμε προς το ξενοδοχείο. Κακώς όμως, θα ρωτάω από την αρχή για να τα γράφω και εδώ

Κασσανδρα.Τι εννοεις?Της μιλησες και δεν απαντησε η δε σε κοιταζε απασχολουμενη ως συνηθως?Μιλα της,δεν ειναι ψυχρη οπως φαινεται
Είπαμε ένα γεια, μου είπε ότι είναι από την Αφρική, και όταν την ρώτησα για χώρα είπε ότι δεν θέλει να μου μιλήσει και απομακρύνθηκε

Πες τα γιατι τα λεω κ δε πιστευουν.Ωστοσο πρεπει να μας πεις περισσοτερα,οτι θυμασαι με λεπτομερεια καθως οσοι ψαξουμε μπορει να πεσπουμε πανω της κ ετσι δε θα φοβηθουμε η θα κανουμε πισω.Εφοσον κοιταζει καλα ειμαστε,θυμησου οτι μπορεις γιατι αυτες θελω.Μενανδρου η Βερανζερου ηταν,σωστα λες,προς τα που πηγε?Επρεπε να παρακολουθησεις λιγο να δεις που κινεται και τι κανει,αν πχ αραζει κτλ γτ πιθανον ουτε γκομενος ηταν ο αλλος ουτε τιποτα.Κ να ηταν αν ασχολειται εχει τον τροπο.πχ σημερα θα χαμογελασει επειδη δε μπορει να πλησιασει κ αλλη φορα θα μιλησει.Υπαρχει περιπτωση να ταν καποια απο τις τελευταιες μικρες
Μου φαίνεται την είδα εδώ, γιατί μου ταιριάζει το μέρος με την εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Σόρρυ αλλά δεν την ξέρω καλά την περιοχή. Εκείνη ανηφόριζε και έδειχνε να ακολουθεί τυφλά τον άντρα που βρισκόταν δίπλα και λίγο μπροστά της

1756661787006.png

Έπρεπε να την βγάλω φωτό αλλά εκείνη την στιγμή είχα καυλώσει και απλά την κοιτούσα

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Ήταν πιο μικρή, πιο όμορφη από την Ντενίς. Είχε το κλασικό γύφτικο σκουλαρίκι πάνω από τα χείλη και φορούσε ροζ μπλούζα. Ονόματα ρωτάω συνήθως αφού κανονιστεί η συνεύρεση και οδεύουμε προς το ξενοδοχείο. Κακώς όμως, θα ρωτάω από την αρχή για να τα γράφω και εδώ

Είπαμε ένα γεια, μου είπε ότι είναι από την Αφρική, και όταν την ρώτησα για χώρα είπε ότι δεν θέλει να μου μιλήσει και απομακρύνθηκε

Μου φαίνεται την είδα εδώ, γιατί μου ταιριάζει το μέρος με την εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Σόρρυ αλλά δεν την ξέρω καλά την περιοχή. Εκείνη ανηφόριζε και έδειχνε να ακολουθεί τυφλά τον άντρα που βρισκόταν δίπλα και λίγο μπροστά της

1756661787006.png

Έπρεπε να την βγάλω φωτό αλλά εκείνη την στιγμή είχα καυλώσει και απλά την κοιτούσα
Η αλλη πιο μικρη?Κοιτα αυτες συνηθως ειναι σα μπουγιο κ αν ειναι λιγες παλι ειανι γνωριμες.Πχ αν ακουσεις Τανια η Βανεσσα ειναι πολυ καιρο εκει.Η Κασσανδρα δε ξερω γιατι τη χαλασες,εχω μιλησει παρα πολυ μαζι της,ισως νομιζε οτι της σπαταλας χρονο κ δε θα παρεις αν πχ εκαναν το ιδιο αλλοι 5 σερι κ νομιζε οτι θα χασει.Ξαναδοκιμασε να καταλαβει πως εισαι,δεν ειναι κακη.Κι ομως σωστα τα λες γιατι το κομματι που δειχνεις ειναι καβατζα,Καθονται εκει μεσα στις κολωνες και ακριβως διπλα στις σκαλες.Προσφατα ειδα με φιλο μια εκ των δυνατοτερων που χω/χουμε δει.Αυτο ειναι σημαδι ωραιας επειδη δειχνεις το συγκεκριμενο.προσεχε καθονται κι ακομα παραπερα χυμα στο πλακωστρωτο της γωνιας.Επισης αυτο το μερος ειναι συμβολη καθως ερχονται η απομακρυνονται προς κουμουνδουρου κτλ,σου συνιστω να στηνεσαι στα κομβικα ειτε πεζος ειτε σε αμαξι και να κανεις παρακολουθηση.Αν τη ξαναδεις μιλα κ πες επο ολα καλα με θυμασαι,σε ειχα ξαναδει κτλ,με τετοιο στυλ ομιλιας.Εμπειρος εισαι,ζητας τα δυσκολα,το χεις εσυ,αν τη βρεις μονη θα μας σωσεις!Στις συμβολες Μενανδρου-Βερανζερου,Κουμουνδουρου-Βερανζερου,Κουμουνδουρου-Σατωβριανδου μου χουν φυγει ματια!Να ξερεις οσες περνανε απ αυτες θα καταληξουν η στον ορφεα μπροστα για να πανε καπου πχ λεωφορεια κτλ η θα πανε προς το μετρο απευθειας γι αυτο ειναι κομβικες,εχε το νου σου κ στη μαρνης γιατι πολλες φορες απο μαρνης σπανε κ μπαινουν παραμεσα οποτε θες κατι κομβικο,νομιζω αν αραξεις εκει πλατεια ξουθου θα βλεπεις κ τις αφιξεις και τις αναχωρησεις αλλα θα σε κοιτανε οποτε μπορεις να γυρνας στα κομβικα χωρις να πολυφαινεσαι.Αν ξερεις καποια η κανεις καποια πιο φιλη τραβα την κ αραξτε μαζι να μιλατε ωστε να παρακολουθεις με ευκολια και φυσικα να ρωτας για διερχομενες,οι καλυτερες συμμαχοι ειναι

• Αγάπη

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Η αλλη πιο μικρη?Κοιτα αυτες συνηθως ειναι σα μπουγιο κ αν ειναι λιγες παλι ειανι γνωριμες.Πχ αν ακουσεις Τανια η Βανεσσα ειναι πολυ καιρο εκει.Η Κασσανδρα δε ξερω γιατι τη χαλασες,εχω μιλησει παρα πολυ μαζι της,ισως νομιζε οτι της σπαταλας χρονο κ δε θα παρεις αν πχ εκαναν το ιδιο αλλοι 5 σερι κ νομιζε οτι θα χασει.Ξαναδοκιμασε να καταλαβει πως εισαι,δεν ειναι κακη.Κι ομως σωστα τα λες γιατι το κομματι που δειχνεις ειναι καβατζα,Καθονται εκει μεσα στις κολωνες και ακριβως διπλα στις σκαλες.Προσφατα ειδα με φιλο μια εκ των δυνατοτερων που χω/χουμε δει.Αυτο ειναι σημαδι ωραιας επειδη δειχνεις το συγκεκριμενο.προσεχε καθονται κι ακομα παραπερα χυμα στο πλακωστρωτο της γωνιας.Επισης αυτο το μερος ειναι συμβολη καθως ερχονται η απομακρυνονται προς κουμουνδουρου κτλ,σου συνιστω να στηνεσαι στα κομβικα ειτε πεζος ειτε σε αμαξι και να κανεις παρακολουθηση.Αν τη ξαναδεις μιλα κ πες επο ολα καλα με θυμασαι,σε ειχα ξαναδει κτλ,με τετοιο στυλ ομιλιας.Εμπειρος εισαι,ζητας τα δυσκολα,το χεις εσυ,αν τη βρεις μονη θα μας σωσεις!
Ωραίος, πολύτιμες οι πληροφορίες σου. Ο άντρας ήταν ένας ψηλός και λεπτός και φορούσε κουκούλα. Το λέω γιατί αν τους δεις μαζί θα τους καταλάβεις πιο εύκολα

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
Κατεβηκα μεσημερι την Κυριακή που μας πέρασε, βρήκα τη σκυννι πρεζού Ελισάβετ που μιλαει μονη της και κανονισαμε στον ορφέα με 15 ευρω, καθώς περιμέναμε το ασανσερ μπαινουνε μεσα 2 μπατσοι απο το περιπολικό εξω και σε συνενοηση με το ρεσεψιονίστα ανεβαινουν επανω να βγάλουν έξω μία πρεζού ζομπι που την είχε πιάζει κρίση και δεν έβγαινε με τιποτα ( ποιος διαστραμένος να πήγε μαζι της),
Τώρα στο δωματιο η ελισαβετ βρωμαγιε μια απίστευτη τυρίλα ακομη και μετα το ντουζ οπότε την εδιωξα και χάλασα ετσι 5 ευρω. Κρίμα γιατι ειναι ομορφούλα.

Ξενερομένος ειπα να κάνω μια βόλτα και πιο πέρα με πλησίασε η Έλενα η έγκυος αν θέλω παρέα με 20 ευρω κανονικό πρόγραμμα όπου συμφώνησα μιας που δεν εχω παει ποτε με έγκυο (και ούτε πρόκυτε γιατι δεν έχω γυναικα) παλι στον ορφέα με 5 ευρω ,έκανε το ντουζακι της, ηταν πολύ καθαρή, ολα με πλαστικό απλα θέλει σιγά σιγά λογο εγκυμοσύνης ,μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος
Μέγας μύστης ο τύπος!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Ωραίος, πολύτιμες οι πληροφορίες σου. Ο άντρας ήταν ένας ψηλός και λεπτός και φορούσε κουκούλα. Το λέω γιατί αν τους δεις μαζί θα τους καταλάβεις πιο εύκολα
Μην αγχωνεσαι.Κατσαπλιαδες ειναι.Δεν κανουν τιποτα,Μονο βαβουρα και αν.Λαθος τους που ειναι μαζι κ αμφιβαλλω αν ειναι κ ζευγαρια.Οτι κ να ναι δε με νοιαζει,με το καιρο αδιαφορησα αλλα με προσεχη γτ οντως μερικες φορες μαρεσει κατι και καθεται χωμενο.Ε που να ρθω μαρη?Αλλα οκ σηκωνοντια ερχονται κτλ,κοιτανε και το κοιταγμα σημαινει δουλευω κατα μεσο ορο.Απλα ειμαι γκαντεμης,μποριε πχ σε σενα να στεκεται μονη κ εγω να τη δω μεσα σε 5.Εκει ειναι το ζουμι,να ναι 5 ατομα γυρω αλαλ 1 να ναι ο ''δικος'' τη ςοποτε κανενα θεμα.Απλα συνεργαζονται κ προφανως γνωριζονται,Εδψ γνωριζομαι εγω,αυτοι κ αυτες δε θα ναι γνωριμα ατομα?Εκνευριστικο οσο δε παει αυτο με το φανερο αλλα οκ ετσι δουλευουν δεν ειναι καινουριο για οσους παμε,Πχ ο ψηλος της Ντορινας δεν ελεγε κατι,ισα ισα ελεγε δουλευει κτλ,εχω τυχει κ αλλα σκηνικα αστεια,Ελληνιδα που με ξερει,η Τζωρτζινα ενω μιλουσαμε χαβαλεδιαζαμε κ ερχεται μετα κ μου λεει νομιζε ο παικτης οτι ειμουν απο αλβανικη μαφια επειδη του μοαισα για αλβανος χαχαχα,εχω δει κ ακουσει τα παντα εκει,να γελαμε κ οι δυο κ ο αλλος παραπερα.Αλλωστε οι ιδιες λενε οτι δε θελουν ατοαμ πανω απ το κεφαλι τους κτλ,αλλες φορες λενε οτι θελουν μια προστασια,αναλογα τη φαση,αν εχουν κυκλο δουλευουν μονες και λεγοντας ψεμματα φανταζομαι περι προστασιων ενω δεν εχει στ αληθεια απλα επιφυλακτικα.Το μονο καλο των Βουλγαρων ειναι πως ειναι ολα φανερα.Τωρα αν σου κακοφαινεται η ειναι σκληρο φαινομενικα οκ δεκτο.Αν ομως δεν εχεις θεμα δε σε σταματαει καν.Ειναι τοσο μα τοσο κατσαπλιαδες που πραγματικα αν διναμε 500 ευρω να τις γαμαμε μπροστα τους παιζει να κοιτουσαν κ ας εχουν σχεση.Σε φιλοχρηματα ατομα μη φοβασαι καθολου.Ισα ισα που αν δουν οτι παιρνεις γινεσαι και καλο παιδι χαχαχα,εχω ριξει αμετρητα ακυρα μπροστα τους κ κρυφα τους,δεν εγινε τιποτα,μυαλο δεν εχουν,ας χανουν.Σου συνιστω Αλμπενα η Μελεκ απο αυτες αν θες κατι πιο ευχαριστο,η Αλμπενα εχει βυζια και η Μελεκ καλυτερο σωμα.Φατσες εχουν κ οι δυο με την Αλμπενα να χει πιο γλυκο χαμογελο.Η Μελεκ μιλα Γερμανικα αν σε βολευει σαν καβατζα.Επισης μια φορα καποια απ τις δυο παιζει να βογγαγε σε διπλανο δωματιο κ δεν κοιταξα ποια ειναι.Επειδη οι αλλες δε φαινονται δοτικες κ ειναι ιδιες,αυτες οι δυο ειναι η πιθανοτερη εκδοχη του δωματιου εκεινου.Επισης ειναι ευχαριστες και χαβαλετζουδες.Η πιο μοντελε ειναι η Μιμη αλλα απογοητευσε ατομα μεσα.Οι υπολοιπες δε μαρεσουν λογω κιλων.Επισης υπαρχουν μικρες που μια τις βλεπω μια οχι,ειναι του φετινου καλοκαιριου.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ καθολου τις τραμπες οπως ηρθε η αλλη απο μπουρδελακι.Οσο για αυτους που τν με τη μικρη,ειδικα αυτοι οι πρεζες ειναι που περιμενουν να παρθει καμια να ωφεληθουν οταν ειναι οκ με αυτο.Μερικες φορες με φωναξαν απο μονοι χαχαχα,οτνως εχω κανει φαση επειδη με φωναξαν μονοι τους λολ κ εχω αντιθετως αρνηθει φοβουμενος οτι δε θα πανε ολα τα λεφτα στη κοπελια

• Like

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Μην αγχωνεσαι.Κατσαπλιαδες ειναι.Δεν κανουν τιποτα,Μονο βαβουρα και αν.Λαθος τους που ειναι μαζι κ αμφιβαλλω αν ειναι κ ζευγαρια.Οτι κ να ναι δε με νοιαζει,με το καιρο αδιαφορησα αλλα με προσεχη γτ οντως μερικες φορες μαρεσει κατι και καθεται χωμενο.Ε που να ρθω μαρη?Αλλα οκ σηκωνοντια ερχονται κτλ,κοιτανε και το κοιταγμα σημαινει δουλευω κατα μεσο ορο.Απλα ειμαι γκαντεμης,μποριε πχ σε σενα να στεκεται μονη κ εγω να τη δω μεσα σε 5.Εκει ειναι το ζουμι,να ναι 5 ατομα γυρω αλαλ 1 να ναι ο ''δικος'' τη ςοποτε κανενα θεμα.Απλα συνεργαζονται κ προφανως γνωριζονται,Εδψ γνωριζομαι εγω,αυτοι κ αυτες δε θα ναι γνωριμα ατομα?Εκνευριστικο οσο δε παει αυτο με το φανερο αλλα οκ ετσι δουλευουν δεν ειναι καινουριο για οσους παμε,Πχ ο ψηλος της Ντορινας δεν ελεγε κατι,ισα ισα ελεγε δουλευει κτλ,εχω τυχει κ αλλα σκηνικα αστεια,Ελληνιδα που με ξερει,η Τζωρτζινα ενω μιλουσαμε χαβαλεδιαζαμε κ ερχεται μετα κ μου λεει νομιζε ο παικτης οτι ειμουν απο αλβανικη μαφια επειδη του μοαισα για αλβανος χαχαχα,εχω δει κ ακουσει τα παντα εκει,να γελαμε κ οι δυο κ ο αλλος παραπερα.Αλλωστε οι ιδιες λενε οτι δε θελουν ατοαμ πανω απ το κεφαλι τους κτλ,αλλες φορες λενε οτι θελουν μια προστασια,αναλογα τη φαση,αν εχουν κυκλο δουλευουν μονες και λεγοντας ψεμματα φανταζομαι περι προστασιων ενω δεν εχει στ αληθεια απλα επιφυλακτικα.Το μονο καλο των Βουλγαρων ειναι πως ειναι ολα φανερα.Τωρα αν σου κακοφαινεται η ειναι σκληρο φαινομενικα οκ δεκτο.Αν ομως δεν εχεις θεμα δε σε σταματαει καν.Ειναι τοσο μα τοσο κατσαπλιαδες που πραγματικα αν διναμε 500 ευρω να τις γαμαμε μπροστα τους παιζει να κοιτουσαν κ ας εχουν σχεση.Σε φιλοχρηματα ατομα μη φοβασαι καθολου.Ισα ισα που αν δουν οτι παιρνεις γινεσαι και καλο παιδι χαχαχα,εχω ριξει αμετρητα ακυρα μπροστα τους κ κρυφα τους,δεν εγινε τιποτα,μυαλο δεν εχουν,ας χανουν.Σου συνιστω Αλμπενα η Μελεκ απο αυτες αν θες κατι πιο ευχαριστο,η Αλμπενα εχει βυζια και η Μελεκ καλυτερο σωμα.Φατσες εχουν κ οι δυο με την Αλμπενα να χει πιο γλυκο χαμογελο.Η Μελεκ μιλα Γερμανικα αν σε βολευει σαν καβατζα.Επισης μια φορα καποια απ τις δυο παιζει να βογγαγε σε διπλανο δωματιο κ δεν κοιταξα ποια ειναι.Επειδη οι αλλες δε φαινονται δοτικες κ ειναι ιδιες,αυτες οι δυο ειναι η πιθανοτερη εκδοχη του δωματιου εκεινου.Επισης ειναι ευχαριστες και χαβαλετζουδες.Η πιο μοντελε ειναι η Μιμη αλλα απογοητευσε ατομα μεσα.Οι υπολοιπες δε μαρεσουν λογω κιλων.Επισης υπαρχουν μικρες που μια τις βλεπω μια οχι,ειναι του φετινου καλοκαιριου.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ καθολου τις τραμπες οπως ηρθε η αλλη απο μπουρδελακι.Οσο για αυτους που τν με τη μικρη,ειδικα αυτοι οι πρεζες ειναι που περιμενουν να παρθει καμια να ωφεληθουν οταν ειναι οκ με αυτο.Μερικες φορες με φωναξαν απο μονοι χαχαχα,οτνως εχω κανει φαση επειδη με φωναξαν μονοι τους λολ κ εχω αντιθετως αρνηθει φοβουμενος οτι δε θα πανε ολα τα λεφτα στη κοπελια
Αυτές που ανέφερες Αλμπενα, Μελεκ, Μιμη συχνάζουν εκεί γύρω στην φωτό που ανέβασα; Εκεί τριγύρω είναι η πρεζοπεριοχή που γράφεις; :afro: Δεν έχω καταλάβει

Τελευταία τροποποίηση:

Amanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Ηλικια ειπα δε ξερω.Τη κοβω για 25 μαξ.Κ παραπανω να ναι δε φαινεται.ΚΙ γω κ ο φιλος μου συμφωνουμε στο οτι ειναι σιγουρα μικρη.Δε σιγουραυω κατι γτ μπορει αν μη πει αληθεια.Αν ειναι κατω των 25 ειναι αυτο που θεωρω.Εμφανιση ωραια καθημερινη οχι ξεκωλλε,με ενα κολλαν ηταν που δε γινοταν να μη δεις.Δεν εχει κιλα,εχει το καλλιγραμμο κανονικο προς αδυνατο,βασικα αδυνατο.Εγω την ειδα αρχικα στη Σωκρατους και μετα εκατσε βερανζερου.Εδειχνε τασει να παει προς Μενανδρου αλλα μετα βαρεθηκα κι εφυγα.Βγηεκ ο φιλος κ οπως ειμασταν Ορφεα φευγω για Λινα κ στο φαναρι του περιπτερου εμφανιζεται η Αιμιλια απο απεναντι.Επι χαλκοκονδυλη αρα ηταν στη γυρω περιοχη γτ κ οταν κανονισαμε κ γυρισα που με αφησε εφυγε απο εκει.Δε τις φαινεται καθολου οτι δουλευει κτλ αν δε στηθει.Εχει στα μαγουλα ακμη,με κοτσο εκεινη τη μερα
Ok ευχαριστώ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Αυτές που ανέφερες Αλμπενα, Μελεκ, Μιμη συχνάζουν εκεί γύρω στην φωτό που ανέβασα; Εκεί τριγύρω είναι η πρεζοπεριοχή που γράφεις; :afro: Δεν έχω καταλάβει
Αυτες ειναι του Ορφεα.Φυσικα μπορει να τις και περα δηλαδη στο LIberty.Γενικα στη Χαλκοκονδυλη παιζουν αυτες και ειανι κανονικες μη χρηστριες οι συγκεκριμενες.Η πρεζοπεριοχη ειναι ο Οσε,αλλα με το γενικο ορο ολη η Βαθης πρεζοπεριοχη ειναι.Εγω εννοω παντα τον Οσε κατω στην ενωση Καρολου με Μαρνης,ιδιος δρομος.Επισης μπορει να τις δεις Σωκρατους ειτε να περνουν ειτε να καθονται σε καποιο μαρμαρακι ως θεση σαν σκαλι

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Τελικά κατούρησες κάπου ρε φίλε ή έσκασες; χα χα
Το διάβασα λάθος πριν. Κατούρησα όταν πήγα σπίτι μιας και δεν ήταν επιτακτική ανάγκη παρόλο που είχα κουμπώσει 2 νερά

Εκπληξη δεν ειναι.Πες μας ομως και ποια ειναι αν δουεμ κριτικες κτλ να ξερουμε τι κανουμε,εστω πμ γιατι οι ελαχιστες ''καινουριες'' ειναι που σπαταλανε τον χρονο των παλιων,μην ασχολουμαστε ασκοπα.Ποια εηταν ως μπουρδελιαρα και ποια ειναι τωρα?
Είναι η Έμμα από το Φυλής 69α και τελευταία λίγο στο 66δ
Όλες οι κριτικές για την Έμμα - Φυλής 66Δ (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Το διάβασα λάθος πριν. Κατούρησα όταν πήγα σπίτι μιας και δεν ήταν επιτακτική ανάγκη παρόλο που είχα κουμπώσει 2 νερά

Είναι η Έμμα από το Φυλής 69α και τελευταία λίγο στο 66δ
Όλες οι κριτικές για την Έμμα - Φυλής 66Δ (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Μαλλον δεν την εχω δει αυτη η δε τη θυμαμαι.τραβα μας μια φωτο αν τα καταφερεις ωστε να την αποφευγουμε αλλιως πρεπει να μαθουμε πως συστηνεται

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Μαλλον δεν την εχω δει αυτη η δε τη θυμαμαι.τραβα μας μια φωτο αν τα καταφερεις ωστε να την αποφευγουμε αλλιως πρεπει να μαθουμε πως συστηνεται
Αυτή είναι. Έχω κρύψει πρόσωπο. Μαλλί ξανθό μέχρι τους ώμους

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Ρε συ μηπως ειναι η φιλη του τραβελιου?Τι ηλικιας ειναι?
Δεν ξέρω, αλλά πρέπει να είναι καινούρια στην πιάτσα αφού κάθε φορά στα μπουρδέλα την έβλεπα. Μπορεί όμως να είχε ήδη επαφές. Ηλικία γύρω στα 40

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Δεν ξέρω, αλλά πρέπει να είναι καινούρια στην πιάτσα αφού κάθε φορά στα μπουρδέλα την έβλεπα. Μπορεί όμως να είχε ήδη επαφές. Ηλικία γύρω στα 40
Απο σωμα καλη ειναι αλαλ δεν εχει γραφτει.Αρα η που δεν εβγαινε πιατσα η που αλλαξε στυλ η που τοσο καιρο νομιζαμε οτι δεν ειναι της δουλειας αλλα με τετοιο στησιμο ειναι ξεκαθαρη

Amanikos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Αυτή είναι. Έχω κρύψει πρόσωπο. Μαλλί ξανθό μέχρι τους ώμους
Αν είναι αυτή που νομίζω οπότε βγαίνει είναι μαζί με ένα αδύνατο ξανθό τραβελι με πάτους χοντρους στα παπούτσια
Και βγαίνουνε μαζί και στα κτελ

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.661
Πόντοι
1.336
Ρε συ μηπως ειναι η φιλη του τραβελιου?Τι ηλικιας ειναι?
Αν είναι αυτή που νομίζω οπότε βγαίνει είναι μαζί με ένα αδύνατο ξανθό τραβελι με πάτους χοντρους στα παπούτσια
Και βγαίνουνε μαζί και στα κτελ
Πάντως όταν την είδα εγώ, καθόταν με μία Ινδή

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Πάντως όταν την είδα εγώ, καθόταν με μία Ινδή
Λογικο κ το ενα και το αλλο καθοτι προφανως βλεπονται και γνωριζονται κανοντας την ιδια δουλεια.Δεν αποκλειω να πανε κτελ και να εχει κι αλλες που δε τις βλεπουμε πιατσα η μαλλον δεν εχουμε καταλαβει οτι κανουν.Οπως κ να χει ενα ειναι το ζητουμενο,να αξιζει οποια και να ειναι

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
262
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιπαραμονής γύρο από την ομόνοια ? Δεν θέλω να είναι με πουτάνες απ έξω, πρεζάκια κτλ Ως τώρα πάω στο Μπιλ αλλά ψάχνω κάτι να μπορώ να πάω με τα πόδια απο την Ομόνοια . Είναι μια φίλη παντρεμένη που δουλεύει σε υπηρεσία δημοσίου στην ομόνοια και χάνω χρόνο να την πηγαινοφέρνω στο Μπιλ. Αν έχει κάποιος που ξέρει την περιοχή κάποια πληροφορία ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom