SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Περασα και σημερα,πηρα Μαρια Ιλιον,αναπαντεχη
Δεν ξέρω ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ερυθραία που λέτε..... πάντως αυτή που γαμαω εγώ εδώ και χρόνια είναι φαφουτα και δεν φαίνεται για πάνω από 40-45..... Λεπτή στενή. ....με μαλλί κότσο πάντα ....10 ευρώ το πήδημα.... συνήθως πρωινές ώρες στήνεται έξω από το χοτελ Χριστιάνα.....στην γωνία.....και κάθεται μέχρι μεσημέρι.2 φορες 20αρικο μιας ωρας μια χαρα εισουν!Λογικα για Μαρια Ερυθραια λες.Στενη η Μαρια?Ενδιαφερον.Υπαρχει κι αλλη Μαρια Ελληνιδα και στενη,δε μπορεσα ουτε εγω.Πες μας ποια λες,η Μαρια Ερυθραια ειναι 56 αλλα δε παιρνει μονο 10 ευρω το μισαωρο,βασικα δε θυμαμαι
Μαλλον λες τη Καρδιτσιωτισσα η καποια αλλη,μου θυμηζεις συγκεκριμενα μια,εξαιρετικη τιμη!Δεν ξέρω ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ερυθραία που λέτε..... πάντως αυτή που γαμαω εγώ εδώ και χρόνια είναι φαφουτα και δεν φαίνεται για πάνω από 40-45..... Λεπτή στενή. ....με μαλλί κότσο πάντα ....10 ευρώ το πήδημα.... συνήθως πρωινές ώρες στήνεται έξω από το χοτελ Χριστιάνα.....στην γωνία.....και κάθεται μέχρι μεσημέρι.
Οταν λες καμπυλατο?Εχει κιλα?Επειδη δε τη ξερω ειναι της πρωινης βαρδιας,το cow θετικο,η τιμη καλη,ισως παει κ 15Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμί
εχουμε μηπως τηλΣήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμί
Καλως τον,αρα να μας ενημερωνεις αφου τα ξερεις,οπως και να χει καλως τον!Καλησπέρα είμαι νέο μέλος στο site άλλα πολλά χρόνια γυρολόγος
Εδωσες πόνο!!Προχθές πρωί.....σεξ με την Μαρία την Ελληνίδα μιλφ φαφουτα ..... ξενοδοχείο easy.... Άγριο μπαλαμουτι.... πίπα καρφωτη. ....να την ακούω να πνίγεται..... μετά την λυπήθηκα και έριξα Ρυθμό..... μετά σεξ .....στα 4..... όπου ήταν στενή και δεν μπορούσα να της τον φερμαρω.... Την γυρνάω ανάσκελα.... πόδια στους ώμους....και γεώτρηση....20 euro για 2 φορές....+10 το χοτελ
Όχι ρε φίλε δυστυχώς..... παλιά το είχα..... αλλά άλλαξα συσκευή και πάει..... κακώς δεν της το ζήτησα ξανάεχουμε μηπως τηλ
Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμι
Όχι ρε φίλε δυστυχώς..... παλιά το είχα..... αλλά άλλαξα συσκευή και πάει..... κακώς δεν της το ζήτησα ξανά
Αδυνατη?Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..
Αλλά, είναι-λένε-καλή στις υπηρεσίες της,την έχω κι εγώ στα προσεχώς.
Ανοιχτη περιφερεια. Κωλαρα, μπουταρεςΑδυνατη?