Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Περασα και σημερα,πηρα Μαρια Ιλιον,αναπαντεχη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελευταιοι στοχοι Ρανια+Μαρια Ερυθραια

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Θα είναι κανείς σήμερα 3-5 εκεί? Θα έχω ένα κενό και λέω να περάσω μια βόλτα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
2 φορες 20αρικο μιας ωρας μια χαρα εισουν!Λογικα για Μαρια Ερυθραια λες.Στενη η Μαρια?Ενδιαφερον.Υπαρχει κι αλλη Μαρια Ελληνιδα και στενη,δε μπορεσα ουτε εγω.Πες μας ποια λες,η Μαρια Ερυθραια ειναι 56 αλλα δε παιρνει μονο 10 ευρω το μισαωρο,βασικα δε θυμαμαι
Δεν ξέρω ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ερυθραία που λέτε..... πάντως αυτή που γαμαω εγώ εδώ και χρόνια είναι φαφουτα και δεν φαίνεται για πάνω από 40-45..... Λεπτή στενή. ....με μαλλί κότσο πάντα ....10 ευρώ το πήδημα.... συνήθως πρωινές ώρες στήνεται έξω από το χοτελ Χριστιάνα.....στην γωνία.....και κάθεται μέχρι μεσημέρι.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμί

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν ξέρω ρε παιδιά ποια είναι αυτή η Ερυθραία που λέτε..... πάντως αυτή που γαμαω εγώ εδώ και χρόνια είναι φαφουτα και δεν φαίνεται για πάνω από 40-45..... Λεπτή στενή. ....με μαλλί κότσο πάντα ....10 ευρώ το πήδημα.... συνήθως πρωινές ώρες στήνεται έξω από το χοτελ Χριστιάνα.....στην γωνία.....και κάθεται μέχρι μεσημέρι.
Μαλλον λες τη Καρδιτσιωτισσα η καποια αλλη,μου θυμηζεις συγκεκριμενα μια,εξαιρετικη τιμη!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμί
Οταν λες καμπυλατο?Εχει κιλα?Επειδη δε τη ξερω ειναι της πρωινης βαρδιας,το cow θετικο,η τιμη καλη,ισως παει κ 15

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
551
Πόντοι
301
εχουμε μηπως τηλ

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Εγώ πάντως δεν είδα καμμία που να αξίζει, ίσως 1-2 οριακά γαμευσιμες αν έχεις πολλές καύλες. Η Κασσάνδρα έλειπε αλλά τη θεωρώ πολύ καλύτερη. Ειδικά οι Ινδες και οι γιαγιάδες θειτσες τελείως παρακμή.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τριγωνο

Καποδιστριου-3η Σεπτεμβριου-Οκανα-Lito-Λαυριου-Απολλωνιον κενα

Easy
Ινδοπακιστανες και Κινεζες

Σωκρατους
Η μιλφ με το ωραιο σωμα η ευχαριστη και η Σαντρα

Χαλκοκονδυλη
Ελενη

Liberty
Μια χοντρουλα

Ορφεας
Κασσανδρα,Φιλη Καασανδρας,Μαρια Ιλιον,ΕΛιζαμπεθ,Μελεκ,Χοντρουλες,Ινδοπακιστανες

Μενανδρου
Στελλα

Βερανζερου
Η παρα πολυ αδυνατη με την κυρια την ομορφη

Σκορπια ατομα στους περιξ δρομους με κοριτσια αναμεταξυ τους

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η Τζεορτζετα η Τζεορτζινα η Ρουμανομιλφ εμφανιζεται κι ας μη τη βλεπω συχνα,εγω την ειδα αρκετα αργα αλλα την ειδα και νωρις χωρις να το περιμενα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Βραδυνή καταδρομική στο τρίγωνο. Πολύ λίγα πράγματα, ένας καινούριος κοντόχοντρος τράβελος, η γυφτοβουλγάρα ξεπέτα σταυροπόδι στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου. Να ‘ναι καλά η Κασσάνδρα, με εξυπηρέτησε

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
Προχθές πρωί.....σεξ με την Μαρία την Ελληνίδα μιλφ φαφουτα ..... ξενοδοχείο easy.... Άγριο μπαλαμουτι.... πίπα καρφωτη. ....να την ακούω να πνίγεται..... μετά την λυπήθηκα και έριξα Ρυθμό..... μετά σεξ .....στα 4..... όπου ήταν στενή και δεν μπορούσα να της τον φερμαρω.... Την γυρνάω ανάσκελα.... πόδια στους ώμους....και γεώτρηση....20 euro για 2 φορές....+10 το χοτελ
Εδωσες πόνο!!

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμι
Όχι ρε φίλε δυστυχώς..... παλιά το είχα..... αλλά άλλαξα συσκευή και πάει..... κακώς δεν της το ζήτησα ξανά

• Like
Αντιδράσεις: DON7

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326
Σήμερα..... Ορφέας..... μιλφαρα Ελληνίδα Νατάσα..... γυμνό τσιμπούκι. Και σεξ cowgirl....20 euro +10 το χοτελ.εκανε ντους πριν και μετά.....την ρουφηξα και την εγλειψα στα βυζιά. Στις μπουταρες....και χόρτασε το χέρι μου χουφτωματα σε καμπυλατο ελληνικό ώριμο γυναικείο κορμι

Όχι ρε φίλε δυστυχώς..... παλιά το είχα..... αλλά άλλαξα συσκευή και πάει..... κακώς δεν της το ζήτησα ξανά
Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..
Αλλά, είναι-λένε-καλή στις υπηρεσίες της,την έχω κι εγώ στα προσεχώς.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αν λες για την 45άρα με το σπαστό ξανθό μαλλί που δίνει και κώλο, μάλλον Albanian girl..
Αλλά, είναι-λένε-καλή στις υπηρεσίες της,την έχω κι εγώ στα προσεχώς.
Αδυνατη?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα περνούσα με το αμάξι γύρω στις 7 και είδα μια ψηλή μελαχρινή, φουντωτά μαλλιά, με τατουάζ στον ώμο στο δεξί χερι. Φαίνονταν να έχει ενδιαφέρον και να ξεχωρίζει. Τι φάση? Δεν είδα προσωπο

nove81

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπέρα και εγώ κατέβηκα κατά της 10 το πρωί και έκανα μια περατζαδα στα γρηγορα απο liberty Hotel και Lito αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο πέρα από κάτι πρεζάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom