Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η καινουρια πολυ μαυριδερη η πολυ σκουρη φαινεται να εδραιωθηκε.Την εχουμε ξαναδει αλλα σημερα επιβαιωμενα εδειξε να εδραιωνεται.Μεταξυ Liberty+Ορφεα.Στην αρχη με φορεμα κ μετα με σορτσακι.Αν αλλαζει δεν ειναι κατι κακο.Σε επομενη φαση θα ρωτησω,ωραια παρουσια,πολυ ωραιο σωμα.Σκουλαρικι στη μυτουλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
1000004909.jpg
1000004908.jpg
Δυστυχισμένε, πόσο ανάγκη έχεις να κερδίσεις αποδοχή, που ποστάρεις ψεύτικες φωτογραφίες; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κομπιουτεράς, αρκεί μια αντίστροφη αναζήτηση στο Google Edging material PAWG

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326
Δυστυχισμένε, πόσο ανάγκη έχεις να κερδίσεις αποδοχή, που ποστάρεις ψεύτικες φωτογραφίες; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος κομπιουτεράς, αρκεί μια αντίστροφη αναζήτηση στο Google Edging material PAWG

Δεν βγάζεις άκρη με ψυχασθενείς, οπότε μην παρουσιάζεις επιχειρήματα και μην προσπαθείς να μπεις μεσ' το μυαλό τους.
Απλώς είναι τόσο ηλίθιοι που πάνε και βρίσκουν μοντέλα του εξωτερικού, ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να βρουν κάποια άγνωστη και να παραποιήσουν ελαφρώς τις φωτογραφίες για να μην εντοπίζονται.

Έχω πετύχει διάφορα τέτοια αρρωστάκια ανά τα χρόνια, το πιο συχνό φαινόμενο είναι να παρουσίαζει κάποιος φωτογραφίες γυναικών προσποιούμενος πως είναι η γυναίκα ή η γκόμενα του.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν βγάζεις άκρη με ψυχασθενείς, οπότε μην παρουσιάζεις επιχειρήματα και μην προσπαθείς να μπεις μεσ' το μυαλό τους.
Απλώς είναι τόσο ηλίθιοι που πάνε και βρίσκουν μοντέλα του εξωτερικού, ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να βρουν κάποια άγνωστη και να παραποιήσουν ελαφρώς τις φωτογραφίες για να μην εντοπίζονται.

Έχω πετύχει διάφορα τέτοια αρρωστάκια ανά τα χρόνια, το πιο συχνό φαινόμενο είναι να παρουσίαζει κάποιος φωτογραφίες γυναικών προσποιούμενος πως είναι η γυναίκα ή η γκόμενα του.
Εδω μιλουσε μεσω μηνυματων λες κ κερδιζε κατι χανωντας χρονο αφου ξερει οτι κοροιδευει αρα θα κοροιδευτει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τριγωνο

Λαυριου-3η Σεπτεμβριου-Στασεις-3ης Σεπτεμβριου-Απολλωνιον-Χαλκοκονδυλη-Cosmopolit-Κουμουνδουρου ολες κενες

Καποδιστριου
Γυναικεια φιγουρα κοντα Οκανα με παρεα δε πλησιασα

Lito
Βιολεττα

Liberty
Ελενη,Δημητρα,Τανια,Βανεσσα,σκουρη,Βικτωρια κι αλλη μια

Easy
Ινδοπακιστανες,Κιμνεζα,χοντρη βυζαρου

Σωκρατους
Μαρια Ερυθραια

Christianna
Καθιστη,δε καταλαβα

Μενανδρου
Δημητρα,Μαρια Βουλγαρα κ μια κωλαρου που δε καταλαβα αν ειναι η κυρια της Σωκρατους με τα κολλαν η καποια αλλη,μιλαμε για κωλαρου!

Σατωβριανδου
Κατι ειχε,δε μιλησα

Βερανζερου
Ακαταλαβιστικη

Πλατεια Ξουθου
Δε κοιταζα κ τοσο αλλα τελςυταια ειναι λιγο κατασκηνωση κ εχει πχ 1 αναμεσα που καμια φορα θα σηκωθει

Ορφεας
Κασσανδρα,δευτερη μαυρη χοντρη,Αννα Μαρια,Μελεκ,Ινδοπακιστανες,πολυ μελαμψη,νομιζω πηρε το ματι μου Μαρια καλησπερμα

Καματερου
Κυρια Ιωαννα,Ελενα

Πρεζοπεριοχη
Δωρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Βρες μια άγνωστη ρε μεγάλε όχι αυτήν.
Εδω μου μιλουσε φυσιολογικα μεχρι που πηγα το θεμα προς συναντηση νομιζω και σιγη ιχθυος!Τοσο καιρο σε σιγη ιχθυος.

Kyle.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα καμιά πιάτσα πέριξ Πειραιά η και Ασπρόπυργο. Πριν ένα χρόνο υπάρχει ένα ebony στο Σκλαβενίτη Πέραμα αλλά έχει χαθεί. Τα φώτα σας

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
189
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα καμιά πιάτσα πέριξ Πειραιά η και Ασπρόπυργο. Πριν ένα χρόνο υπάρχει ένα ebony στο Σκλαβενίτη Πέραμα αλλά έχει χαθεί. Τα φώτα σας
Η μαυρουλα το γύρισε στην θρησκεία και σταμάτησε...στο ίδιο σημείο στον σκλαβενιτη κάνει πιατσα μια βουλγαρα...εξωτερικά μιλάει δειχνει αλλά από υπηρεσίες που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι χάλια...δεν την έχω πάρει προσωπιξα

Kyle.Wayne

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Η μαυρουλα το γύρισε στην θρησκεία και σταμάτησε...στο ίδιο σημείο στον σκλαβενιτη κάνει πιατσα μια βουλγαρα...εξωτερικά μιλάει δειχνει αλλά από υπηρεσίες που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι χάλια...δεν την έχω πάρει προσωπιξα
ΑΜΗΝ ΑΧΑΧΧΑΧΑ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σε αλλα νηματα θα βγαλεις ακρη,καπου ειχα δει μου φαινεται!

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.688
Πόντοι
8.296
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !
ΑΠΑΤΗ ALERT
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Οι φωτογραφίες που ανεβάζει η mikaela dancer είναι κλεμμένες από την MIKAILA MURPHY, μοντέλο του εξωτερικού με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα βρείτε τις ίδιες φωτογραφίες, αλλά από τον νόμιμο κάτοχό!!!
@antisthenis παρακαλώ πολύ να ελεγχθεί το προφίλ και να μπαναριστει για απάτη και κλεμμένες φωτογραφίες!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΉ ΑΠΑΤΗ

Login • Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Εδώ αφήνω το προφίλ της αληθινής κοπέλας!!!
Λαγωνικό είσαι ρε μπαγάσα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παιδες με πηρε τηλ η Ειρηνη.Θα παει λεει σε μιση-μια ωρα κ θα κατσει ως το πρωι,Ορφεα,θα φοραει ασπρο φορεμα με μωβ σχεδια κ λεει θα τα κανει ολα μπρος-πισω με καλη τιμη,εγω δεν ειμαι κατω,τηλεφωνο με πηρε,σας μετεφερα τα λογια της

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Προχθές πρωί.....σεξ με την Μαρία την Ελληνίδα μιλφ φαφουτα ..... ξενοδοχείο easy.... Άγριο μπαλαμουτι.... πίπα καρφωτη. ....να την ακούω να πνίγεται..... μετά την λυπήθηκα και έριξα Ρυθμό..... μετά σεξ .....στα 4..... όπου ήταν στενή και δεν μπορούσα να της τον φερμαρω.... Την γυρνάω ανάσκελα.... πόδια στους ώμους....και γεώτρηση....20 euro για 2 φορές....+10 το χοτελ

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.334
Πόντοι
506
Προχθές πρωί.....σεξ με την Μαρία την Ελληνίδα μιλφ φαφουτα ..... ξενοδοχείο easy.... Άγριο μπαλαμουτι.... πίπα καρφωτη. ....να την ακούω να πνίγεται..... μετά την λυπήθηκα και έριξα Ρυθμό..... μετά σεξ .....στα 4..... όπου ήταν στενή και δεν μπορούσα να της τον φερμαρω.... Την γυρνάω ανάσκελα.... πόδια στους ώμους....και γεώτρηση....20 euro για 2 φορές....+10 το χοτελ
Καλησπερα.Φωτο παίζει?

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.012
Πόντοι
1.326

Τουλάχιστον δεν είχες να φοβάσαι πως θα στον δαγκώσει στην πίπα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.985
Πόντοι
456

Ποια Μαρια λες ? μια κοντη που μενει στην Ν.Ερυθραια ,και που συχναζει ? μηπως στην Σωκρατους ?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
2 φορες 20αρικο μιας ωρας μια χαρα εισουν!Λογικα για Μαρια Ερυθραια λες.Στενη η Μαρια?Ενδιαφερον.Υπαρχει κι αλλη Μαρια Ελληνιδα και στενη,δε μπορεσα ουτε εγω.Πες μας ποια λες,η Μαρια Ερυθραια ειναι 56 αλλα δε παιρνει μονο 10 ευρω το μισαωρο,βασικα δε θυμαμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom