Νέα

Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.032
Πόντοι
2.606
και ηταν ο μοναδικος αρχηγος οργανωμενων που ηξερε καθε οπαδος οποια ομαδας και αν υποστηριζε... τους αρχηγους των αλλων δε τους ηξεραν ουτε οι ιδιοι τους οι οπαδοι....
Ήταν και ο Μάκης ο Μαυρομιχάλης ούτε ο ολυμπιακός ούτε ο παναθηναϊκός είχαν έναν και μόνο ένα μπροστάρη εμβληματικό από τους μεγάλους ίσως μόνο ο Αρης με τον κουκ που ήταν άλλο εντελώς σενάριο και τον χαίτη της Λάρισας τον συγχωρεμένο που δεν θυμάμαι πως τον λέγανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι επαγγελμα ειχε ο τυπος ?
Απλη περιεργια..........
Κούριερ

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.005
Πόντοι
16.235
AΕΚ δεν είμαι αλλά τον αποχαιρετώ ,ανθρώπινα.
R.i.p.:priest:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Απ' ότι έχω καταλάβει αυτοί της εποχής του Χατζηχρήστου που έγιναν οπαδοί στα 1970s είχαν εντελώς άλλου τύπου βία. Δεν ήταν εναντίον της βίας, αλλά η βία της εποχής ήταν λίγο σαν παιδιά που δέρνονται στο σχολείο. Το πολύ να σου βούλωναν κανένα μάτι.

Παλιά είχα έναν πελάτη που ήταν στη Θ13 και μου έλεγε ότι αρχές 80 αυτοί που ήταν στα οπαδικά γνωρίζονταν, πήγαιναν στα ίδια μαγαζιά, και στα γήπεδα μπορεί να έπαιζαν και μερικές σφαλιάρες, έκλεβε ο ένας το κασκόλ του άλλου κλπ. Αν δεις κανένα παλιό βίντεο η αστυνομία που δήθεν χωρίζει τους οπαδούς είναι αστεία, παίζει ΠΑΟΚ - Άρης μπάσκετ σε κλειστό π.χ. έχει χιλιάδες από τη μια μεριά και την άλλη και απλά στη μέση είναι 30 ή 50 ματατζήδες.

Κάποια στιγμή σκλήρυναν τα πράγματα, ίσως γύρω στο 1990. Ο Χατζηχρήστος μάλλον είναι αυτής της προηγούμενης εποχής, οπότε σήμερα βγάζουν λίγη νοσταλγία οι πιο μεγάλοι σε ηλικία.
Iσχύουν αυτα. Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, ξέρω από άτομα που ήταν στα ντου πριν δέκα χρόνια και λιγότερα που μου λένε "δεν ξαναπατάω, δεν είναι άνθρωποι αυτοί".
Ο Χατζηχρήστος και προς τιμήν του, άνηκε σε μια γενιά οργανωμένων οπαδών που πήγαιναν στα εκτός έδρας, φώναζαν συνθήματα, αλλά δεν είχαν σκοπό να ξεμοναχιάσουν κανέναν από αντίπαλη ομάδα για να τον μαχαιρώσουν, το ξύλο έπεφτε από μεγάλες παρέες και ήταν ξύλο με τα χέρια κυρίως ,χωρίς φονικά χτυπήματα.
Ένα ακόμη που χαρακτηρίζει αυτό τον άνθρωπο είναι ότι σαν οπαδός είχε τη δική του άποψη, συγκρούστηκε με διοικήσεις, δεν ήταν τσουτσέκι.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.672
Πόντοι
9.195
Πόσo xρονών ήταν;

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.616
Πόντοι
1.056
67.
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο Χατζηχρήστο.
Από εκεί και έπειτα ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ιδιότητα, αρχηγός οπαδικού κινήματος.
Ο Κανένας που γίνεται Κάποιος;
Ας διαφωνήσει όποιος θέλει.
Το ξαναγράφω: καλό ταξίδι στον άνθρωπο.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Από εκεί και έπειτα ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ιδιότητα, αρχηγός οπαδικού κινήματος.
Ο Κανένας που γίνεται Κάποιος;
Ρε bro, αρχηγοί είναι οι τύποι που φτιάχνουν και συντηρούν συνδέσμους, μαζεύουν συνδρομές, οργανώνουν εκδρομές, πουλάνε εισιτήρια, μπλουζάκια, φούτερ, μπρελόκ κλπ. με το logo του συνδέσμου κλπ.
Οι πιο διάσημοι από αυτούς κάνουν και εκπομπές σε ραδίοφωνα, TV και τα ρέστα.
Για τον Χατζηχρήστο συγκεκριμένα δε ξέρω, ούτε ήμουν σε σύνδεσμο ομάδας ποτέ, αλλά από φίλους και γνωστούς που είναι μέλη, αυτοί οι αρχηγοί δεν τα κάνουν με το αζημίωτο.
Είναι και τρόπος να έχεις εισόδημα δηλαδή.

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.616
Πόντοι
1.056
Ρε bro, αρχηγοί είναι οι τύποι που φτιάχνουν και συντηρούν συνδέσμους, μαζεύουν συνδρομές, οργανώνουν εκδρομές, πουλάνε εισιτήρια, μπλουζάκια, φούτερ, μπρελόκ κλπ. με το logo του συνδέσμου κλπ.
Για τον Χατζηχρήστο συγκεκριμένα δε ξέρω, ούτε ήμουν σε σύνδεσμο ομάδας ποτέ, αλλά από φίλους και γνωστούς που είναι μέλη, αυτοί οι αρχηγοί δεν τα κάνουν με το αζημίωτο.
Εννοώ δεν τους αποδέχομαι. Φυσικά υπάρχουν.
Ασφαλώς έχουν ηγετικά χαρίσματα κλπ.
Και πάλι για μένα είναι ανύπαρκτοι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.651
Πόντοι
9.931
Οποιος πιστεύει οτι οι αρχηγοί των οργανωμένων ειναι αγνοί φίλαθλοι και οτι κανουν το κάνουν για το καλο της ομάδας χωρίς να βγάζουν χρήματα ειναι απλα... ΗΛΙΘΙΟΣ!!!

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Τώρα ρε μάγκες μου φαίνεται ότι βάζουμε το κεφάλι στην άμμο. Επί προεδρίας του η ορίτζιναλ μια χαρά το πήγαινε το γράμμα στα μπαχαλα. Και το δωματιάκι εκεί που το είχε δεν το κρατούσε με καφέδες και λουκούμια κέρασμα.
Ότι κι αν πρέσβευε ο ίδιος.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.070
Πόντοι
8.355
Ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας αρχηγός με την βαρύτητα της λέξης να βγάζει νόημα, ο μόνος μη παίχτης μη προπονητής μη οτιδήποτε επίσημο κομμάτι της ομάδας ΑΕΚ που με την αύρα του, την στάση ζωής του, τον λόγο του και όλα όσα έφτιαξε με την δική του Original κατάφερε να φτιάξει χιλιάδες νέους ΑΕΚτζήδες. Αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Ότι υπήρξαν ένα σωρό πιτσιρίκια, ιδίως τις δεκαετίες 80 και 90, που έγιναν ΑΕΚ με εφαλτήριο την Original.

Αντίο στον τελευταίο των Ρομαντικών. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.269
Πόντοι
3.656
Μια στροφή από ένα σύνθημα της Οriginal για τον Δημήτρη έλεγε..
Και αν ρωτήσω ξανά τον Θεό
Χατζηχρήστο ποτέ δεν θα βρω..

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
911
Πόντοι
81
Ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας αρχηγός με την βαρύτητα της λέξης να βγάζει νόημα, ο μόνος μη παίχτης μη προπονητής μη οτιδήποτε επίσημο κομμάτι της ομάδας ΑΕΚ που με την αύρα του, την στάση ζωής του, τον λόγο του και όλα όσα έφτιαξε με την δική του Original κατάφερε να φτιάξει χιλιάδες νέους ΑΕΚτζήδες. Αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Ότι υπήρξαν ένα σωρό πιτσιρίκια, ιδίως τις δεκαετίες 80 και 90, που έγιναν ΑΕΚ με εφαλτήριο την Original.

Αντίο στον τελευταίο των Ρομαντικών. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Σωστός.... Και επειδή άρχισαν ήδη να ακούγονται μαλακίες.... Για όσους ήξεραν, ήταν αυτός που αρθρογραφούσε με το ψευδώνυμο ΑΝΤΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝ...

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
585
Πόντοι
81
Ήταν μπουρδελιάρης ο τύπος; Ή τζάμπα original;

VaR22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
1.369
Πόντοι
201
Πληροφοριακά: η Original δεν έχει μέλη όπως οι υπόλοιποι σύνδεσμοι των άλλων ομάδων. Απλά πας, πίνεις μια μπύρα και κάθεσαι στο κλαμπ. Ο σύνδεσμος συντηρείται με "καπέλα" που μπαίνουν κάποιες φορές σε εισιτήρια, αυτοκόλλητα, μπλούζες, κασκόλ κτλ ή και από το υστέρημα του καθενός που αράζει εκεί. Γι' αυτό που λες για το αζημίωτο, πολλά ακούγονταν. Η πραγματικότητα είναι ότι εκείνος μία ζωή, με ένα beverly του 2005 κυκλοφορούσε με σπασμένα φανάρια. Ποτέ δεν έκανε ζωή πολυτελείας.
Οποιος πιστεύει οτι οι αρχηγοί των οργανωμένων ειναι αγνοί φίλαθλοι και οτι κανουν το κάνουν για το καλο της ομαδος χωρίς να βγαζουν χρηματα ειναι απλα... ΗΛΙΘΙΟΣ!!!
Ο συγκεκριμένος χρήματα δεν έβγαλε. Το έδειξε η ιστορία. Να έβγαλε καμία εκδρομή του τζάμπα; Μπορεί. Έως εκεί όμως
Τώρα ρε μάγκες μου φαίνεται ότι βάζουμε το κεφάλι στην άμμο. Επί προεδρίας του η ορίτζιναλ μια χαρά το πήγαινε το γράμμα στα μπαχαλα. Και το δωματιάκι εκεί που το είχε δεν το κρατούσε με καφέδες και λουκούμια κέρασμα.
Ότι κι αν πρέσβευε ο ίδιος.
αυτή ήταν η καραμέλα μια ζωή όταν ο Χατζηχρήστος ήταν "μπροστά", ότι οργάνωνε τα μπάχαλα, έκανε επεισόδια κτλ . Όταν έφυγε ο Χατζηχρήστος, τα πράγματα έγιναν 10 φορές χειρότερα στα μπάχαλα. Οπότε άκυρο το παράδειγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom