Νέα

Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
7
Like
1.652
Πόντοι
361
Ιδεολόγος, ηγετικός, αντιχούλιγκαν. Από τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς μιας άλλης εποχής.
Καλό του ταξίδι.

Συνημμένα

• IMG_0763.jpeg
    IMG_0763.jpeg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.786
Πόντοι
9.931

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.275
Πόντοι
2.356
Rip,
δεν εδωσε δικαιωματα, αν και κατα καιρους κατηγορηθηκε οτι συμπαραταχθηκε με λαθος ανθρωπους.
Τουλαχιστον δεν ασπαστηκε τη βια και την αντιπαραθεση με υβρεις.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.054
Πόντοι
81
Κρίμα.Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από την παλιαρρώστια. Ένας από τους ελάχιστους οπαδούς με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως, μόνο τραγούδι για την ομάδα χωρίς τσακωμούς και λοιπές μαγκιές.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.808
Πόντοι
3.846
Έγινε διάσημος λόγω της ΑΕΚ, ίσως ο πιο διάσημος οπαδός μαζί με τον Τάκη. Είχε εξουσία και το εκμεταλλεύτηκε. Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη ότι αυτός έκανε τον Ψωμιάδη πρόεδρο στο μπάσκετ (στα 80s) με όχι και τόσο νόμιμες διαδικασίες. Έβαζε δηλαδή την ομάδα πάνω και από νόμους και από όλα. Όσο για το θέμα της βίας δε νομίζω να ήταν ποτέ εναντίον και δε μου έκανε για τύπος που δε θα πήγαινε στα ντου όταν ήταν νέος.

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
1.406
Μέχρι πριν όχι και παρα πολλα χρονια, πηγαινα στο δωματιακι και ανέβαινα επάνω στο σπίτι του για να παρω το διάρκειας μου. Εκείνος τα είχε και από εκείνον τα παίρναμε. Γεια σου ρε Μήτσο :kneel:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.279
Πόντοι
3.656
Καλό ταξίδι Δημήτρη Χατζηχρήστο..
Τα παιδιά εκεί ψηλά στην Original του παραδείσου σε περιμένουν να κάνεις εξέδρα..

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.198
Πόντοι
2.846
Έγινε διάσημος λόγω της ΑΕΚ, ίσως ο πιο διάσημος οπαδός μαζί με τον Τάκη. Είχε εξουσία και το εκμεταλλεύτηκε. Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη ότι αυτός έκανε τον Ψωμιάδη πρόεδρο στο μπάσκετ (στα 80s) με όχι και τόσο νόμιμες διαδικασίες. Έβαζε δηλαδή την ομάδα πάνω και από νόμους και από όλα. Όσο για το θέμα της βίας δε νομίζω να ήταν ποτέ εναντίον και δε μου έκανε για τύπος που δε θα πήγαινε στα ντου όταν ήταν νέος.

Απ' ότι έχω καταλάβει αυτοί της εποχής του Χατζηχρήστου που έγιναν οπαδοί στα 1970s είχαν εντελώς άλλου τύπου βία. Δεν ήταν εναντίον της βίας, αλλά η βία της εποχής ήταν λίγο σαν παιδιά που δέρνονται στο σχολείο. Το πολύ να σου βούλωναν κανένα μάτι.

Παλιά είχα έναν πελάτη που ήταν στη Θ13 και μου έλεγε ότι αρχές 80 αυτοί που ήταν στα οπαδικά γνωρίζονταν, πήγαιναν στα ίδια μαγαζιά, και στα γήπεδα μπορεί να έπαιζαν και μερικές σφαλιάρες, έκλεβε ο ένας το κασκόλ του άλλου κλπ. Αν δεις κανένα παλιό βίντεο η αστυνομία που δήθεν χωρίζει τους οπαδούς είναι αστεία, παίζει ΠΑΟΚ - Άρης μπάσκετ σε κλειστό π.χ. έχει χιλιάδες από τη μια μεριά και την άλλη και απλά στη μέση είναι 30 ή 50 ματατζήδες.

Κάποια στιγμή σκλήρυναν τα πράγματα, ίσως γύρω στο 1990. Ο Χατζηχρήστος μάλλον είναι αυτής της προηγούμενης εποχής, οπότε σήμερα βγάζουν λίγη νοσταλγία οι πιο μεγάλοι σε ηλικία.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.803
Πόντοι
47.293
Μέχρι πριν όχι και παρα πολλα χρονια, πηγαινα στο δωματιακι και ανέβαινα επάνω στο σπίτι του για να παρω το διάρκειας μου. Εκείνος τα είχε και από εκείνον τα παίρναμε. Γεια σου ρε Μήτσο :kneel:
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ
Εκτός της original υπάρχει κ η θ 21 ή απορροφήθηκε από την original μετέπειτα ;

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.058
Πόντοι
1.406

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.803
Πόντοι
47.293
Η γνήσια θυρα 21 είναι η μετέπειτα ορίτζιναλ
Νομίζω ότι ένα διάστημα μαζί υπήρχαν δύο μαζί κ η μία ήταν απέναντι στον γήπεδο από την άλλη δλδ στη σκεπαστή η ορίτζιναλ κ απέναντι η 21 ..εκτός αν άλλαξαν αρίθμηση η θύρας στα 80's:think:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Ιδεολόγος, ηγετικός, αντιχούλιγκαν. Από τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς μιας άλλης εποχής.
Καλό του ταξίδι.
θα ελεγα τιποτα αλλα ας οψεται. δε σημαινει οτι ηταν αγαπητος επειδη ηταν ΑΕΚτζης...

καλυτερα να εφτιαχναν δικη τους ομαδα οι οργανωμενοι και καθε οργανωμενοι... φτιαξτε μια οριτζιναλ μια 7 και μια 13 και αφηστε το αθλημα στην ησυχια του...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ
Εκτός της original υπάρχει κ η θ 21 ή απορροφήθηκε από την original μετέπειτα ;
υπηρχε αλλα μετα νομιζω που τα κλεισανε ολα δε ξερω τι απεγινε... επισημα δηλαδη δε νομιζω να υπαρχει κατι πια....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.069
Πόντοι
2.606
Καλό ταξίδι μεγάλε Δημήτρη ιδεολόγε οπαδέ χωρίς τατουάζ και μπράτσα με το λόγο σου με τις ιδέες σου γιγάντωσες την οργάνωση που ηγήθηκες τις δεκαετίες του 80 και 90 και έκανες την ορίτζιναλ δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την ομάδα της ΑΕΚ καθιστώντας την δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα οπαδικά τα χρόνια εκείνα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Καλό ταξίδι μεγάλε Δημήτρη ιδεολόγε οπαδέ χωρίς τατουάζ και μπράτσα με το λόγο σου με τις ιδέες σου γιγάντωσες την οργάνωση που ηγήθηκες τις δεκαετίες του 80 και 90 και έκανες την ορίτζιναλ δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την ομάδα της ΑΕΚ καθιστώντας την δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα οπαδικά τα χρόνια εκείνα
και ηταν ο μοναδικος αρχηγος οργανωμενων που ηξερε καθε οπαδος οποια ομαδας και αν υποστηριζε... τους αρχηγους των αλλων δε τους ηξεραν ουτε οι ιδιοι τους οι οπαδοι....

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.226
Πόντοι
206
Τι επαγγελμα ειχε ο τυπος ?
Απλη περιεργια..........

Stories

Νέο!