You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.791
- Πόντοι
- 9.931

ΑΕΚ: Πέθανε ο ιδρυτής της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος - Η ζωή του, η προεδρία και η τελευταία δημόσια εμφάνιση - Βίντεο και φωτογραφίες
Ο πιο γνωστός οπαδός της «Ένωσης» αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια - Υπήρξε πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ - Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.863
- Πόντοι
- 456
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.054
- Πόντοι
- 81
Κρίμα.Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από την παλιαρρώστια. Ένας από τους ελάχιστους οπαδούς με την κυριολεκτική σημασία της λέξεως, μόνο τραγούδι για την ομάδα χωρίς τσακωμούς και λοιπές μαγκιές.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.811
- Πόντοι
- 3.846
Έγινε διάσημος λόγω της ΑΕΚ, ίσως ο πιο διάσημος οπαδός μαζί με τον Τάκη. Είχε εξουσία και το εκμεταλλεύτηκε. Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη ότι αυτός έκανε τον Ψωμιάδη πρόεδρο στο μπάσκετ (στα 80s) με όχι και τόσο νόμιμες διαδικασίες. Έβαζε δηλαδή την ομάδα πάνω και από νόμους και από όλα. Όσο για το θέμα της βίας δε νομίζω να ήταν ποτέ εναντίον και δε μου έκανε για τύπος που δε θα πήγαινε στα ντου όταν ήταν νέος.
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.198
- Πόντοι
- 2.846
Έγινε διάσημος λόγω της ΑΕΚ, ίσως ο πιο διάσημος οπαδός μαζί με τον Τάκη. Είχε εξουσία και το εκμεταλλεύτηκε. Έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη ότι αυτός έκανε τον Ψωμιάδη πρόεδρο στο μπάσκετ (στα 80s) με όχι και τόσο νόμιμες διαδικασίες. Έβαζε δηλαδή την ομάδα πάνω και από νόμους και από όλα. Όσο για το θέμα της βίας δε νομίζω να ήταν ποτέ εναντίον και δε μου έκανε για τύπος που δε θα πήγαινε στα ντου όταν ήταν νέος.
Απ' ότι έχω καταλάβει αυτοί της εποχής του Χατζηχρήστου που έγιναν οπαδοί στα 1970s είχαν εντελώς άλλου τύπου βία. Δεν ήταν εναντίον της βίας, αλλά η βία της εποχής ήταν λίγο σαν παιδιά που δέρνονται στο σχολείο. Το πολύ να σου βούλωναν κανένα μάτι.
Παλιά είχα έναν πελάτη που ήταν στη Θ13 και μου έλεγε ότι αρχές 80 αυτοί που ήταν στα οπαδικά γνωρίζονταν, πήγαιναν στα ίδια μαγαζιά, και στα γήπεδα μπορεί να έπαιζαν και μερικές σφαλιάρες, έκλεβε ο ένας το κασκόλ του άλλου κλπ. Αν δεις κανένα παλιό βίντεο η αστυνομία που δήθεν χωρίζει τους οπαδούς είναι αστεία, παίζει ΠΑΟΚ - Άρης μπάσκετ σε κλειστό π.χ. έχει χιλιάδες από τη μια μεριά και την άλλη και απλά στη μέση είναι 30 ή 50 ματατζήδες.
Κάποια στιγμή σκλήρυναν τα πράγματα, ίσως γύρω στο 1990. Ο Χατζηχρήστος μάλλον είναι αυτής της προηγούμενης εποχής, οπότε σήμερα βγάζουν λίγη νοσταλγία οι πιο μεγάλοι σε ηλικία.
Τελευταία τροποποίηση:
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.863
- Πόντοι
- 456
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.809
- Πόντοι
- 47.293
Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέΜέχρι πριν όχι και παρα πολλα χρονια, πηγαινα στο δωματιακι και ανέβαινα επάνω στο σπίτι του για να παρω το διάρκειας μου. Εκείνος τα είχε και από εκείνον τα παίρναμε. Γεια σου ρε Μήτσο![]()
Εκτός της original υπάρχει κ η θ 21 ή απορροφήθηκε από την original μετέπειτα ;
tomahok
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.065
- Πόντοι
- 1.406
Η γνήσια θυρα 21 είναι η μετέπειτα ορίτζιναλΑυτό που δεν κατάλαβα ποτέ
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.809
- Πόντοι
- 47.293
Νομίζω ότι ένα διάστημα μαζί υπήρχαν δύο μαζί κ η μία ήταν απέναντι στον γήπεδο από την άλλη δλδ στη σκεπαστή η ορίτζιναλ κ απέναντι η 21 ..εκτός αν άλλαξαν αρίθμηση η θύρας στα 80'sΗ γνήσια θυρα 21 είναι η μετέπειτα ορίτζιναλ
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
θα ελεγα τιποτα αλλα ας οψεται. δε σημαινει οτι ηταν αγαπητος επειδη ηταν ΑΕΚτζης...Ιδεολόγος, ηγετικός, αντιχούλιγκαν. Από τους τελευταίους ρομαντικούς οπαδούς μιας άλλης εποχής.
Καλό του ταξίδι.
καλυτερα να εφτιαχναν δικη τους ομαδα οι οργανωμενοι και καθε οργανωμενοι... φτιαξτε μια οριτζιναλ μια 7 και μια 13 και αφηστε το αθλημα στην ησυχια του...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπηρχε αλλα μετα νομιζω που τα κλεισανε ολα δε ξερω τι απεγινε... επισημα δηλαδη δε νομιζω να υπαρχει κατι πια....Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 17.069
- Πόντοι
- 2.606
Καλό ταξίδι μεγάλε Δημήτρη ιδεολόγε οπαδέ χωρίς τατουάζ και μπράτσα με το λόγο σου με τις ιδέες σου γιγάντωσες την οργάνωση που ηγήθηκες τις δεκαετίες του 80 και 90 και έκανες την ορίτζιναλ δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την ομάδα της ΑΕΚ καθιστώντας την δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα οπαδικά τα χρόνια εκείνα
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
και ηταν ο μοναδικος αρχηγος οργανωμενων που ηξερε καθε οπαδος οποια ομαδας και αν υποστηριζε... τους αρχηγους των αλλων δε τους ηξεραν ουτε οι ιδιοι τους οι οπαδοι....Καλό ταξίδι μεγάλε Δημήτρη ιδεολόγε οπαδέ χωρίς τατουάζ και μπράτσα με το λόγο σου με τις ιδέες σου γιγάντωσες την οργάνωση που ηγήθηκες τις δεκαετίες του 80 και 90 και έκανες την ορίτζιναλ δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την ομάδα της ΑΕΚ καθιστώντας την δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα οπαδικά τα χρόνια εκείνα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 27K