Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στου Βριλησσού στης πουτανας τη ράχη
περπατάει η Πενυ μοναχη
τσιμπουκωνει γυμνα παλικαρια
και τους γλύφει ταρχίδια γλυκά,
και στη πουτσες καποτες τους βάζει
και τις μπήγει την μούνα βαθειά!
τους μαζευει πολλά πενηνταρια
και αν με κοπο τα βγαλαν αυτοι,
τακουμπάν απο καβλα πολλή!!!
Jo Περαστικος
;)

Μεθαυριο θα ειναι στο Βριλησου 36Καλησπέρα! Ξέρει κανένας αν και που δουλεύει αυτές τις μέρες η Πένυ;
Ω κοινόν αυτάδελφον Ισμήνης κάρα,
...
Τι μου θυμισες βραδιάτικα ρε φίλε...
Οχι ρε Θάνος,....! Σε παραδέχομαι και σε γουστάρω που βγαίνεις και λες το πόνο και τη κάβλα σου και δεν μασάς,....!
Θα σου γράψω άλλα ενθαρυντικά στιχάκια αργότερα ! (Τώρα πάω για μπίζνα -υποχρέωση κι όταν γυρίσω κι έχω έμπνευση θα τα πούμε !)
Μέχρι τότε, ΕΡΩΣ ΑΝΗΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ !
Διαγωνισμα;Ελπίζω πως όχι κάποιο δύσκολο διαγώνισμα![]()
Πάντως στο πρόγραμμα δεν την έχειΜεθαυριο θα ειναι στο Βριλησου 36
ερχεται ο τσατσος να με βγαλει στη πορτα μου λεει με ειρονικο στυλακι για βολτα ηρθες εσυ οχι για να περασεις.
του λεω για την πενυ ηρθα και οχι για βολτα. γενικα μου την εσπασε πολυ ο τσατσος.
την επομενη φορα θα παω διαβασμενος γιατι δεν γουσταρα τη φατσα του
και σε απομανκρινουν και να θες να γυρισεις το σκευτεσαι Aς το επιβεβαιωσει ο παλιουρας ο piatsas!μεταμεσονυχτιες δουλευει συνηθως.
αν γνωριζει καποιος οτι θα δουλευει σιγουρα το σαββατο ας το επιβεβαιωσει

Aς το επιβεβαιωσει ο παλιουρας ο piatsas!![]()
Προσοχή στον τσάτσο αυτόν.Είναι πονηρός, είρωνας και σπασαρχίδας.Εργάζεται και Μ.Αλεξάνδρου 133, Κων/λεως 80.περασμα πριν λιγες μερες χωρις να εχω διαβασει το σαιτ και ειπα να σταματησω μηπως και πετυχω την πενυ.
μπαινω μεσα βγαινω ο τσατσος μου λεει η αμαντα ειναι την ξερεις ; οχι του απανταω , για την πενυ ηρθα αλλα μιας και εκανα τοσο δρομο ας τη δω μηπως και μου αρεσει.
βγαινει η αμαντα , λεω ευχαριστω και παω να φυγω. (Κατεβασε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα η γκομενα)
ερχεται ο τσατσος να με βγαλει στη πορτα μου λεει με ειρονικο στυλακι για βολτα ηρθες εσυ οχι για να περασεις. του λεω για την πενυ ηρθα και οχι για βολτα. γενικα μου την εσπασε πολυ ο τσατσος.
την επομενη φορα θα παω διαβασμενος γιατι δεν γουσταρα τη φατσα του
Mετα τις 20.00 οπως παντα!Πάντως στο πρόγραμμα δεν την έχει
Ξέρουμε τι ώρα θα είναι;

Ναι ρε αλανι η ιδια ειναιΑλανια η πενυ ειναι η ιδια απο πιπινου ???? Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω.
O.K. Ευχαριστω γιατι η τσατσα μου ειχε πει οτι σταματησε.Ναι ρε αλανι η ιδια ειναι
Ο Αντρικος ειναι μια χαρα........Πάρτε ένα τηλεφωνάκι πριν πάτε ρε παιδιά...Σιγά το πρόβλημα...
Και παρεπιπτόντως εμένα μια χαρά μου μιλάει ο τσάτσος κάθε φορά που πηγαίνω...
Δεν ξέρω γιατί μίλησε έτσι στον φίλο που δεν μπήκε στην Αμάντα...