Νέα

Πένυ - Βριλησσού 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
329
Πόντοι
3.225
ναι  για 1 καο μοναδικη εμφανιση σημερα η πενυ κταλαβενετε τη αντερα θελει οποιοσ παει η αναμονη θα ειναι μια ωρα και στο ατομο

μπορεί να είναι πιο λίγο επειδή είναι και η Μαντόνα στο Βρι60 θα μοιραστεί λογικά ο κόσμος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
Τι ειναι αυτα ρε παιδια, τι παει να πει "μια και μοναδικη εμφανιση"? ο Νταλαρας ειναι? Πενουλα, μηπως το γαμησαμε και ψοφησε το θεμα? Πολλες απουσιες και ξαφνικα αρχισανε και οι "μοναδικες εμφανισεις". Λυπαμαι. Αυτά ειναι υποπτα. Ασε που θα εχει 50 ατομα αναμονη. Μαύρο.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
329
Πόντοι
3.225
Τι ειναι αυτα ρε παιδια, τι παει να πει "μια και μοναδικη εμφανιση"? ο Νταλαρας ειναι? Πενουλα, μηπως το γαμησαμε και ψοφησε το θεμα? Πολλες απουσιες και ξαφνικα αρχισανε και οι "μοναδικες εμφανισεις". Λυπαμαι. Αυτά ειναι υποπτα. Ασε που θα εχει 50 ατομα αναμονη. Μαύρο.

τώρα αν πας που είναι και το ματς και έχει και η μαντόνα στου βρι60 μετά απο καιρό αποκλείεται να έχει τόσο μεγάλη αναμονή.

αν δεν είμουν κουρασμένος και είχα και λεφτά και προλάμβαινα θα πήγαινα...

ΥΓ: οχι Νταλάρας... Πυξ Λαξ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
τώρα αν πας που είναι και το ματς και έχει και η μαντόνα στου βρι60 μετά απο καιρό αποκλείεται να έχει τόσο μεγάλη αναμονή.

αν δεν είμουν κουρασμένος και είχα και λεφτά και προλάμβαινα θα πήγαινα...

ΥΓ: οχι Νταλάρας... Πυξ Λαξ....

Για να ειμαι ειλικρινης, πιο πολυ καιγομαι να συναντησω τη Μαντονα που δεν την εχω συναντησει ακομη, παρα την Πενυ που την εχω παρει δυο τρεις φορες.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
329
Πόντοι
3.225
Για να ειμαι ειλικρινης, πιο πολυ καιγομαι να συναντησω τη Μαντονα που δεν την εχω συναντησει ακομη, παρα την Πενυ που την εχω παρει δυο τρεις φορες.

εγώ που δεν συνάντησα καμιά από τις δύο τι πρέπει να κάνω??? να γίνω κάρβουνο?
:think: :grin:

είναι καλές χάνω αν δεν έρθω?

:think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
29
Πόντοι
1.246
Νταλαρας .. μαντονα...
γιατι δε πατε σε κανα μπουρδελο ρε παιδια ? αφηστε τις συναυλιες  :grin:

Αλεξ , αν δεν ερθει και σημερα η πενυ να την παρεις την κυριακη εφορευτικη στην θεση μου να βαλει μυαλο  :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
Νταλαρας .. μαντονα...

Αλεξ , αν δεν ερθει και σημερα η πενυ να την παρεις την κυριακη εφορευτικη στην θεση μου να βαλει μυαλο  :birdman:

Πλακα κανεις. Νομιζεις οτι εννοω την τραγουδιστρια την Μαντονα??????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
εγώ που δεν συνάντησα καμιά από τις δύο τι πρέπει να κάνω??? να γίνω κάρβουνο?
:think: :grin:

είναι καλές χάνω αν δεν έρθω?

:think:

Πως ειναι δυνατον να μην εχεις συναντησει την Πενυ????
Κυριε Αντισυνταγματαρχα, φαουλ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
Νταλαρας .. μαντονα...

Η πλακα ειναι οτι η Πενυ σαν μονιμη κατοικος Αθηνων δικαιουται να ψηφισει σε αυτες τις εκλογες! Αρα σε καποιο τμημα θα παει. Να την ρωτησει καποιος συναγωνιστης σε ποιο εκλογικο τμημα ψηφιζει.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
329
Πόντοι
3.225
Πως ειναι δυνατον να μην εχεις συναντησει την Πενυ????
Κυριε Αντισυνταγματαρχα, φαουλ...

κοίτα... στο στρατό υπάρχουν πολλοί κλάδοι... αντισυνταγματάρχης πεζικου/μηχανικού/τεθωρακισμένων κτλπ....

εγώ έτυχε να μην είμαι στο σώμα που ειδικεύεται η πένυ... :grin: αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αντισυνταγματάρχης πεζικου/μηχανικού/τεθωρακισμένων είναι τόσο πολυ διαφορετικοί μεταξύ τους... όλοι από ευελπίδων τελειώσαν...

και 2 μηνες ασχολούμαι μονάχα...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
κοίτα... στο στρατό υπάρχουν πολλοί κλάδοι... αντισυνταγματάρχης πεζικου/μηχανικού/τεθωρακισμένων κτλπ....

εγώ έτυχε να μην είμαι στο σώμα που ειδικεύεται η πένυ... :grin: αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αντισυνταγματάρχης πεζικου/μηχανικού/τεθωρακισμένων είναι τόσο πολυ διαφορετικοί μεταξύ τους... όλοι από ευελπίδων τελειώσαν...

και 2 μηνες ασχολούμαι μονάχα...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ε ενταξει, εσυ δεν εχεις παρει την Πενυ, εγω δεν εχω παρει την Τζουλι. Πατσι ειμαστε.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
ενασ φιλοσ απο τα παλια που συναντηθηκαμε μετα απο πολλυ καιρο μου ειπε οτι η πενυ ειναι απο αλβανια και πηγαινει εκει πολλυ συχνα ξερει κανεισ κατι?ο χι οτι αλλαζει τιποτα απλα να επιβεβαιωσω θελω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
ενασ φιλοσ απο τα παλια που συναντηθηκαμε μετα απο πολλυ καιρο μου ειπε οτι η πενυ ειναι απο αλβανια και πηγαινει εκει πολλυ συχνα ξερει κανεισ κατι?ο χι οτι αλλαζει τιποτα απλα να επιβεβαιωσω θελω

Η ιδια, επειδη την ειχα ρωτησει, μου ειχε πει οτι ξερει την φημολογια οτι ειναι αλβανιδα, αλλά δεν ισχυει επειδη ειναι Γεωργιανή. Ετσι μου ειπε, ετσι σου λεω. Δεν ειδα και διαβατηριο.

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η ιδια, επειδη την ειχα ρωτησει, μου ειχε πει οτι ξερει την φημολογια οτι ειναι αλβανιδα, αλλά δεν ισχυει επειδη ειναι Γεωργιανή. Ετσι μου ειπε, ετσι σου λεω. Δεν ειδα και διαβατηριο.
οκ απλα εγω πριν πολλυ καιρο περιπου στισ αρχεσ τησ που την ειχα ρωτησει ειπε οτι ειναι απο ελλαδα και μου κανε εντυπωση οκ φιλοσ ευχαριστω παντωσ απο που και ναναι σιγουρα πειναγε πριν γι αυτο και το πενυ κοπηκε η πεινα και εγινε πενυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.315
Πόντοι
8.006
οκ απλα εγω πριν πολλυ καιρο περιπου στισ αρχεσ τησ που την ειχα ρωτησει ειπε οτι ειναι απο ελλαδα και μου κανε εντυπωση οκ φιλοσ ευχαριστω παντωσ απο που και ναναι σιγουρα πειναγε πριν γι αυτο και το πενυ κοπηκε η πεινα και εγινε πενυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
29
Πόντοι
1.246
Οχι ΑΛεξ ξερω οτι ειναι τανα η μαντονα ...

Τελικα πηγε η πενυ η μουφα ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
29
Πόντοι
1.246
Η πενυ εχει λαπτοπ αλλα οπως φαινετε στ αρχιδια της το γραφει το θεμα της

:tits2:

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μολις πηρα τηλεφωνο εκει ειναι :kissass2: :pipa3: :fuck2:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η πενυ εχει λαπτοπ αλλα οπως φαινετε στ αρχιδια της το γραφει το θεμα της

:tits2:
αυτα λεω εγω με τισ καριολεσ τωρα που τα παρατησε ξεχασε να μπαινει εδω μεσα αρε πουστη λαε εμεισ τισ καναμε απο κει που πειναγανε να ειναι στην πενα κατι πενυκουλεσ και τωρα στ αρχιδια τουσ καριολεσ ολεσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom