House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 58
- Πόντοι
- 366
Μη τους λες τέτοια γιατί τους βλέπω να κλαίνε
ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεωσε αντιθεση με σενα που σε ξεσκισαν...
τι τα ηθελες μωρη ολα αυτα;
![]()
![]()
![]()
σημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!
ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ρε πενουλα θα μασ φαει η αγαμιαααααααααααααααααααααααααααααααααααασημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!

Αλλη φορα να προσεχεις!!! ;)ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω![]()
![]()
![]()
![]()

εγω δεν ειπα τ ι π ο τ α!ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω![]()
![]()
![]()
![]()
καλο σου βραδυ πενουλα!παω σπιτι τωρα να παρω τα πραγματα μου να παω δουλεια!!
φιλακια πολλα μωρακια μου
ααααααχχχχχχ ααααααχχχ
Και συνεχιζει..............εγω δεν ειπα τ ι π ο τ α!
μαζι τα μετραγαμε τα πλευρα σου προχτες που ηρθα!![]()

παιζει να εγινε και ρεκορ σημερα!Και συνεχιζει..............![]()
![]()
![]()

Τοσοι θα'ναι και στο μαγαζι σε μιση ωρα!!!παιζει να εγινε και ρεκορ σημερα!
32 μελη διαβαζουν!
![]()
![]()
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ ρε μωρο, τι ζημιες κανεις!

ακριβως! αν δεν ειναι ηδη εκει δηλαδη!Τοσοι θα'ναι και στο μαγαζι σε μιση ωρα!!!
![]()
![]()
![]()

ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω![]()
![]()
![]()
![]()
σημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!
μας φευγει με αδεια???? 
...τελικα η καυλαμας φευγει με αδεια????
![]()