Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Nα κανω μια μικρη διορθωση..FARANG ειμαστε ολοι (εκτος ταυλανδης και Ν/Α ασιας) οχι εμεις ειμαστε Ελληνες και οι αλλοι farang(για να μη νομιζη κανεις οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι στα ματια τους)..τσεκαρισμενοMαζευω τα κομματια μου αφου γυρισα πριν λιγες μερες απο pattaya και διαμονη περιπου 20 ημερων, εφτασα στα ορια μου και τις τελευταιες μερες δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου , ειμαι και +40
Θα γραψω αναλυτικο ρεπορταζ σε καμια 10 μερες απο τωρα - αφου την κυριακη μπαινω στο νοσοκομειο για μια μικροεπεμβαση -
πιστευω με ενδιαφεροντα πραγματα, μελετουσα 3 μηνες την περιοχη πριν παω, και ευχαριστω ολους τους παλαιοτερους για τα ωραια tips που βαλανε εδω, νομιζω οτι για πρωτη φορα που πηγα (ξαναπαω τον Μαρτιο) εκανα παρα πολλα πραγματα και ενδιαφεροντα, καθε βραδυ που εκανα την βολτα μου παντως στην walking street, με φανελα εθνικης ελλαδος και καπελο ΠΑΟΚ, δεν μου φανηκε να βρηκα αλλον ελληνα...αυτο που με εκανε εντυπωση μεσα στα αλλα ηταν οτι οταν μπηκα στο ''LUCIFER'' ειχε ενα κοματι ελληνικο hip hop...επισης ακουσα το geia soy maria 2-3 φορες απο αυτον τον Sabrela πως λεγεται...
Y.Γ. Kαποιος φιλος εδω ειχε αναφερει την Jomtien Beach, αυτο με παρεκινησε να παω 4-5 φορες εκει, ειναι το μερος που θα κοιταξω μελλοντικα να αγορασω σπιτι και να μεινω για παντα με το tee rak...τον ευχαριστω.
Να αναφερω και την Rayong μια περιοχη 45 λεπτα ανατολικα της pattaya, απο εκει ειχε καταγωγη η δικια μου, πηγαμε στην παραλια - κανενας farang - φαγαμε 6 ατομα και σκασαμε στα θαλασσινα, πληρωσαμε 20 ευρω με το φιλοδωρημα!
επισης ψωνισαμε απο μεγαλο super market και γεμισαμε 2 μεγαλα καροτσια, ποσο κοστισε? 30 ευρω......