Καλησπέρα,
Τελικά άφησα τις ντροπές και πήγα αυτή τη φορά από το δρόμο που είπε ο mrbig69
Ως πρωτάρης μπαίνω μέσα λίγο "χεσμένος" και αγχωμένος για το τι θα συναντήσω... Ευτυχώς αυτή τη φορά είμαι ο μόνος πελάτης. Βγαίνει το παλικάρι(?) και με καλησπερίζει... Φωνάζει και την κοπελιά, όνομα δεν ξέρω, από Τσεχία μου είπε είναι, στα @@ μου σκέφτηκα από μέσα μου
Μέτριο ανάστημα, ξανθιά, ωραίο μουτράκι, με αρκετά μικρό βυζί... Ωραίο και σφιχτό κωλαράκι/σώμα όπως διαπίστωσα αργότερα ;)
Του λέω και τώρα? Του έδωσα να καταλάβει, αν δεν το κατάλαβε ήδη ότι "πρώτη φορά γιορτάζω!"
Μου λέει ταυτότητα και υπογραφή εδώ παρακαλώ... Πλάκα κάνω προφανώς!
Μου είπε πέρασε μέσα, γδύσου και σε λίγο «έρχεται το κοριτσάκι»... Επίσης μου ζήτησε και τα χρήματα προκαταβολικά, 30Ε... "Γιατί δεν φαίνομαι άτομο εμπιστοσύνης" του λέω, μαλακία για να σπάσει ο πάγος
Το δωμάτιο καθαρό (από όσα μπορούσα να διακρίνω, χαμηλός φωτισμός και blacklight ίσως για να διακρίνει και τα πλαστά Ευρώ!!!

Ξέρετε πως φαίνονται στο BlackLight...) και τσοντούλα στο βίντεο. Νιπτήρας και χαρτί που ξετυλίγει αυτόματα.
Μετά από λίγο έρχεται η κοπελιά και έπαθα το πρώτο ψιλοσόκ... Ο Μήτσος είναι ακόμη down!? Σπίτι με το που θα παίξει τσόντα σε 30 sec είναι έτοιμος, κορδωτός! Εδώ είχα γυναίκα γυμνή και ακόμη down?
Προφανώς παίζει ρόλο ότι ήμουν από το πρωί στη δουλειά αλλά πάνω από όλα το άγχος και η ψυχολογία... Λες και ήμουν στον οδοντίατρο για σφράγισμα αισθανόμουν...
Μου λέει ξάπλωσε, πέφτει από πάνω μου, χαδεύει το Μήτσο και σκίζει με τα δόντια τη συσκευασία του προφυλακτικού... Ε, σε 1 λεπτό ήμουν έτοιμος... Μου έκανε λίγο πίπα για τα τυπικά μάλλον, μιας και δεν την χρειαζόμουν και μετά ρωτάει πάνω ή κάτω? Όπως είχα βολευτεί στο κρεβάτι της λέω έλα από πάνω και άρχισε το πάρτι...
Στο τέλος, αφού είχαμε σηκωθεί, της λέω στα Αγγλικά "ήμουν ο καλύτερος??" με ύφος χαβαλετζίδικο!

Για να ξανασπάσει ο πάγος....

Μου κλείνει το μάτι, μου ρίχνει μία ελαφριά τσιμπιά στον κώλο (είναι ωραίος είναι η αλήθεια, το γυμναστήριο να είναι καλά) και μου λέει στα Ελληνικά "μια χαρά ήσουν"...
Στα @@ και πάλι όμως γιατί όπως διάβασα εδώ πολλές φορές εδώ μέσα "η πουτάνα δεν είναι γκόμενά σου!"
Την ευχαριστώ για το μαμήσι, ντύνομαι καληνυχτίζω και αυτή και το παλικάρι (?) και φεύγω...
Αυτά τα πολλά από εμένα! Κάπου έπρεπε να τα πω