Ξέρεις εάν επέστρεψε ή ακόμα είναι κλειστό;Με τη βίκη στο Νάντιας πήγαινα πολλές φορές και ειχα γίνει ας το πουμε πελάτης και αυτό θα το εξηγήσω πιο μετά το ας το πούμε.
Η βικη είναι μια 35αρα απο Αλβανία εμφανισιακά ειδικα σωμα εχει καλό,λιγο στο προσωπο με χαλαει αλλά ειναι μια 7.5 8αρα με το σπαθί της.
Πηγαινα 3 φορες το μηνα επι δεν θυμάμαι πόσους μήνες τέλος παντων ικανοποιημένος,ωσπου την τελευταία φορα ζητησα ως πελάτης κατι έξτρα και ζητησε παραπάνω,της λεω δεν έχω τώρα αν θες το κανεις με ξερεις της λεω ειμαι πελάτης.
Και μου λέει δεν με νοιαζει αν είσαι πελάτης και ουτε περιμένω απο έναν να βγάλω εδω μέσα,καλά της λέω πάμε κανονικά και μου λέει άστο φύγε ξενέρωσα και μου εδωσε τα λεφτα πίσω.
Με λίγα λόγια δεν κοιτάει αν είναι καποιος πελάτης και της έχει αφήσει τοσα λεφτά,την ενδιαφέρει μόνο να έχει ροή να βγάζει.
Κάποιοι θα διαφωνήσουν μαζι μου αλλα όταν παω τόσες φορες εχω αφήσει τοσα λεφτά θα ηθελα μια πιο καλη αντιμετώπιση.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).