Χτές βράδυ έκανα μια βόλτα απο Βούλα προς Φάληρο να δω τι παίζει, βρήκα μια ξανθιά και λιγο πιο κάτω μια μελαχρινή στην Γλυφάδα αφου περάσεις το ύψος των Γκολφ. Την ξανθιά παλιότερα την είχα ρωτήσει τιμες και μου είχε φανεί ενα κλίκ πιο ακριβή απο τις άλλες. 50 αμάξι 100 ξενοδοχείο φάση (ας με διορθώσει καποιος αν δε θυμαμαι καλα). Την μελαχρινή λίγο πιο κάτω δεν την ρώτησα αλλα φάνηκε καλούτσικο. Στον Άλιμο μόνο μία είδα (ώρα 12:30) στο ύψος Μαρμαρίδη με κόκκινο κοντό μαλλί αλλά δε μου γέμισε μάτι οπότε προσπέρασα. Πέτυχα στο τρίγωνο πριν απο Cocomat μία ξανθιά με μακρύ μαλλί (είναι σύνορα Αλίμου - Π. Φαλήρου) που έιχε τα κλασσικά 30 πιπα αμάξι, 40 σέξ, 50 ακα πιπα αμάξι και ξενοδοχείο ήταν 60 + 15 το ξενοδοχείο. Η κοπέλα ήταν μέτρια σε πρόσωπο αλλα σώμα κομπλέ. Λεπτό με λίγα πιασίματα.
Άλλες δεν βρήκα... ίσως να ήταν η βραδιά, ίσως η τύχη μου. Παλιότερα ήταν πάντα 3 ή 4 στο τρίγωνο εκει πριν απο Cocomat δεν ξέρω τι έχουν απογίνει και θα ήθελα να μάθω ειδικά για μία ξανθιά, όνομα Νίκη. Καλές πίπες!