Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 956K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
12
Like
585
Πόντοι
290
Απαντάς σε ένα σχόλιο που έχω κάνει 20 μέρες πριν. Πριν λοίπον 20 μέρες ίσχυε αυτό που έγραψα τότε. Τώρα ξαναεμφανίστηκαν. Αν γύρναγες καθόλου όπως λες θα ήξερες ότι είναι σύνηθες οι πουτάνες να εμφανίζονται και να εξαφανίζονται.
Στο άλλο που λες μικρέ μου αδαή, έχω δώσει με ακρίβεια δύο σημεία που κάθονται μέσα σε αμάξι. Πήγαινε να δοκιμάσεις και μετά εδώ θα μαι για τη συγγνώμη σου μικρούλη μου.
Αν νομίζεις ότι θα κάτσω να τσακωθώ με το κάθε βλακα εδώ μέσα είσαι γελασμενος. Αν εσύ γυρναγες δεν θα έλεγες τις αερολογιες που έγραψες. Κάθε μέρα βολταρω και ξέρω καλά τι λέω.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Αν νομίζεις ότι θα κάτσω να τσακωθώ με το κάθε βλακα εδώ μέσα είσαι γελασμενος. Αν εσύ γυρναγες δεν θα έλεγες τις αερολογιες που έγραψες. Κάθε μέρα βολταρω και ξέρω καλά τι λέω.
Οκ δέχομαι αυτό που λες. Συνεπώς η κοπέλα που λέγεται Σόνια, κάθεται μες στο αμάξι έξω από το γηροκομείο Sivilla και έδωσα 50 € για να την γαμήσω πριν 2 εβδομάδες δεν ήταν πούτανα. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Χθες κατα τις 2:30-3:00 από τρίγωνο μέχρι Γλυφάδα μόνο η Αμάντα στο Κρεολη

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Παίζει τίποτα αυτές τις μέρες; Έχω αρκετό καιρό να περάσω

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
Εχθές βράδυ από την Μαρίνα μέχρι και Ασκληπιείο Βουλας. Στο τρίγωνο μια καλή μαυρομαλα και μια Κοντούλα ξανθιά.
Στην Μαρίνα Φλοίσβου, η κλασσικές, στο τραμ και απέναντι η χοντρούλα.
Και στο Μαρμαριδι η κλασσική παχουλή ξανθιά.
Αυτές μόνο.

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα με στόχο την ξανθιά στο τρίγωνο. Την είδα μπαίνω να σταματήσω δυστυχώς είχε άλλον έναν μπροστά που την φόρτωσε.

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
502
Πόντοι
80
Εχθές βράδυ από την Μαρίνα μέχρι και Ασκληπιείο Βουλας. Στο τρίγωνο μια καλή μαυρομαλα και μια Κοντούλα ξανθιά.
Στην Μαρίνα Φλοίσβου, η κλασσικές, στο τραμ και απέναντι η χοντρούλα.
Και στο Μαρμαριδι η κλασσική παχουλή ξανθιά.
Αυτές μόνο.
επαιζε και μια ψηλη πριν απο την ξανθια στο μαρμαριδη. μολις περασεις το φαναρι

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
211
Πόντοι
0
επαιζε και μια ψηλη πριν απο την ξανθια στο μαρμαριδη. μολις περασεις το φαναρι
Δεν ήτανε την ώρα που πέρασα. Ίσως να την είχε φορτώσει κάποιος.
Λογικά για να λες μετά το φανάρι.
Εννοείς μετά τον μαρμαριδη στο ρεύμα προς Πειραιά, στη γωνία του επόμενου στενού; Που είναι το κατάστημα Αιων & cocomat;

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071
Σήμερα πριν από λίγο, πέρασμα γύρω στις 23:30 το κατάστημα ήταν φουλ στο ρεύμα προς Αθήνα, η Αμαντα στο κρεολη.
Η τυπισσα στο ασημί αμάξι πριν την Αλιμου, Η Άντα, Η ξανθιά στον Μαρμάριδη, η Μαρία στο συμμαχικό και η τριάδα στο τρίγωνο.
Δεν πήρα τίποτα. :jerking:

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
Πλακώνεστε για πουτανες για το ποιος είδε 4 και ποιος είδε 7
Σοβαρευτείτε ρε μεγάλοι αντρες
Επίσης και οι πουτανες έχουν κι αυτές ζωη : πάνε διακοπές πάνε στην πατρίδα τους κτλ
Για να μην αρχίζουμε τα ιδια και τα μαθήματα γεωγραφίας
Απο ~22.00 και μετα
ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ:
Miranda ή Oasis
(ΜΕΡΙΚΕΣ φορες εξω απο το αμαξι στο Miranda ΚΥΡΙΩΣ ομως μεσα στο αμαξι στο Oasis η ΧΟΝΤΡΗ Σονια (που πριν δεκαετίες ηταν στο 1+1 )
Κρεολή
Η εχω παρει κιλακια εχω κανει κιοιλιτσα γνωστη μελαχρινή Αμάντα(προγράμματα μονο 50€+)
Φανάρι ΠΡΙΝ την Αλίμου
Ασημενιο Avensis παλια καραβανα παπει για συνταξη δεν κουναει (χοντρο) κωλο να βγει απ τ αμαξι
Στενο ΖΕΝ
Αντα (πρωην τρίγωνο-πριν το Cocomat του (ρεματος)
Ομοιόμορφα πιασίματα ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο ντύσιμο στις πουτανες
Μαρμαριδης
ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιανμε πολυ ωραιο πρόσωπο ομως)
"Εποχικά" (καταστημα) ΠΡΙΝ τα σχολεια
ΝΕΑ είσοδος με οχι συνεχή παρουσία καστανή μακρομαλλα με ωραιο σωμα
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ
Πρώην χοντρη νυν παχουλουτσικη Μαρια
Τριγωνο -πριν το Cocomat
Χοντρη ατσουμπαλη ξανθια και φιλες ττη.Ταχαμου Ιταλιδες μακραν το πιο πολυσυχναστο σημειο πουλανε σαν ξερο ψωμι
Φλοισβος
Κοντη χοντρουλη ξανθουτσικη

ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ

Φλοισβος
Για πεταμενα λεφτα που τρωνε την τσεπη καποιου μελαχρινη βγαλμενη απο την ΕΣΣΔ του 1980

Βούλα τελευταία στάση τραμ

Ξανθια κοντη χοντρη με στυλ γριετζως

Σημειωσεις
ΑΥΤΗ την περιοδο απουσιαζουν
Η ψηλή ξανθια στη Βούλα
Η ξανθιά μουναρα στο τριγωνο του cocomat ξεχναω ονομα
Η ξανθιά ψηλή αδύνατη στον Φλοισβο

Bonus
Στην κατηφόρα 1χλμ πριν τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επανήλθε εκείνη η τσιγγάνα παλι δεν θυμαμαι όνομα

Τα "δεν είναι χοντρη η κοπελα" και πιπες απλά αποδεικνύουν γιατι ειστε αγαπουληδες και γιατι μια πουτανα ζητάει 200€

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Επίσης και οι πουτανες έχουν κι αυτές ζωη : πάνε διακοπές πάνε στην πατρίδα τους κτλ
Απο ~22.00 και μετα
Miranda ή Oasis
(ΜΕΡΙΚΕΣ φορες εξω απο το αμαξι στο Miranda ΚΥΡΙΩΣ ομως μεσα στο αμαξι στο Oasis η ΧΟΝΤΡΗ Σονια (που πριν δεκαετίες ηταν στο 1+1 )
Κρεολή
Η εχω παρει κιλακια εχω κανει κιοιλιτσα γνωστη μελαχρινή Αμάντα(προγράμματα μονο 50€+)
Φανάρι ΠΡΙΝ την Αλίμου
Ασημενιο Avensis παλια καραβανα παπει για συνταξη δεν κουναει (χοντρο) κωλο να βγει απ τ αμαξι
Στενο ΖΕΝ
Μαρμαριδης
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ
Τριγωνο -πριν το Cocomat
Χοντρη ατσουμπαλη ξανθια και φιλες ττη.Ταχαμου Ιταλιδες μακραν το πιο πολυσυχναστο σημειο πουλανε σαν ξερο ψωμι
Φλοισβος

Φλοισβος
Για πεταμενα λεφτα που τρωνε την τσεπη καποιου μελαχρινη βγαλμενη απο την ΕΣΣΔ του 1980

Σημειωσεις
Η ψηλή ξανθια στη Βούλα

Bonus
Στην κατηφόρα 1χλμ πριν τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επανήλθε εκείνη η τσιγγάνα παλι δεν θυμαμαι όνομα

Τα "δεν είναι χοντρη η κοπελα" και πιπες απλά αποδεικνύουν γιατι ειστε αγαπουληδες και γιατι μια πουτανα ζητάει 200€
Αυτή η κατάσταση παίζει τόσο καιρό και κάποιοι τώρα ανακαλύπτουν την Αμερική. Και λέει πχ ο άλλος ότι το μπάζο στη Βούλα γίνεται ανάρπαστο, που θα χει κάνει 3 βόλτες στη ζωή του, τις δύο δεν θα το δε και θα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.
Να συμπληρώσω μόνο κάτι σε αυτό το άκρως κατατοπιστικό μήνυμα, που πρέπει να καρφιτσωθεί κάπως για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια.
Η νέα είσοδος που λες στα εποχικά είναι μία που είχε πρωτοεμφανιστεί πριν κάτι μήνες, υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενες σελίδες. Επανεμφανίστηκε τώρα αλλά και αυτό φαίνεται αραιά, έχω κάνει αρκετά περασμάτα το τελευταίο διβδόμαδο και την έχω δει μόνο μια φορά.
Επίσης χθες ήταν και η ξανθιά που κάνει γκεστ εμφανίσεις, λίγο πριν την Άντα.
Και τέλος δύο ερωτήσεις. Η ξανθιά μουνάρα που λες στο τρίγωνο ποια είναι? Ξανθιά στο τρίγωνο τους τελευταίους μήνες μόνο τη Βίκυ έχω δει, που φαντάζομαι είναι η χοντρή ατσούμπαλη που αναφέρεις.
Και αν μπορείς να με κατατοπίσεις για το σημείο που λες ότι είναι η τσιγγάνα (1 χλμ πριν τα Παπαδοπούλου).

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071
Απο ~22.00 και μετα
Miranda ή Oasis
Κρεολή
Φανάρι ΠΡΙΝ την Αλίμου
Στενο ΖΕΝ
Μαρμαριδης
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ
Τριγωνο -πριν το Cocomat
Φλοισβος

Φλοισβος

Σημειωσεις
Η ψηλή ξανθια στη Βούλα

Bonus

"Σοβαρευτείτε ρε μεγάλοι αντρες"

Νομίζω ότι η παραπάνω πρότασή σου χαρακτηρίζει και εσένα για περίπου 15 χρόνια που συμμετέχεις στο forum. Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση γαι αντιπαράθεση. Αλλα ας προσέχουμε λίγο τι λέμε και πως το λέμε σε ένα μέρος που καλώς ή κακώς όσοι συμμετέχουμε στον ίδιο "βούρκο" κολυμπάμε.
Αλλωστε, το forum για αυτόν τον λόγο φτιάχθηκε. Για την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων.

Γνώμη μου.

psix(2)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
0
στην βουλιαγμενη εχει κανει κανεις καταδρομη αμα εχει τιποτα ? πριν 2 χρονια θυμαμαι ειχε 2-3

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
10.917
Πόντοι
3.656
"Σοβαρευτείτε ρε μεγάλοι αντρες"

Νομίζω ότι η παραπάνω πρότασή σου χαρακτηρίζει και εσένα για περίπου 15 χρόνια που συμμετέχεις στο forum. Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση γαι αντιπαράθεση. Αλλα ας προσέχουμε λίγο τι λέμε και πως το λέμε σε ένα μέρος που καλώς ή κακώς όσοι συμμετέχουμε στον ίδιο "βούρκο" κολυμπάμε.
Αλλωστε, το forum για αυτόν τον λόγο φτιάχθηκε. Για την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων.

Γνώμη μου.
Τι εννοείς ας προσέχουμε λιγο τι λέμε και πως το λεμε

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.163
Πόντοι
86

Γνώμη μου.
Και με σοβαρότητα μπορεις να εχεις ανταλλαγη αποψεων, το ενα δεν αναιρει το αλλο.
Δικιο εχει ο φιλος

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Καινούργιο τεμάχιο (τουλάχιστον εγώ δεν το χω ξαναδει, αν υπήρξε παλαιότερα), ένα στενό μετά τα σχολεία στο ύψος του Μαρμαρίδη. Ξανθία, καλό σώμα, πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο, 40 -45 την κόβω. Ζητάει 50 για σεξ, δεν δοκίμασα γιατί δεν ήμουν και τόσο καυλώμενος απλά έκανα μια αναγνωριστική.

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
20
Like
755
Πόντοι
991
Αν δεν θελω ξενοδοχειο, με το αμαξι ξερετε κανενα καλο μερος για να γινει η δουλεια; Ή ξερουν οι κοπελες ηδη; Γνωριζει καποιος;

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.624
Πόντοι
1.071

Stories

Νέο!