Πλακώνεστε για πουτανες για το ποιος είδε 4 και ποιος είδε 7
Σοβαρευτείτε ρε μεγάλοι αντρες
Επίσης και οι πουτανες έχουν κι αυτές ζωη : πάνε διακοπές πάνε στην πατρίδα τους κτλ
Για να μην αρχίζουμε τα ιδια και τα μαθήματα γεωγραφίας
Απο ~22.00 και μετα
ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ:
Miranda ή Oasis
(ΜΕΡΙΚΕΣ φορες εξω απο το αμαξι στο Miranda ΚΥΡΙΩΣ ομως μεσα στο αμαξι στο Oasis η ΧΟΝΤΡΗ Σονια (που πριν δεκαετίες ηταν στο 1+1 )
Κρεολή
Η εχω παρει κιλακια εχω κανει κιοιλιτσα γνωστη μελαχρινή Αμάντα(προγράμματα μονο 50€+)
Φανάρι ΠΡΙΝ την Αλίμου
Ασημενιο Avensis παλια καραβανα παπει για συνταξη δεν κουναει (χοντρο) κωλο να βγει απ τ αμαξι
Στενο ΖΕΝ
Αντα (πρωην τρίγωνο-πριν το Cocomat του (ρεματος)
Ομοιόμορφα πιασίματα ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο ντύσιμο στις πουτανες
Μαρμαριδης
ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ξανθιανμε πολυ ωραιο πρόσωπο ομως)
"Εποχικά" (καταστημα) ΠΡΙΝ τα σχολεια
ΝΕΑ είσοδος με οχι συνεχή παρουσία καστανή μακρομαλλα με ωραιο σωμα
ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ
Πρώην χοντρη νυν παχουλουτσικη Μαρια
Τριγωνο -πριν το Cocomat
Χοντρη ατσουμπαλη ξανθια και φιλες ττη.Ταχαμου Ιταλιδες μακραν το πιο πολυσυχναστο σημειο πουλανε σαν ξερο ψωμι
Φλοισβος
Κοντη χοντρουλη ξανθουτσικη
ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ
Φλοισβος
Για πεταμενα λεφτα που τρωνε την τσεπη καποιου μελαχρινη βγαλμενη απο την ΕΣΣΔ του 1980
Βούλα τελευταία στάση τραμ
Ξανθια κοντη χοντρη με στυλ γριετζως
Σημειωσεις
ΑΥΤΗ την περιοδο απουσιαζουν
Η ψηλή ξανθια στη Βούλα
Η ξανθιά μουναρα στο τριγωνο του cocomat ξεχναω ονομα
Η ξανθιά ψηλή αδύνατη στον Φλοισβο
Bonus
Στην κατηφόρα 1χλμ πριν τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ επανήλθε εκείνη η τσιγγάνα παλι δεν θυμαμαι όνομα
Τα "δεν είναι χοντρη η κοπελα" και πιπες απλά αποδεικνύουν γιατι ειστε αγαπουληδες και γιατι μια πουτανα ζητάει 200€
Αυτή η κατάσταση παίζει τόσο καιρό και κάποιοι τώρα ανακαλύπτουν την Αμερική. Και λέει πχ ο άλλος ότι το μπάζο στη Βούλα γίνεται ανάρπαστο, που θα χει κάνει 3 βόλτες στη ζωή του, τις δύο δεν θα το δε και θα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.
Να συμπληρώσω μόνο κάτι σε αυτό το άκρως κατατοπιστικό μήνυμα, που πρέπει να καρφιτσωθεί κάπως για να μην επαναλαμβανόμαστε συνέχεια.
Η νέα είσοδος που λες στα εποχικά είναι μία που είχε πρωτοεμφανιστεί πριν κάτι μήνες, υπάρχουν αναφορές σε προηγούμενες σελίδες. Επανεμφανίστηκε τώρα αλλά και αυτό φαίνεται αραιά, έχω κάνει αρκετά περασμάτα το τελευταίο διβδόμαδο και την έχω δει μόνο μια φορά.
Επίσης χθες ήταν και η ξανθιά που κάνει γκεστ εμφανίσεις, λίγο πριν την Άντα.
Και τέλος δύο ερωτήσεις. Η ξανθιά μουνάρα που λες στο τρίγωνο ποια είναι? Ξανθιά στο τρίγωνο τους τελευταίους μήνες μόνο τη Βίκυ έχω δει, που φαντάζομαι είναι η χοντρή ατσούμπαλη που αναφέρεις.
Και αν μπορείς να με κατατοπίσεις για το σημείο που λες ότι είναι η τσιγγάνα (1 χλμ πριν τα Παπαδοπούλου).