Λοιπον δυο πραγματακια που ξερω να μοιραστω με την ομαδα. Τα εχουν πει και παραπάνω.
Παρκο Φλοισβου, Καμιλα. Αραζει στη σταση του τραμ. 30 πιπα, 40 αμαξι. Ξενοδοχειο 60 το μισαωρο. Φολα, ατσουμπαλο σωμα, αεροπιπα. Πιανεις λιγο βυζι και σου λεει οτι ποναει.. Δεν αξιζει.
Απεναντι ειναι η κλασσικη η κοντη , ξανθια η Χοντρη. Κοντα στη σταση λεωφοριου. Ιδιες ταριφες περιπου. Για οποιον εχει τετοια βιτσια...
Στο κλασσικο τριγωνο πλεον ειναι η Κατυα η μελαχρινη με κοντο μαλι και η καινουργια η Ευα καθως και η chubby η ξανθια η Βικυ που απο 1 Ιουλιου πηγε Ιταλια για ενα μηνα. Αλβανιδες ολες, απλα λογικα απο ιταλια.
Εδω μιλαμε για ιδια ταριφα. 30 πιπα, 40 σεξ αμαξι.. Ξενοδοχειο στο ΖΕΝ(20 παει το hotel) 80 το μισαωρο + 20 πιπα χωρις καποτα. 150 η ωρα. Η Κατυα νορμαλ πραγματα , ωραιο σωμα, μικρο βυζι. Θα προσπαθησει να σε χρεωσει για τα παντα.
Η Ευα φολα μεγαλη, ντιβα. Ωραιο μουνι αλλα αν πας για Hotel , το μισαωρο ξεκιναει απο την στιγμη που θα μπει στο αμαξι !!! Εχει τρομερο θρασος. Προσοχη. Ηταν γεματα τα δωματια. Μου ειπε ο ρεσεψιονιστας σε 5 λεπτα θα εχω δωματιο και η Ευα μου λεει μετραει απο το μισαωρο και αυτο!!! Την γυρισα στο τριγωνο νευριασμενος και ειχε απαιτηση να τις δωσω και ενα 20αρικο για μηδενικες υπηρεσιες!!
Η Βικυ ειναι πραγματικα αστερι. Η προθυμια της ειναι απο αλλο πλανητη. Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει πελατια .Η πιπα της μαγικη. Δεν κοιταει ρολοι.
Λιγο μετα το τριγωνο , διπλα στο Αγγλικο νεκροταφειο στη σταση ειναι η Μαρια. Ιδιες ταριφες με τριγωνο. Βρομαει μασχαλιλα κλπ και μου κανει για πρεζακι . Δεν θεωρω οτι αξιζει σε καμια περιπτωση.
Πιο κατω στο τροπικαλ ,στο στενο του ΖΕΝ αραζει πλεον η Αντα και η Χριστινα. Η Αντα ειναι αξιολογη και φαινεται καλο κοριτσι (το βυζι της εχει απιστευτο σχημα!). Η Χριστινα αν και πολυ ωραιο μουνι... ροκανιζει χρονο και ειναι με το ρολοι στο χερι. Διπλα εκει ειναι μια ξανθια με καρε μαλλι. Καινουργια. Ιδιες ταριφες περιπου , χωρις να εχω λεπτομεριες!
Στο Μαρμαριδη αραζει ενα ξανθο με μπουταρες. 50 αμαξι 100 hotel. Δεν ξερω επιδοσεις!
Γλυφαδα στο Κρεολι εχουμε επιστροφη της Αμαντας. Πολυ καλη. 50 αμαξι , 100 στο κρεολι (28 παει το κρεολι). Ωραιο σωμα, βυζαρα και τρομερη πιπα και εδω με περιποιηση στις μπαλες κλπ.
Στη βουλα οπως ειπαν οι συναγωνιστες ειναι δυο κομματια στο ρευμα προς βαρκιζα. Δεν εχω δοκιμασει . Μεγαλες σε ηλικια . 50 ευρω και αυτες και 100 hotel. Οταν υπαρχει ποικιλια πιο πισω... Δεν βρισκω λογο να παω με την γρια.