Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 958K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
22
Like
860
Πόντοι
1.011
Συνήθως 30 πίπα 40 γαμησι αυτές στο τρίγωνο από βούλα μεριά δεν ξέρω τι παίζει. Για ξενοδοχείο είχα ρωτήσει αυτή στο Μαρμαρίδη είχε πει 150 η ώρα και 80 η μισή. Προφανώς δεν ιβρα γτ σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις εσκορτ πολύ ανώτερες εμφανισιακά
αυτη στον Μαρμαριδη μου ειχε πει 50 η ωρα πριν κατι εβδομαδες. Ας αποφασισει :confused:

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
22
Like
860
Πόντοι
1.011
Μήπως παράκουσες; Γτ αν θυμάμαι καλά 40 χρεώνει για απλό γαμησι στο αμάξι
περσι μου ειχε πει και εμενα 40 σε αμαξι ή ξενοδοχειο αλλα τωρα που πηγα μου ειπε 50. Ισως να ειναι και με τον πελατη το πως σε κοβει. Πραγματικα δεν ξερω αλλα δεν με νοιαζει και πολυ για 10€

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.666
Πόντοι
1.071
Αμα πάει κανείς τσάρκα σήμερα, ας μας δώσει τα φώτα του τι παίζει τώρα που φτιάχνει και ο καιρός.

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Αμα πάει κανείς τσάρκα σήμερα, ας μας δώσει τα φώτα του τι παίζει τώρα που φτιάχνει και ο καιρός.
Η χοντρή ξανθιά στο Μαρμαρίδη η Άντα στο ποστο της και (ίσως) η Αμάντα στον κρεολή το ίσως γτ δεν την ξέρω μιας και είμαι καινούριος στη πιάτσα. Τιμήθηκε η Άντα που όπως πάντα ήταν απλά τίμια

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Η χοντρή ξανθιά στο Μαρμαρίδη η Άντα στο ποστο της και (ίσως) η Αμάντα στον κρεολή το ίσως γτ δεν την ξέρω μιας και είμαι καινούριος στη πιάτσα. Τιμήθηκε η Άντα που όπως πάντα ήταν απλά τίμια
Σωστά η Αμάντα ήταν, έκανε επανεμφάνιση. Συμπληρώνω έγω τις δύο στο Ασκληπιείο, αυτή στο άμαξι και μία άλλη ξανθία λίγο πριν την Αλίμου ρεύμα προς Αθήνα και Κιάρα, Βίκυ στο τρίγωνο. Κιάρα ανανεωμένη με καινούρια μύτη καθώς η παλιά έβαζε κόντρα όταν σε τσιμπούκωνε.

Tsipp

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Η Αμάντα τι λέει από υπηρεσίες; Αξίζει καλύτερα από Άντα;

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
16
Like
3.049
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα, πέτυχα χτες κατά τις 22:00 νεαρή μαυρομάλλα που τουλάχιστον με μια ματιά φαινόταν αρκετά εμφανίσιμη στο ρεύμα προς Αθήνα πριν το Cocomat, δεν της έπιασα κουβέντα να σας πω παραπάνω γιατί είχε δύο συναγωνιστές που έκαναν κίνηση όταν πέρασα από εκεί.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπέρα, πέτυχα χτες κατά τις 22:00 νεαρή μαυρομάλλα που τουλάχιστον με μια ματιά φαινόταν αρκετά εμφανίσιμη στο ρεύμα προς Αθήνα πριν το Cocomat, δεν της έπιασα κουβέντα να σας πω παραπάνω γιατί είχε δύο συναγωνιστές που έκαναν κίνηση όταν πέρασα από εκεί.
Μιλάς για την Κιάρα στο τρίγωνο. Καλό σωματάκι λεπτό, το πρόσωπο έφτιαξε τώρα με τη νέα μύτη, στα του αγώνα αρκετά καλή.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
ttps://pipoula.gr/listing/σονια-ελευσινα-υγρη-40αρα/

RubenRayo

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.Περασα 29/05 απ' τρίγωνο cocomat και πετυχαίνω νέο απόκτημα .Ιταλίδα είναι μόλις 2 βδομάδες στη πιάτσα . Εμφανισιακά αρκετά δυνατά - λίγο πιο αδύνατο από τις άλλες όπου συχνάζουν.30 με καπέλο και 50 χωρίς Καποτά.Η τύπισσα έδωσε όλα μα όλα τα λεφτά μάγκες. ΤΙΜΗΣΕ και το τελευταίο ευρώ μέχρι να σε κάνει να αναστενάζεις.Ειναι οι πρώτες βδομάδες της στη πιάτσα οπότε είναι τρελό vfm - τρέξτε όσοι πιστοί θέλετε κάτι νεο

• Like
Αντιδράσεις: Km7699
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές.Περασα 29/05 απ' τρίγωνο cocomat και πετυχαίνω νέο απόκτημα .Ιταλίδα είναι μόλις 2 βδομάδες στη πιάτσα . Εμφανισιακά αρκετά δυνατά - λίγο πιο αδύνατο από τις άλλες όπου συχνάζουν.30 με καπέλο και 50 χωρίς Καποτά.Η τύπισσα έδωσε όλα μα όλα τα λεφτά μάγκες. ΤΙΜΗΣΕ και το τελευταίο ευρώ μέχρι να σε κάνει να αναστενάζεις.Ειναι οι πρώτες βδομάδες της στη πιάτσα οπότε είναι τρελό vfm - τρέξτε όσοι πιστοί θέλετε κάτι νεο
Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι καινούριο τεμάχιο και δεν είναι μια εκ των Κιάρα, Βίκυ που συχνάζουν στο τρίγωνο και δηλώνουν ιταλίδες?

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
14
Like
1.666
Πόντοι
1.071
Μάλλον στην Κιάρα αναφέρεσαι. Απλά άλλαξε λίγο το look...

RubenRayo

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Τυγχάνει να έχω πτυχίο στα ιταλικά και μπορώ να πω ότι τα μίλαγε αρκετά καλά για να μην είναι Ιταλίδα

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
190
Πόντοι
1
Έχει δίκιο ο συναγωνιστής. Καινούργιο τεμάχιο ιταλικό με το όνομα Εύα. Κοντό με καμπύλες, ωραία βυζιά κ στον αγώνα αρκετά καλή. Πλέον το τρίγωνο είναι Ιταλό κρατούμενο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom