Redmad
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 246
- Πόντοι
- 281
Δωσε λεπτομέρειες συναγωνιστή...Την gilf στον παραδρομο στο ποσειδωνιο την εχει πετυχει κανεις προσφατα?
Δωσε λεπτομέρειες συναγωνιστή...Την gilf στον παραδρομο στο ποσειδωνιο την εχει πετυχει κανεις προσφατα?
Αν εννοείς τν αδύνατη ξανθιά, ναι. Τν ανέβασα και κάνει και ηαμώ τις πίπες και πισοκολλητόΑυτη με το τατου στο ποδι ναι
Τυπε για ποια λεςΑν εννοείς τν αδύνατη ξανθιά, ναι. Τν ανέβασα και κάνει και ηαμώ τις πίπες και πισοκολλητό
δεν αξιζουν αστο...Να ρωτήσω κάτι που το έχω περιέργεια;; τι λεφτά παίρνουν αυτές έξω;
Πριν κανα μηνα,εγω κ αλλοι συναγωνιστες,ειχαμε πετυχει στον παραδρομο αναμεσα στο ποσειδωνιο κ τη shell ενα gilf. Εγω συγκεκριμενα την ειχα πετυχει καθημερινη κατα τις 10Δωσε λεπτομέρειες συναγωνιστή...
Εκει εχει 3-οι δυο ειναι πριν τη στροφη κι αλλη πριν το περιπτερο για ποια λεςΠερασμα χθες το βράδυ αφου Σάββατα δεν βγαίνω συχνά και ήθελα να δω εάν είναι καλύτερα από τις καθημέρινες. Ο ίδιος περιπου αριθμός κορασίδων που όλες κινούνται στην ίδια τιμη και έχει τύπους γυναικών για όλα τα γούστα. Στο πέρασμα μου όμως, πέτυχα στον φλοίσβο στο ρεύμα προς γλύφαδα νεαρή εκ Αλβανίας που απαντάει στο ψευδόνιμο Καμίλλα. Ήταν αρκετά ομορφό με δυνατό σώμα και είπα να θυμιθώ τα νιάτα μου και το πήρα. Ξεκινήσαμε για σεξ στο αμάξι αλλά λόγω ηλικίας είπα να πάμε ξενοδοχείο αν μου έκοβε ένα δεκάρικο από τη σούμα. Δέχτηκε και πήγαμε. Πολύ καλό σωμά τελικά και χωρίς τα ρούχα, ενώ ήταν συνέχια με το χαμόγελο. Αν και όπως λέει ενα χρόνο στο επαγγελμά μέτρια ελληνικά. Ωραία περίπτωση αλλά δυστυχώς με αυτές τις τιμές...
Εκει εχει 3-οι δυο ειναι πριν τη στροφη κι αλλη πριν το περιπτερο για ποια λες
Για την δημόσιο υπάληλο λέει που είναι στη στάση του τραμ μπροστα...100 χρόνια εκεί είναι και παλία ηταν στο cocomat στο τρίγωνο...εμφανησιακα τρώγετε..απο υπηρεσίες αδιάφορη..
Ειναι χρονια εκει στη ShellΜια που καθεται στην παραλιακη οπως φτανεις για Γλυφαδα που φοραει συνηθως κατι ροζ τακουνακια. Νομιζω στη Shell καθεται στο Ρευμα απο Γλυφαδα προς Αθηνα, ειναι η πρωτη κοπελα που βρισκεις.
Φαινεται γερη, δυνατη, εχει κανεις εντυπωσεις;
Τιμες φιξαρισμενες απο ολες 30 πιπα 50 ενα πηδημα εγω συνεχιζω το μποικοταζ
Τιμες φιξαρισμενες απο ολες 30 πιπα 50 ενα πηδημα εγω συνεχιζω το μποικοταζ
καλησπέρα λες εκείνο στο ιδίο στενό έχει και ένα στριπτιτζάδικο? για να μην λέμε ονόματα.. ρωτάω έτσι30 και αυτές στη Γλυφάδα στο ρεύμα προς Αθήνα; (η Αμάντα στη Σελλ και η ξανθια στο ξενοδοχείο λιγο πιο πριν)
30 και αυτές στη Γλυφάδα στο ρεύμα προς Αθήνα; (η Αμάντα στη Σελλ και η ξανθια στο ξενοδοχείο λιγο πιο πριν)