Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 999K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pannobicus2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2026
Like
1.011
Πόντοι
206
Τρελός είσαι ρε μαν ;
Το ΜΑΜΑΛΟ είναι το πιο ακριβό στη Κινέτα , 30 με 40 ευρώ το σετ και το φαγητό πανάκριβο , μια πίτσα 16 ευρώ νομίζω
Από κόσμο , βυζιτονια αρκετά , τα καταλαβαίνεις από τα τατου κ βγάζουν όλο σελφις για το ινστα
Ρώτησα γιατί χρήστης το ανέφερε. Τα βιζιτάκια προμοταρουν το μαγαζί. Φθηνότερο το φαγητό στο SUN. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
120
Πόντοι
1
Απορία το έχω: διάφοροι πάνε στην παραλία με την ελπίδα να δουν και ίσως και να γνωρίσουν κάνα ζευγάρι, κοπέλες κλπ, ενώ την ίδια στιγμή μας λένε ότι χεζουν κατουρανε ξαναχεζουν ξανακατουρανε και από τα ποστ μας δείχνουν ότι είναι και κάτι μεταξύ Ντοκου και Τζο Μπάιντεν. Λογικά έχουν αποτρέψει κόσμο και κοσμακη και από το παρόν νήμα και κυρίως από την παραλία. Πιθανόν και από άλλες.
ελα σοβαρολογεις?? υπαρχουν τετοιοι μαλακες?? μηπως να σκεφτεις ότι ειναι τοσο κομπλεξικοι και αγαμητοι που κάνουν οτιδηποτε για να χαλασει η φαση.

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
120
Πόντοι
1
Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό ούτε καν γτ δεν ασχολούμαι με τα ντόπια μαγαζιά για κανένα λόγο σου παίρνουν το κεφάλι για πλάκα στις τιμές οι ντόπιοι δεν πάμε εκεί καν γτ περιμένουν να έρθει το σκ να βγάλουν όλη τη χρονιά από τους Αθηναίους χαρακτηριστικά το ξενοδοχείο sun πουλάει το σουβλάκι με ψωμί 2.5 ευρώ και το αναψυκτικό 2.5 ευρώ και το hell το μεγάλο 3.5 ευρώ αναρτημένες τιμές αυτές από Μάιο έως Οκτώβριο θα βγάλει οι μόνο την χρονια του και το κέρδος του αλλά και πολλά άλλα υπερκέρδη εγώ σαν ντόπιος ψωνίζω από αλλού πρην σε φυσιολογικές τιμές
εγω ξερω καβαντζα με το σουβλακι 0.75 και τρεις κοκα κολες δωρο!! ελα πμ να στο πω

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.469
Πόντοι
206
εγω ξερω καβαντζα με το σουβλακι 0.75 και τρεις κοκα κολες δωρο!! ελα πμ να στο πω
0.75 σουβλακι με 3 κόκα κόλες δώρο στην Κινέτα φίλε τους πιάσανε αυτούς με την καβατζα τους έβγαλαν στις ειδήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom