Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 953K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
Ο ένας από τους 10 ήσουν εσύ ΝΤΕΝΕΚΕ όπου δεις ζευγάρι κάθεσαι από πίσω τους ή δίπλα τους και τους κοιτάς σαν καημένος με το μπλε καπέλο,τα ασημί γυαλιά και την μπλε ομπρέλα όπως έκανες κι εχθές και στα δύο ζευγάρια που ήταν εκεί……
Ψεύτη κάθεσαι και γράφεις ότι να ναι,αλλά μου φαίνεται δεν χόρτασες φάπες και διώξιμο στο σινεμά….
πω ρε φιλε ... κουραζεις καθε φορα ...
φουλ φαντασιοπληκτος ...

ειλικρινα ... τραβα παρακατω...

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Δεν μου έδωσε τέτοιο δικαίωμα ο άντρας
Σορρυ, να σε ρωτησω
Απο τις φωτο που εχεις βαλει παλιοτερα, βλεπω κυκλοφορουσες μωρο επιπεδου τσαμπιονς λιγκ.
Τωρα γιατι επεσες Γ τοπικο και κυνηγας τις σαπιες/σαβουρες/φολες της Κινετας????

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
3.435
Πόντοι
440
Να ρωτήσω κάτι;;; Από πού τους κατάλαβες ότι είναι swingers;

Σορρυ, να σε ρωτησω
Απο τις φωτο που εχεις βαλει παλιοτερα, βλεπω κυκλοφορουσες μωρο επιπεδου τσαμπιονς λιγκ.
Τωρα γιατι επεσες Γ τοπικο και κυνηγας τις σαπιες/σαβουρες/φολες της Κινετας????
H συγκεκριμένη κυρία δεν την έλεγες γ τοπικό ...Europa League τουλάχιστον.ειναονσαν το πόκερ κάποιοι μαζεύουν όλο το χαρτί

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Μερικές γενικές σκέψεις μιας και είναι αρχή της σεζόν. Το sun ακόμα ετοιμάζεται αλλά τουλάχιστον έχει ανοίξει το μπαρ για να πάρουμε κάνα νερό και κάνα καφέ :rockon:
Λίγος κόσμος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές στην Κινέτα,ελάχιστος στο σχοινί. Πιστεύω φταίνε τα κωλοεργα της ΕΥΔΑΠ για αυτήν την μείωση :jerking::headbang:. Στο πρώτο κομμάτι έχουν ξεκινήσει οι γνωστές παρέες ζευγαριών που μιλάνε ατελείωτα και δεν παίζουν ποτέ :jerking::jerking:. Πολλά γεροντικα ζευγάρια τις καθημερινές και πολύ λίγος κόσμος :rockon::headbang:. Μετά την βίλα οι πιο περιθωριακοί της παραλίας,πολλοί κινουνται ανήσυχοι λόγω της φημολογίας εδώ μέσα ή οποία μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί τεράστια παπατζα :jerking::jerking:. Και είναι λογικό όταν πηγαινοέρχονται τόσοι πολλοί πάνω κάτω στην παραλία να μην μπορεί να γίνει κανένα παιχνίδι :confused::rockon:. Οι σκληροί αυνανες της παραλίας (άντε να βάλω και τον εαυτό μου μέσα για να κάνω και την αυτοκριτική μου) έχουν ξεκινήσει αρκετά χαλαρά για φέτος. Αντίθετα λοιποί κυρίως γεροντια και σαπιοκοιλαρες προκαλούν την τύχη τους :jerking::jerking::birdman::birdman:. Τέλος θα πρότεινα να κοπεί το πέρα δώθε από ζευγάρια που έχουν απομονωθεί και δείχνουν διάθεση για κάτι περισσότερο αλλιώς δεν θα δούμε live φάση :confused::rockon:

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.039
Πόντοι
361
Καλημέρα !
Πίνω ένα καφεδάκι και μέσα σε όλα τα ενημερωτικά site που μπαίνω και διαβάζω για την ενημέρωση μου πριν φύγω ένα site που μπαίνω και διαβάζω είναι και αυτό.
Δεν πολύσχολιαζω και περισσότερο είμαι παρατηρητής εδώ.
Δε θέλω να σας στεναχωρήσω και προφανώς δεν είμαστε και το μοναδικό ζευγάρι της συγκεκριμένης παραλίας αλλά δυστυχώς ένας λόγος που κόψαμε την Κινέτα και πολύ περισσότερο την παραλία γυμνιστών είναι αυτα που διαβάζουμε εδώ . Και μιλάμε για πάνω από 20 χρόνια η συνήθειά μας και το προνόμιο μας ήταν αυτό . Να παίρνουμε το φαγητό μας ,τις μπύρες και τα τσιμπρακαλα μας να καθόμαστε με τις ώρες να ξεκουραζόμαστε και να κάνουμε και το παιχνίδι μας .δε μας ενοχλούσε το μάτι αλλιώς θα καθόμασταν σπίτια μας .οι γελοιοτητες κάποιων εδώ που νομίζουν ότι δεν βλέπουμε ή δεν ενημερωνόμαστε για το τι γράφονται στα προσωπικά(δε μιλάω για το forum) μηνύματα σε αυτό το site την ώρα που βρισκόμασταν στην παραλία ήταν κι αιτία να μη ξαναπατήσω το πόδι μου εδώ .πλέον η συγκεκριμένη παραλία δεν μου διαφυλάσσει καμία ασφάλεια . Πλέον πηγαίνουμε άλλου .δε μας ενόχλησαν ούτε οι gay ούτε καν οι αυνανες που είχαν τουλάχιστον ένα σεβασμό στα ζευγάρια. Κάποιοι θα πείτε στα παπαριας . Δεκτό .
Απλά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάνε τα ζευγάρια ή γιατί δεν πάνε τόσα ζευγάρια πια.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.277
Πόντοι
201
Καλημέρα !
Πίνω ένα καφεδάκι και μέσα σε όλα τα ενημερωτικά site που μπαίνω και διαβάζω για την ενημέρωση μου πριν φύγω ένα site που μπαίνω και διαβάζω είναι και αυτό.
Δεν πολύσχολιαζω και περισσότερο είμαι παρατηρητής εδώ.
Δε θέλω να σας στεναχωρήσω και προφανώς δεν είμαστε και το μοναδικό ζευγάρι της συγκεκριμένης παραλίας αλλά δυστυχώς ένας λόγος που κόψαμε την Κινέτα και πολύ περισσότερο την παραλία γυμνιστών είναι αυτα που διαβάζουμε εδώ . Και μιλάμε για πάνω από 20 χρόνια η συνήθειά μας και το προνόμιο μας ήταν αυτό . Να παίρνουμε το φαγητό μας ,τις μπύρες και τα τσιμπρακαλα μας να καθόμαστε με τις ώρες να ξεκουραζόμαστε και να κάνουμε και το παιχνίδι μας .δε μας ενοχλούσε το μάτι αλλιώς θα καθόμασταν σπίτια μας .οι γελοιοτητες κάποιων εδώ που νομίζουν ότι δεν βλέπουμε ή δεν ενημερωνόμαστε για το τι γράφονται στα προσωπικά(δε μιλάω για το forum) μηνύματα σε αυτό το site την ώρα που βρισκόμασταν στην παραλία ήταν κι αιτία να μη ξαναπατήσω το πόδι μου εδώ .πλέον η συγκεκριμένη παραλία δεν μου διαφυλάσσει καμία ασφάλεια . Πλέον πηγαίνουμε άλλου .δε μας ενόχλησαν ούτε οι gay ούτε καν οι αυνανες που είχαν τουλάχιστον ένα σεβασμό στα ζευγάρια. Κάποιοι θα πείτε στα παπαριας . Δεκτό .
Απλά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάνε τα ζευγάρια ή γιατί δεν πάνε τόσα ζευγάρια πια.
1000 δίκια έχετε!!!
Κάπως έτσι κι εμείς.

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.597
Πόντοι
441
Μερικές γενικές σκέψεις μιας και είναι αρχή της σεζόν. Το sun ακόμα ετοιμάζεται αλλά τουλάχιστον έχει ανοίξει το μπαρ για να πάρουμε κάνα νερό και κάνα καφέ :rockon:
Λίγος κόσμος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές στην Κινέτα,ελάχιστος στο σχοινί. Πιστεύω φταίνε τα κωλοεργα της ΕΥΔΑΠ για αυτήν την μείωση :jerking::headbang:. Στο πρώτο κομμάτι έχουν ξεκινήσει οι γνωστές παρέες ζευγαριών που μιλάνε ατελείωτα και δεν παίζουν ποτέ :jerking::jerking:. Πολλά γεροντικα ζευγάρια τις καθημερινές και πολύ λίγος κόσμος :rockon::headbang:. Μετά την βίλα οι πιο περιθωριακοί της παραλίας,πολλοί κινουνται ανήσυχοι λόγω της φημολογίας εδώ μέσα ή οποία μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί τεράστια παπατζα :jerking::jerking:. Και είναι λογικό όταν πηγαινοέρχονται τόσοι πολλοί πάνω κάτω στην παραλία να μην μπορεί να γίνει κανένα παιχνίδι :confused::rockon:. Οι σκληροί αυνανες της παραλίας (άντε να βάλω και τον εαυτό μου μέσα για να κάνω και την αυτοκριτική μου) έχουν ξεκινήσει αρκετά χαλαρά για φέτος. Αντίθετα λοιποί κυρίως γεροντια και σαπιοκοιλαρες προκαλούν την τύχη τους :jerking::jerking::birdman::birdman:. Τέλος θα πρότεινα να κοπεί το πέρα δώθε από ζευγάρια που έχουν απομονωθεί και δείχνουν διάθεση για κάτι περισσότερο αλλιώς δεν θα δούμε live φάση :confused::rockon:
Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος ΝΤΕΝΕΚΕΣ που πας δίπλα από τα ζευγάρια και κάθεσαι…..σαν τον ΛΕΤΣΟ,ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ…..εσυ και ο γέρος ο σάπιος έχετε γαμησει όλη την παραλία….
Προχωράς με την καμπούρα σου ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ…

leandros1980R

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2025
Like
3.044
Πόντοι
440
Επειδή δεν καταλαβα.
Και στις σκέψεις μου είναι να κανω επίσκεψη στην παραλία γυμνιστών ,τι πρόβλημα υπάρχει εκεί από τους υπόλοιπους?
Γνωρίζω ότι σε κάποιες παραλίες γυμνιστών υπάρχει και ένα μέρος που πάει για μάτι, αλό ένα που περιμένει κάποια συμμετοχή.
Αλλά ήθελα να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω όταν παω με γυναίκα ? Η και μονος?

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Ρε τύποι εσείς που γράφετε ότι κόψατε την παραλία φταίτε εσείς οι ίδιοι και κανένας άλλος. Όσο τρομπας και καθυστερημένος να είναι κάποιος δεν σας αναγκάζει να κάνετε κάτι εφόσον δεν θέλετε. Ναι μπορεί να την παίζει ασταμάτητα να πηγαίνει πέρα δώθε αλλά μέχρι εκεί. Στο φινάλε του τα χωνετε και ξεκουμπιζεται όπως έχει γίνει πολλές φορές :rockon::confused:
Τώρα αν είστε στην κατηγορία γεροντια που πάτε στην παραλία να φάτε και να μπεκρουλιασετε χωρίς μαγιω και να ακούτε Καρρά όλη μέρα τον πουλο :birdman::jerking::jerking:

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
7
Like
1.039
Πόντοι
361
Ρε τύποι εσείς που γράφετε ότι κόψατε την παραλία φταίτε εσείς οι ίδιοι και κανένας άλλος. Όσο τρομπας και καθυστερημένος να είναι κάποιος δεν σας αναγκάζει να κάνετε κάτι εφόσον δεν θέλετε. Ναι μπορεί να την παίζει ασταμάτητα να πηγαίνει πέρα δώθε αλλά μέχρι εκεί. Στο φινάλε του τα χωνετε και ξεκουμπιζεται όπως έχει γίνει πολλές φορές :rockon::confused:
Τώρα αν είστε στην κατηγορία γεροντια που πάτε στην παραλία να φάτε και να μπεκρουλιασετε χωρίς μαγιω και να ακούτε Καρρά όλη μέρα τον πουλο :birdman::jerking::jerking:
Ε αυτό κάναμε . Οπότε τι σκας ?

• Like
Αντιδράσεις: free

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.277
Πόντοι
201
Επειδή λίγο ως πολύ κάποιοι ξέρουν τη φάτσα σου, πίστεψέ με ότι δε θέλεις να αγριέψουν τα "γερόντια" και να σου δώσουν τα δόντια στο χέρι. Οπότε μην τους προκαλείς.
Και δεν είναι μόνο τα γερόντια!! Είναι και ο κομμωτής με τις τατούες, είναι και ο τύπος με το sup (είναι μέλος κι εδώ) είναι κι άλλοι μόνοι γυμνιστές οι οποίοι έχουν άριστες σχέσεις με τα ζευγάρια και θέλουν να απολαύσουν ήσυχα και όμορφα την παραλία γυμνοί και την παρέα με το ποτάκι τους και τον Καρρά άμα λάχει χωρίς "χεσίματα" Και παρατράγουδα!!!
Εμείς για πολλούς λόγους τελειώσαμε με τη θάλασσα γενικά αλλά μην προκαλείς ρε φίλε, αλήθεια.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Όσοι πηγαίνουν σε παραλία γυμνιστων ξέρουν ότι υπάρχουν:
1. Ζευγάρια που θέλουν να δώσουν μάτι μόνο.
2.Ζευγαρια που θέλουν μεγάλο σχήμα με αγνώστους (στην Κινέτα όσοι ξέρουν γίνεται κάθε χρόνο).
3.Ζευγαρια που αλλοτε κάνουν παιχνίδι και άλλοτε όχι, φαντάζομαι ανάλογα τις διαθέσεις της κυρίας .
4.Ζευγαρια που έρχονται μόνο για γυμνισμό(μικρή μειοψηφία) και τους ενοχλεί το υπόλοιπο παιχνίδι.
5.Ζευγαρια που θέλουν φάση μόνο με ζευγαρια.
Όλοι οι παραπάνω ξέρουν τι παίζεται όμως, ότι υπάρχουν αναλογικά πολύ περισσότεροι μπαλαντέρ.Αρα το ξέρουν και έρχονται,ας μην γκρινιάζουν .
Από την άλλη , υπάρχουν απίθανοι που μόλις δουν ζευγάρι, πάνε δίπλα και αρχίζουν να τον παίζουν ανελέητα ,χωρίς να τους έχει δοθεί καθόλου αφορμή.Αυτοι πρέπει να μαζευτούν εννοείται. Όλα πρεπει να γίνονται διακριτικά και στην ώρα τους.
Τωρα για κάποια ελάχιστα ζευγάρια,όπως παραπάνω που χαλιουνται με την όλη φάση της παραλίας γυμνιστών ,μάλλον πρέπει να σταματήσουν να έρχονται (το έκαναν όπως λένε).
Τα πράγματα την Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξουν, κάνω γυμνισμό 15 χρόνια, δεν έχω δει την παραμικρή αλλαγή Δεν ξέρω στο εξωτερικό, αλήθεια υπάρχουν παραλίες που δεν συμβαίνει τίποτα παραπάνω????αν έχει πάει κάποιος ,ας μας περιγράψει. Να έχει ιδία αντίληψη όμως , όχι τι άκουσε και τι διάβασε, ούτε κάποιος μυθομανης.
Στην Ελλάδα πάντως ολοι/όλες /όλα τα ζευγάρια κάτι ψάχνουν , με έντονο ή πιο χαλαρό τρόπο.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Επειδή λίγο ως πολύ κάποιοι ξέρουν τη φάτσα σου, πίστεψέ με ότι δε θέλεις να αγριέψουν τα "γερόντια" και να σου δώσουν τα δόντια στο χέρι. Οπότε μην τους προκαλείς.
Και δεν είναι μόνο τα γερόντια!! Είναι και ο κομμωτής με τις τατούες, είναι και ο τύπος με το sup (είναι μέλος κι εδώ) είναι κι άλλοι μόνοι γυμνιστές οι οποίοι έχουν άριστες σχέσεις με τα ζευγάρια και θέλουν να απολαύσουν ήσυχα και όμορφα την παραλία γυμνοί και την παρέα με το ποτάκι τους και τον Καρρά άμα λάχει χωρίς "χεσίματα" Και παρατράγουδα!!!
Εμείς για πολλούς λόγους τελειώσαμε με τη θάλασσα γενικά αλλά μην προκαλείς ρε φίλε, αλήθεια.
Ο τύπος με το sup που λες, μια χαρά γουστάρει και ψάχνει παιχνίδι,μου είχε τύχει περσι να συμμετάσχουμε μαζί σε ένα μεγάλο σχήμα μετά τη βιλα,με την κυρία ενός ζευγαριού.

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.277
Πόντοι
201
Ο τύπος με το sup που λες, μια χαρά γουστάρει και ψάχνει παιχνίδι,μου είχε τύχει περσι να συμμετάσχουμε μαζί σε ένα μεγάλο σχήμα μετά τη βιλα,με την κυρία ενός ζευγαριού.
Για ρώτησέ τον τη γνώμη του για κάποιους σαν τον @kostakis27 .
Κανένας δε σταματάει να έρχεται για τους λόγους που περιέγραψες στο προηγούμενο σχόλιό σου. Και βέβαια όλοι ξέρουν τι γίνεται και τι ψάχνουν. Είναι λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα οι οποίοι χαλάνε τη φάση!! Είναι οι ίδιοι που κάνουν μπάχαλο και στην παραλία και στα τσοντάδικα και στα νήματα εδώ. Επίσης έτσι όπως πάει το πράγμα και χοντρένει, θα σου πω ότι κάποιος από αυτούς τους μυστήριους, ανέβασε εδώ μέσα (σε άλλο νήμα) φωτογραφίες με εμάς και την παρέα μας από την Κινέτα!!
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι γίνεται κατάφορη παραβίαση των "άγραφων" κανόνων της παραλίας γυμνιστών.
Άλλος ένας λόγος λοιπόν να μην έρχονται άνθρωποι με οικογένειες πίσω τους.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Για ρώτησέ τον τη γνώμη του για κάποιους σαν τον @kostakis27 .
Κανένας δε σταματάει να έρχεται για τους λόγους που περιέγραψες στο προηγούμενο σχόλιό σου. Και βέβαια όλοι ξέρουν τι γίνεται και τι ψάχνουν. Είναι λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα οι οποίοι χαλάνε τη φάση!! Είναι οι ίδιοι που κάνουν μπάχαλο και στην παραλία και στα τσοντάδικα και στα νήματα εδώ. Επίσης έτσι όπως πάει το πράγμα και χοντρένει, θα σου πω ότι κάποιος από αυτούς τους μυστήριους, ανέβασε εδώ μέσα (σε άλλο νήμα) φωτογραφίες με εμάς και την παρέα μας από την Κινέτα!!
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι γίνεται κατάφορη παραβίαση των "άγραφων" κανόνων της παραλίας γυμνιστών.
Άλλος ένας λόγος λοιπόν να μην έρχονται άνθρωποι με οικογένειες πίσω τους.
Δεν μιλάω με τον άνθρωπο ,αν τύχει θα το κάνω.
Για τον Kostakis 27 , όλοι τον ξέρουν εδώ μέσα, από όλα τα νήματα ,πόσο γέλοιο πρόσωπο είναι. Όλες οι αναρτήσεις του ,βρωμάνε ....Μόνο από το ττσιντοσινεμα ,βγήκαν από τον βήχα του , τον πέταξαν έξω με κλωτσιές και χαστούκια και τον ανάγκασαν να ζητήσει και συγγνωμη από εδώ!!!!!τον ξεφτιλισαν τελείως!! !!
Η λύση νομίζω είναι να μην του απαντάει κάνεις, έτσι του δίνουμε αξία .
Έχεις απόλυτο δίκιο ,υπάρχουν ηλίθιοι /απίθανοι τύποι που τα χαλάνε όλα με τον αγαρμπο και βιαστικό τροπο και επιπλέον μπορούν με τα κινητα να μας εκθέσουν όλους....

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
763
Πόντοι
86
κλασε τους και χεσε τους με κουραδες γιγας ! :shit:

οι τυποι ειναι μονο για απαξιωση :zombie:

ξεκινησαν απο κατω παλι την κλαψα ....
εν τω μεταξυ ειναι οι ιδιοι που χαλασαν την παραλια με τα κεφτεδακια και τις μαλακιες τους ...
ερχεται ο αλλος και βαζει μουσικη λες και ειναι κλαμπ και ο αλλος απο διπλα κατασκηνωνει λες και ειναι στην ευβοια ...
και ο αλλος μας παρουσιαζει το ταπερακι με τα κεφτεδακια σαν να ειναι φυσιολογικο:new_shocked: σε παραλια γυμνιστων

Στους γνωστους αυνανες της παραλιας δεν τολμανε να μιλησουν ...
μονο εδω το παιζουν μαγκες ... και θελουν να σπασουν και δοντια :jerking2:
ποιοι ? οι τυποι με τα κεφτεδακια σε παραλια γυμνιστων :new_shocked:

τιιιιιι ακουμε ρε φιλε .....

οτι εγινε και στον Αγιο Νικολαο πανε να το κανουν και στην Κινετα ...
Μυστες Αντισταθειτε στην κουλτουρα του κεφτε

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Πόσο διάσημος έχω γίνει ρε τύποι :rockon::rockon:,όλοι πλέον με ξέρετε εγώ δεν ξέρω κανέναν σας :confused:. Ευτυχώς υπάρχουν και οι μύστες εδώ μέσα όπως και στην παραλία αλλά και στα τσονταδικα που γουστάρουν αυτά που γράφω,με υποστηρίζουν για αυτό και συνεχίζω :rockon:. Επίσης για να τα λέτε όλα έχω φάει πόρτα από 4 μαγαζιά συνολικά όπως γράφει και η υπογραφή μου :rockon:,συνεχίστε να πανηγυρίζετε απλά για αυτό μπας και δώσετε λίγο νόημα στην γελοία και μίζερη ύπαρξη σας :jerking::jerking::jerking::headbang::headbang::headbang:.
Εμένα ο σκοπός μου ήταν και παραμένει η ενημέρωση του φόρουμ και το παιχνίδι,ολα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα :rockon::rockon:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Επειδή δεν καταλαβα.
Και στις σκέψεις μου είναι να κανω επίσκεψη στην παραλία γυμνιστών ,τι πρόβλημα υπάρχει εκεί από τους υπόλοιπους?
Γνωρίζω ότι σε κάποιες παραλίες γυμνιστών υπάρχει και ένα μέρος που πάει για μάτι, αλό ένα που περιμένει κάποια συμμετοχή.
Αλλά ήθελα να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω όταν παω με γυναίκα ? Η και μονος?
θα αντιμετωπισεις κουραδες κλειμορ δικες μου γιαυτο να προσεχεις αν δεις κανα λοφακι και στην θαλασσα μεσα κουραδες βυθου που αφηνει ο κωστακης,οταν κανεις αναδυση να εχεις κλειστο το στομα γιατι μπορει να μπει καμια μεσα,πολυ γκει και ζευγαρια την εχουν πατησει ετσι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.992
Πόντοι
456
Δεν μιλάω με τον άνθρωπο ,αν τύχει θα το κάνω.
Για τον Kostakis 27 , όλοι τον ξέρουν εδώ μέσα, από όλα τα νήματα ,πόσο γέλοιο πρόσωπο είναι. Όλες οι αναρτήσεις του ,βρωμάνε ....Μόνο από το ττσιντοσινεμα ,βγήκαν από τον βήχα του , τον πέταξαν έξω με κλωτσιές και χαστούκια και τον ανάγκασαν να ζητήσει και συγγνωμη από εδώ!!!!!τον ξεφτιλισαν τελείως!! !!
Η λύση νομίζω είναι να μην του απαντάει κάνεις, έτσι του δίνουμε αξία .
Έχεις απόλυτο δίκιο ,υπάρχουν ηλίθιοι /απίθανοι τύποι που τα χαλάνε όλα με τον αγαρμπο και βιαστικό τροπο και επιπλέον μπορούν με τα κινητα να μας εκθέσουν όλους....
γιατι παμε και χεζουμε στο ιδρυμα που τον εδιωξαν για εκδικηση,διαβασε στην ενημερωση του νταουνταουν το νεο μελος μυστη φραπε ενα περιποιημενο χεσιμο που τους εκανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom