Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 953K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
"ήμουν παραλία τρεισιμη με έξι παρά"
αν εγινε αυτο το σκηνικο και δεν ειναι παλι αλλη μια ιστορια μυθομανιας,εγινε πριν τις 1630.Τοτε εφτασα εγω ,ειδσ αυτο το ζευγαρι,μαλιστα η γυναικα φορουσε και το κατω μερος του μπικινι.Της το εβγαλε ο τυπος γυρω τις 1800, χωρις να κανουν ΤΙΠΟΤΑ αλλο....να σε ρωτησω κατι αλλο παραξενο ειδες εκει κοντα?γραψε, γιατι οντως ηταν και κατι ακομα ιδιαιτερο που μπορει να σχολιαστει

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Αρκετά καυλωμενα ζευγάρια σήμερα στην Κινέτα όπου τώρα είναι σίγουρα 6-7 στο πρώτο μερος και 3 στο δεύτερο κομμάτι και δύο πολύ δραστήρια ζευγάρια στο σχοινί όπου πέρασα πριν λίγο το ένα στο δέντρο και το άλλο σε καβάτζα σε τεταντακι όπως κατεβαίνεις δεξιά…..
Δροσερά αγοράκια επίσης πολλά και οι συχνοί ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ με τον κυριότερο παραλιαρχη αρχιματακια τον κοντό τον Μητσο από την Κόρινθο…..
Αρκετα ναι,το "ΚΑΒΛΩΜΕΝΑ" απο που προκυπτει?????

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Τώρα στο σκηνή ζευγάρι μια μικφ 59αρα αδύνατη αρκετά δίνει πόνο είναι στον τοίχο από κάτω

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.472
Πόντοι
456

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Λυξγ συναγερμού δυστυζως έφυγαν

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Λέω να ξεκινήσω σε λιγάκι να πάω προς ξενοδοχείο,αξίζει ο κόπος;Είναι κανείς εκεί να μας δώσει τα φώτα του;

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Φιλε σχοινί τιποτα sun μονο μπροστα αλλα εκει δεν πολυγινοβται φάσεις

Tis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2018
Like
125
Πόντοι
0
Δεν έχει συγκεκριμένο μέρος φιλε

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
17
Like
2.348
Πόντοι
3.415
"ήμουν παραλία τρεισιμη με έξι παρά"
αν εγινε αυτο το σκηνικο και δεν ειναι παλι αλλη μια ιστορια μυθομανιας,εγινε πριν τις 1630.Τοτε εφτασα εγω ,ειδσ αυτο το ζευγαρι,μαλιστα η γυναικα φορουσε και το κατω μερος του μπικινι.Της το εβγαλε ο τυπος γυρω τις 1800, χωρις να κανουν ΤΙΠΟΤΑ αλλο....να σε ρωτησω κατι αλλο παραξενο ειδες εκει κοντα?γραψε, γιατι οντως ηταν και κατι ακομα ιδιαιτερο που μπορει να σχολιαστει
Τύπε, ο λόγος που δεν γράφεις εσύ το παράξενο που είδες είναι για να μη σε βγάλουμε μυθομανή;

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
857
Πόντοι
81
Τύπε, ο λόγος που δεν γράφεις εσύ το παράξενο που είδες είναι για να μη σε βγάλουμε μυθομανή;
oxi , για να δω ποσο αληθεια λεει ο αλλος.Κοντα σε αυτο το ζευγαρι που λεει , που δεν εκαναν τιποτα, ηταν ενα τραβεστι με κοκκινη περουκα που χαμοφελουσε σε οσους περνουσαν.Γι αυτο γιατι δε λεει κατι ο ανταποκριτης

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
3.435
Πόντοι
440
Επίσκεψη σήμερα στην Κινέτα μιας που έχει γίνει Cap d'Agde σύμφωνα με τα αξιόπιστα μέλη του νήματος... μετα την βίλλα μόνο ένα ζευγάρι με ωραίο μιλφακι που κοιτούσαν συνέχεια τα κινητά τους. Στην μέση της πάραλιας πριν την βίλλα όλοι οι γνωστοί μεσιληκες swingers που άμα περάσεις από δίπλα τους φοβούνται ην τους ματιασεις την γυναίκα.
το μόνο ενδιαφέρον στην επίσκεψη μου ήταν η κοπέλα του πρώτου γυμνού ζευγάριου όπως έρχεσαι από το sun η οποία είναι από ότι εκρινα 35+ έχει πολύ ωραίο κορμι .
έδειξε να γουστάρει ήρθε στο νερό την ώρα που μπήκα και εγω και ανταλλαξαμε πολλές ματιές ύστερα. παιδια αν διαβάζετε είμαι ο ψηλός καστανος γαλανοματης με μπλε πετσέτα που καθόταν πίσω σας . Οι υπόλοιποι κραξτε ελευθερα

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.472
Πόντοι
456
Επίσκεψη σήμερα στην Κινέτα μιας που έχει γίνει Cap d'Agde σύμφωνα με τα αξιόπιστα μέλη του νήματος... μετα την βίλλα μόνο ένα ζευγάρι με ωραίο μιλφακι που κοιτούσαν συνέχεια τα κινητά τους. Στην μέση της πάραλιας πριν την βίλλα όλοι οι γνωστοί μεσιληκες swingers που άμα περάσεις από δίπλα τους φοβούνται ην τους ματιασεις την γυναίκα.
το μόνο ενδιαφέρον στην επίσκεψη μου ήταν η κοπέλα του πρώτου γυμνού ζευγάριου όπως έρχεσαι από το sun η οποία είναι από ότι εκρινα 35+ έχει πολύ ωραίο κορμι .
έδειξε να γουστάρει ήρθε στο νερό την ώρα που μπήκα και εγω και ανταλλαξαμε πολλές ματιές ύστερα. παιδια αν διαβάζετε είμαι ο ψηλός καστανος γαλανοματης με μπλε πετσέτα που καθόταν πίσω σας . Οι υπόλοιποι κραξτε ελευθερα
Καλα ρε φίλε...αντί να τους μιλήσεις εκεί τους ψάχνεις τώρα στο μπου;

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.472
Πόντοι
456
Δεν μου έδωσε τέτοιο δικαίωμα ο άντρας
Ε τι δικαιωμα; ενα γειά θα έλεγες.. θα τους έπιανες ευγενικά κουβεντα.

Μην κωλώνετε με τα ζευγαρια, ειδικά αν έχετε ανταλλάξει ματιές. Αν θέλουν θα το κόψουν.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Σήμερα στην Κινέτα εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο :rockon:
Συνολικά 3 χεσιματα, τα 2 μόλις βούτηξα θάλασσα και το 3ο και καλύτερο στον κόλπο των γκέι :rockon::2funny:. Μεγάλα χοντρά σκατά βγήκαν από τον κωλο μου κι έφυγα ξαλαφρωμενος. Κατά τα λοιπά μηδέν παιχνίδι και σήμερα,ήρθε πάλι το ζευγάρι που λέει ο άλλος ο αυνάνας ότι δήθεν έπαιξε το Σάββατο :jerking::jerking:. Κάθισαν λίγο πιο κάτω από εκεί που καθοντουσαν προχθές αλλά και πάλι μόνο χαζογελούσαν και τίποτε άλλο. Η γκόμενα σήμερα που την είδα καλύτερα μοιάζει με ζυμαράκι, κοντή με κοιλιά και 1,5 βυζί :confused::rockon:. Έφυγαν ακριβώς 20:00 και μεχρι εκείνη την ώρα είχαν μαζευτεί σίγουρα 10 αυνανες κοντά τους :jerking::jerking::headbang::headbang:. Ρε αυνανες που πάτε έτσι ρε,αλλοι με σαπιοκοιλιές άλλοι με αξύριστες ψωλές, άλλοι να περνάνε πέρα δώθε συνέχεια σαν επιθεωρητές. Προφανώς διαβάζουν το φόρουμ και τις μ@λακιες που γράφουν ορισμένοι για δήθεν παιχνίδια στις σπηλιές και π@υτσες μπλε :jerking::jerking:

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.597
Πόντοι
441
Σήμερα στην Κινέτα εγώ ευχαριστήθηκα χέσιμο :rockon:
Συνολικά 3 χεσιματα, τα 2 μόλις βούτηξα θάλασσα και το 3ο και καλύτερο στον κόλπο των γκέι :rockon::2funny:. Μεγάλα χοντρά σκατά βγήκαν από τον κωλο μου κι έφυγα ξαλαφρωμενος. Κατά τα λοιπά μηδέν παιχνίδι και σήμερα,ήρθε πάλι το ζευγάρι που λέει ο άλλος ο αυνάνας ότι δήθεν έπαιξε το Σάββατο :jerking::jerking:. Κάθισαν λίγο πιο κάτω από εκεί που καθοντουσαν προχθές αλλά και πάλι μόνο χαζογελούσαν και τίποτε άλλο. Η γκόμενα σήμερα που την είδα καλύτερα μοιάζει με ζυμαράκι, κοντή με κοιλιά και 1,5 βυζί :confused::rockon:. Έφυγαν ακριβώς 20:00 και μεχρι εκείνη την ώρα είχαν μαζευτεί σίγουρα 10 αυνανες κοντά τους :jerking::jerking::headbang::headbang:. Ρε αυνανες που πάτε έτσι ρε,αλλοι με σαπιοκοιλιές άλλοι με αξύριστες ψωλές, άλλοι να περνάνε πέρα δώθε συνέχεια σαν επιθεωρητές. Προφανώς διαβάζουν το φόρουμ και τις μ@λακιες που γράφουν ορισμένοι για δήθεν παιχνίδια στις σπηλιές και π@υτσες μπλε :jerking::jerking:
Ο ένας από τους 10 ήσουν εσύ ΝΤΕΝΕΚΕ όπου δεις ζευγάρι κάθεσαι από πίσω τους ή δίπλα τους και τους κοιτάς σαν καημένος με το μπλε καπέλο,τα ασημί γυαλιά και την μπλε ομπρέλα όπως έκανες κι εχθές και στα δύο ζευγάρια που ήταν εκεί……
Ψεύτη κάθεσαι και γράφεις ότι να ναι,αλλά μου φαίνεται δεν χόρτασες φάπες και διώξιμο στο σινεμά….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom