Νέα

Παραλία Κινέτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 954K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.998
Πόντοι
456
Έναρξη σεζόν σήμερα 25/04. Ξεκίνησα με σχοινί όπου φυσικά υπήρχαν μόνο γκέι, αλλά παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα κατούρημα και χέσιμο :rockon:. Συνέχισα Κινέτα όπου στο πρώτο κομμάτι των γυμνιστών υπήρχαν 2-3 ζευγάρια και καμιά 10αρια μπακούρια. Οι 2 σκληροί αυνανες εμφανίστηκαν,ο καραφλας έστησε ομπρέλα και καρέκλα στο κομμάτι των γκέι όπου υπήρχε ένα ζευγάρι. Δεν έκατσα να δω μιας και δεν τον γουστάρω μια και σίγουρα θα χαλάσε οποία φάση θα μπορούσε να γίνει :jerking::jerking:. Εύχομαι απλά να πατήσε τα σκατα μου :birdman::birdman::2funny: Γενικά ησυχία,οι περισσότεροι απλά ηλιοθεραπεία χωρίς διάθεση για κάτι περισσότερο. Έφυγα κατά τις 15:00 και ξανά πέρασα από σχοινί όπου υπήρχαν 3 γκέι συνολικά :confused::rockon:. Μέχρι τις 17:00 τίποτα απολύτως,άραξα ήλιο έριξα ακόμα ένα χέσιμο κι έφυγα :rockon::rockon:
καλη αρχη και καλα χεσιματα να εχουμε

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
441
IMG_1873.jpeg
Άνθρωπος δεν υπάρχει σήμερα στην φημισμένη παραλία της Κινέτας!!!

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
619
Πόντοι
86
  • Like
Αντιδράσεις: WASP4

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
81
IMG_1873.jpeg
Άνθρωπος δεν υπάρχει σήμερα στην φημισμένη παραλία της Κινέτας!!!
Εγω παντως ειχα παει ακριβως μετα τη γωνια...
Δεν υπηρχε οντως ψυχη αλλα ετσι μπορεσα να βγαλω τις φωτος μου

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
859
Πόντοι
81
Ανταπόκριση /περιγραφή από το ΣΚ δεν είχαμε....δεν πήγε κανένας μύστης?

Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
144
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: Btm79

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Οι αυνανες αποκλείεται να μην ήταν στο πόστο τους :confused:,λογικά κρύβονταν στον παράδρομο πίσω από την βλάστηση :rockon::2funny:

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
441
IMG_1888.jpeg
IMG_1889.jpeg
Για όσα ΚΑΥΛΩΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ γουστάρουν να χαλαρώνουν πιο prive χωρίς όλους τους τρόμπες της Κινέτας,υπάρχει μια παραλία πιο πριν όπως έρχεσαι από Παχη στην παλαιά εθνική οδο…..
Ρίξτε μια ματιά και δεν θα χάσετε……

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.058
Πόντοι
736
IMG_1888.jpeg
IMG_1889.jpeg
Για όσα ΚΑΥΛΩΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ γουστάρουν να χαλαρώνουν πιο prive χωρίς όλους τους τρόμπες της Κινέτας,υπάρχει μια παραλία πιο πριν όπως έρχεσαι από Παχη στην παλαιά εθνική οδο…..
Ρίξτε μια ματιά και δεν θα χάσετε……
δεν ειναι γυμνιστων

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
441
δεν ειναι γυμνιστων
Σήμερα που πήγα,έκαναν 2 ζευγαρια γυμνοί και 1 φορούσε μαγιό..
Ρώτησα εκεί και μου είπαν ότι όταν δεν έχει κόσμο,κανείς και γυμνισμό.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.058
Πόντοι
736
α οκ
Σήμερα που πήγα,έκαναν 2 ζευγαρια γυμνοί και 1 φορούσε μαγιό..
Ρώτησα εκεί και μου είπαν ότι όταν δεν έχει κόσμο,κανείς και γυμνισμό.
γιατι οσες φορες εχω περασει ειναι φουλ στην οικογενεια αλλα ολο το τσουρμο γονεις παιδια ,πεθερικα

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
441
α οκ

γιατι οσες φορες εχω περασει ειναι φουλ στην οικογενεια αλλα ολο το τσουρμο γονεις παιδια ,πεθερικα
Καθημερινές Απριλη-Μάη και τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη θα είναι ότι πρέπει για ζευγάρια καυλωμενα….
Σήμερα έιχε παιχνίδι πάντως!!!

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.405
Πόντοι
206
δεν ειναι γυμνιστων
Καμία παραλία στην Ελλάδα δεν είναι επίσημα γυμνιστών όλες είναι είθισται γυμνιστών και όλοι είμαστε πάρανομοι για αυτό μαζί μαγιό μην βρεθούμε μπλεγμένοι

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.405
Πόντοι
206
Σήμερα καταδρομική στην Κινέτα καθώς πολλοί φοβήθηκαν τον καιρό άλλο ο ντόπιος ξέρει και έτσι κατέβηκα ελάχιστα ζευγάρια στις τέσσερις και μισή με πέντε το απόγευμα πήγα πίσω με την βίλα στις σπηλιές όπου πέτυχα φίλο οικογενειακο να γυρίζει μπροστά μου λέει είναι η Ιερά Λάρισα η Αγία εδώ αλλά άργησες έγιναν όργια τρέλα δυστυχώς είχα δουλειά στα χωράφια και τότε μπόρεσα να πάω σκάω εκεί στις δύο μικρές σπηλιές βλέπω την κυρία με το σύζυγό και είμασταν τρεις άνδρες γύρω τους σε απόσταση δεκαπέντε μέτρων και ενώ δεν περίμενα να γίνει κάτι όπως είχε πει ο φίλος ξαφνικά βάζει σφήνα και αρχίζει να παίζει και να πιπωνει τον σύζυγό τα επακόλουθα ήταν άκρως καυλωτικα και δεν έμεινε μόνο εκεί και αδραξαμε και οι τρεις την ευκαιρία να χωθουμε στην αχόρταγη κυρία καθώς ο σύζυγος της έβλεπε και την πιπωνει εμείς την γυρίζαμε όπως βόλευε για να ικανοποιήσουμε τις τρύπες της και τις δύο εγώ μετά από λίγο την έχυσα ενώ την είχα στα τέσσερα ελπίζουμε σε περισσότερες και ποιο καυλωτικες εμφανίσεις

Y13

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
9.857
Πόντοι
2.306
Katerinathedog γύρνα σε παρακαλώ στείλε ενα σημάδι ή ότι άλλο .... :smiling-face-with-heart-eyes:

Terrorist_92

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
4.599
Πόντοι
441
Σήμερα καταδρομική στην Κινέτα καθώς πολλοί φοβήθηκαν τον καιρό άλλο ο ντόπιος ξέρει και έτσι κατέβηκα ελάχιστα ζευγάρια στις τέσσερις και μισή με πέντε το απόγευμα πήγα πίσω με την βίλα στις σπηλιές όπου πέτυχα φίλο οικογενειακο να γυρίζει μπροστά μου λέει είναι η Ιερά Λάρισα η Αγία εδώ αλλά άργησες έγιναν όργια τρέλα δυστυχώς είχα δουλειά στα χωράφια και τότε μπόρεσα να πάω σκάω εκεί στις δύο μικρές σπηλιές βλέπω την κυρία με το σύζυγό και είμασταν τρεις άνδρες γύρω τους σε απόσταση δεκαπέντε μέτρων και ενώ δεν περίμενα να γίνει κάτι όπως είχε πει ο φίλος ξαφνικά βάζει σφήνα και αρχίζει να παίζει και να πιπωνει τον σύζυγό τα επακόλουθα ήταν άκρως καυλωτικα και δεν έμεινε μόνο εκεί και αδραξαμε και οι τρεις την ευκαιρία να χωθουμε στην αχόρταγη κυρία καθώς ο σύζυγος της έβλεπε και την πιπωνει εμείς την γυρίζαμε όπως βόλευε για να ικανοποιήσουμε τις τρύπες της και τις δύο εγώ μετά από λίγο την έχυσα ενώ την είχα στα τέσσερα ελπίζουμε σε περισσότερες και ποιο καυλωτικες εμφανίσεις
Αυτή η ΘΕΙΑ Η ΜΟΥΝΑΡΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΙ κάνει τα ωραιότερα και πιο άρρωστα σκηνικά στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΑΣ….
Συγχαρητήρια φίλε για την κριτική σου!

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.670
Πόντοι
11.915
Σημερινή ανταπόκριση από την φημισμένη παραλία. Άφιξη κατά τις 14:00 αφού προηγουμένως είχα τσεκαρει και το Σχοινί όπου υπήρχε ένας μόνος του γυμνιστης :confused:
Πήγα στον κόλπο με τις σπηλιές μπας και πετύχω κι εγώ κάνα καλό σκηνικό αλλά ερημιά. Μόνο ένας χοντρομπαλας γέρος κι εγώ :headbang:. Αφού βαρέθηκα να βλέπω την σάπια κοιλιά του και αυτός την μαραμένη μου πουτσα σηκώθηκαμε και οι 2 και φύγαμε μιας και είχε πιάσει καλός αέρας :headbang:
Εγώ άραξα στο πρώτο κομμάτι όπου δεν φυσούσε σχεδόν καθόλου. Έπιασα θέση απέναντι από 2 ζευγάρια το ένα νεαρής ηλικίας με χοντρή μελαχροινη τύπισσα με 4αρια βυζιά αλλά κυτταρίτιδα και τρίχα στον κωλο. Το δεύτερο μεσήλικες,η τύπισσα και αυτή 4αρια εντελώς πεσμένα βυζιά και αρκετή κυτταρίτιδα. Κατάλαβα ότι θα γινόταν καλό σκηνικό μιας και οι χοντρές είχαν καβλες :rockon::2funny:
Ο μεσήλικας τυπάς τον έδινε πίπα στην χοντρή ενώ ο πιτσιρικάς έβαζε δάχτυλο στο μουνι της δικιάς του χοντρής και της εγλειφε τις βυζάρες. Τα 2 ζευγάρια κοιτάζονταν κι έτσι η φάση ήταν ακόμη καλύτερη. Κάπου εκεί έσκασε μύτη και ο γνωστός καραφλας ο οποίος παραδόξως δεν ενόχλησε και άραξε ήρεμος προς τα πίσω και σε απόσταση. Ο μεσήλικας μάλλον έχυσε κι έτσι μπήκε με την δικιά του για κολύμπι. Ο πιτσιρικάς δαχτυλιαζε την δικιά του χοντρή και αυτή του τον έπαιζε όμως το άλλο ζευγάρι κολυμπούσε ακριβώς μπροστά τους και μίλαγαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να τους ξενερώσουν και μετά από λίγο να σηκωθούν και να φύγουν :jerking::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom