φυσικά είχε και δεν το έκρυβε κιολαςΣιγά μην είχε και διόπτρα νυκτος στην παραλία γυμνιστών.
Ρε θα μας κουφάνετε τελείως εσείς!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 955K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 206
Είχε είχε ξέρω ποιον λεειφυσικά είχε και δεν το έκρυβε κιολας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α καλά εκεί είναι τώρα ?τι θα γίνει με αυτά τα Λιγουρια.Τρεις γυναίκες έφυγαν από μπροστά πήγαν τέρμα και μετα από λίγο ο καράφλας που κάθεται μπροστά έφυγε και πήγε και αυτός τέρμα.χαρα στο κουράγιο τους...μια ξαναγύρισε απραγος
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 11.915
Ο καραφλας έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο αυνάνα της παραλιαςτι θα γίνει με αυτά τα Λιγουρια.Τρεις γυναίκες έφυγαν από μπροστά πήγαν τέρμα και μετα από λίγο ο καράφλας που κάθεται μπροστά έφυγε και πήγε και αυτός τέρμα.χαρα στο κουράγιο τους...μια ξαναγύρισε απραγος

. Πέρσι τον είχαν βρίσει 2 ζευγάρια μπροστά μου για να ξεκουμπιστει, βάλε και πόσα ακόμη
. Φέτος συνεχίζει τα ίδια,τον τρώει ο κωλος του να ψάχνει για λάστιχα μου φαίνεται 

φεύγοντας ο καράφλας ήταν μπροστά στη βίλα και καθόταν κοντά σε ένα τραβεστί και έναν άντρα χαχχα.Ο καραφλας έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο αυνάνα της παραλιας. Πέρσι τον είχαν βρίσει 2 ζευγάρια μπροστά μου για να ξεκουμπιστει, βάλε και πόσα ακόμη
. Φέτος συνεχίζει τα ίδια,τον τρώει ο κωλος του να ψάχνει για λάστιχα μου φαίνεται
![]()
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 206
Του λόγου το αληθέςΣτην παραλία της Χαμολιιάς στο αναλυτικό μέρος της Αττικής κοντά στην Αρτέμιδα ανακοίνωσαν γύρισμα μεγάλου μήκους ταινία και ψάχνουν γυμνιστές βοηθητικούς ηθοποιούς με αμοιβή 100 ευρώ συν φαγητό.. Τρέλα πράγματα. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα δεχτεί να εκτεθεί δημόσια;
Συνημμένα
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 206
Χθες εννοείς ναι άφηνε τα πράγματα του εκεί και ξαναγύριζε μετά την πασαρέλα τουφεύγοντας ο καράφλας ήταν μπροστά στη βίλα και καθόταν κοντά σε ένα τραβεστί και έναν άντρα χαχχα.
σήμερα εκεί ημουνΧθες εννοείς ναι άφηνε τα πράγματα του εκεί και ξαναγύριζε μετά την πασαρέλα του
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 206
Α εγώ μόνο χθες είδα το τραβ ανάμεσα σε Λάρισα και την μουναρα με το μπλε μάγιο και τα πράγματα του στην βίλα ακριβώς σήμερα δεν ήρθα δεν είχε πάρκινγκ και πήγα σχοινίσήμερα εκεί ημουν
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 11.915
Τελείωσαν με τα έργα στην παλιά εθνική στον κοκκινη 

όχι άλλα περνάς με προσοχη.Σημερα πήγα Κινέτα από εκειΤελείωσαν με τα έργα στην παλιά εθνική στον κοκκινη![]()
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.409
- Πόντοι
- 206
Μην πάτε την στήνει η τροχαία και κόβει κλήσεις έμαθαόχι άλλα περνάς με προσοχη.Σημερα πήγα Κινέτα από εκει
Τροχαία τόσο καιρό που πάω και καθημερινές και ΣΚ δεν έχω συναντήσει πάντως...Μην πάτε την στήνει η τροχαία και κόβει κλήσεις έμαθα
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 11.915
Τύπε περνάς κανονικά δηλαδή από τον μαλάκα τον κοκκίνη και φτάνεις μεχρι ΚινέταΤροχαία τόσο καιρό που πάω και καθημερινές και ΣΚ δεν έχω συναντήσει πάντως...
Γιατί τον λες μαλακά τον άνθρωπο ρε φίλε; Τον γνωρίζεις;Τύπε περνάς κανονικά δηλαδή από τον μαλάκα τον κοκκίνη και φτάνεις μεχρι Κινέτα![]()
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 441
Μπορεί να τον γαμησε και να τον παράτησε…..Γιατί τον λες μαλακά τον άνθρωπο ρε φίλε; Τον γνωρίζεις;
Γνωστή ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο @kostakis27…
Παραπεταμένος και ξεφτισμένος!!!
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 763
- Πόντοι
- 86
κουρασε η εμμονη σου ρε φιλε ...Μπορεί να τον γαμησε και να τον παράτησε…..
Γνωστή ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο @kostakis27…
Παραπεταμένος και ξεφτισμένος!!!
δεν ξερω τι προηγουμενα εχεις
δεν σου εβαλε λαδι στη πλατη ?
δεν σου εγλειψε τις πατουσες ?
δεν ξερω και δεν με νοιαζει ...
παμε παρακατω
ναι με προσοχή γιατί καθημερινές έχει φορτηγά και μπουλντόζες.σκ δεν δουλευουνΤύπε περνάς κανονικά δηλαδή από τον μαλάκα τον κοκκίνη και φτάνεις μεχρι Κινέτα![]()
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 11.915
Μπες στο google να διαβάσεις κριτικές και θα καταλάβειςΓιατί τον λες μαλακά τον άνθρωπο ρε φίλε; Τον γνωρίζεις;

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις