lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 486
Κορμαρα κ τελεια ρογα! υπεροχα χυμενη!Μέρα για Κινέτα σήμερα...![]()
![]()
παντα τετοια!!
Κορμαρα κ τελεια ρογα! υπεροχα χυμενη!Μέρα για Κινέτα σήμερα...![]()
![]()
Στην καλύτερη παραλία να περΔετε ωραία και να ξαναερθετεΜέρα για Κινέτα σήμερα...![]()
![]()
Πόσο ψωλοχυμα έφαγε κι από πόσους;Μέρα για Κινέτα σήμερα...![]()
![]()
Γεια σου Κωστάκη καυλιαρηΤύπε μήπως έχει βυζάρες η δικιά σου![]()
Συμφωνω απολύτως.Γιαυτο και εγώ δεν πηγαίνω γιατί δεν θέλω να βλέπω τέτοιες σκατοφατσες.Ειναι όλοι τους ,με λίγες εξαιρέσεις σαν να το έχουν σκάσει από τρελοκομείο.Τρομαρα τους που θέλουν να παραστήσουν και τους όμορφους. Έτσι που είναι εμφανισιακά ,ποια νορμάλ γυναίκα θα πάει να συσχετιστεί μαζί τους; Γι'αυτό τους έχει φάει η μαλακια.Τελειωμένη παραλία φαίνεται αυτή όπως και οι άλλες 2 γνωστές. ΚΑΠΕ και Αγ.Νικόλαος Αναβύσσου.
Αν είναι να μαζεύονται τριγύρω 6-7 ναυάγια με πειραγμένο μυαλό, επειδή έτυχε να πας με τη δικιά σου σε απόσταση βολής τότε καλύτερα μακριά.
Αυτά που περιγράφετε δεν είναι απλό μάτι είναι ξεκάθαρη παρενόχληση απο διεστραμμένους και κάτι τέτοιοι τύποι είναι για φυλακή.
Άμα πήγαιναν καλά ,εκεί θα πήγαιναν για μπάνιο; Πώς την έχουν δει έτσι οι ανισοροποι που το παίζουν γαμιαδες.Ρε πάτε καλά έκανε τόπλες η κοπέλα μου στη παραλία Κινέτας διότι της χάλασε το κινεζικό μαγιώ το πάνω μέρος το κούμπωμα κ όταν βγήκε έξω είχαν μαζευτεί γύρω στους 6-7 ματακηδες δίπλα από την ομπρέλα μας
Πριν της χαλάσει το μαγιώ δίπλα μας ήταν στα 5 μέτρα μια μόνο ομπρέλα κ μετά μαζεύτηκαν όλοι οι ξέμπαρκοι
Προκλητικά άρρωστοι είναι.Μην τους δίνεται σημασία.Ο κόσμος πάει να κάνει το μπάνιο του,αυτοί νομίζουν ότι πάνε να γαμησουν .Τόσο κουτοί.Ένας λόγος που εγκαταλείψαμε την παραλία ήταν αυτός .και δε σας είπε κανείς να μη πάρετε μάτι αλλά εσείς κοντεψατε να γαμησετε κι εμένα .ευτυχώς αυτή που ανακαλύψαμε είναι πιο ήσυχα τα πράγματα ..
Ασε που σου μαζευει..... Γενετε γαριδάκι. Και αυτών που έχουν γαριδάκι αστα.Πριν την Κινέτα τύπε,αμα γουστάρεις παγωμένα νερά τράβα. Εγώ πλέον σε κάθε βουτιά ρίχνω κι ένα κατούρημα μέσα στην θάλασσα και μάλιστα την τελευταία φορά που πήγα μ έπιασε ένα τρομερό κλανιδι μέσα στο νερό το οποίο εξελίχθηκε σε ρομαντικό χέσιμο. Πολύ ωραία αίσθηση,άδειασα και ξεπλυθηκα άμεσα
![]()

. Κατι ζευγάρια που τσεκαρα ήρθαν απλά για μπάνιο και γυμνισμό, μέχρι εκεί. Μόλις έφυγαν ξεκίνησε το σκληρό γκέι παιχνίδι 
. Και για ακόμη μια φορά εχεσα μέσα στην θάλασσα, σίγουρα 20εκ. το αποτέλεσμα,τρόμαξα κι εγώ που το είδα 

Στο Σχοινί σήμερα κατά τις 19:30 είχαμε άγριο γκει ξεκώλιασμα,καράφλας με χοντρό, όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Στο αριστερό κομμάτι φουλ γκέι,παίχτηκαν τσιμπουκιες
. Κατι ζευγάρια που τσεκαρα ήρθαν απλά για μπάνιο και γυμνισμό, μέχρι εκεί. Μόλις έφυγαν ξεκίνησε το σκληρό γκέι παιχνίδι
. Και για ακόμη μια φορά εχεσα μέσα στην θάλασσα, σίγουρα 20εκ. το αποτέλεσμα,τρόμαξα κι εγώ που το είδα
![]()
Ελάτε καπε την άλλη εβδομάδα αφήστε την κινεταΣτο Σχοινί σήμερα κατά τις 19:30 είχαμε άγριο γκει ξεκώλιασμα,καράφλας με χοντρό, όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Στο αριστερό κομμάτι φουλ γκέι,παίχτηκαν τσιμπουκιες
![]()
Είμαστε ζευγάρι που μας αρέσει το παιχνίδι και οκ επειδή δεν είμαστε ούτε κλεισμένοι σε δωμάτιο κι ούτε σε καμία γυάλα αν τύχει και μας δουν δεν υπάρχει πρόβλημα . Να μας πάρει μάτι ρε παιδί μου κι ας τον παίξει δε μας ενοχλεί. Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο...Προκλητικά άρρωστοι είναι.Μην τους δίνεται σημασία.Ο κόσμος πάει να κάνει το μπάνιο του,αυτοί νομίζουν ότι πάνε να γαμησουν .Τόσο κουτοί.
Στο Σχοινί σήμερα κατά τις 19:30 είχαμε άγριο γκει ξεκώλιασμα,καράφλας με χοντρό, όπως κατεβαίνεις στα δεξιά. Στο αριστερό κομμάτι φουλ γκέι,παίχτηκαν τσιμπουκιες
![]()
Να τον παίζουν διακριτικά,όχι αδιάκριτα για να υποδηλώνουν τι μαλακες και λιγουρια είναι.Είμαστε ζευγάρι που μας αρέσει το παιχνίδι και οκ επειδή δεν είμαστε ούτε κλεισμένοι σε δωμάτιο κι ούτε σε καμία γυάλα αν τύχει και μας δουν δεν υπάρχει πρόβλημα . Να μας πάρει μάτι ρε παιδί μου κι ας τον παίξει δε μας ενοχλεί. Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο...
Και αδιάκριτα να τον παίζουν αλλά να μη πλησιάζουν σαν ζομπι δίπλα μαςΝα τον παίζουν διακριτικά,όχι αδιάκριτα για να υποδηλώνουν τι μαλακες και λιγουρια είναι.
Κάνουν σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναίκα.Ελεος.Και αδιάκριτα να τον παίζουν αλλά να μη πλησιάζουν σαν ζομπι δίπλα μας
Ναι γιατί δεν έχουν μάθει τι θα πει γυμνισμός τι θα πει ελευθερία.Αντι να το ζήσουν αυτό στο έπακρο πάνε εκεί ψάχνοντας να γαμησουν.Κάνουν σαν να μην έχουν ξαναδεί γυναίκα.Ελεος.
Και μερικοί από αυτούς έχουν και γυναίκα.Ναι γιατί δεν έχουν μάθει τι θα πει γυμνισμός τι θα πει ελευθερία.Αντι να το ζήσουν αυτό στο έπακρο πάνε εκεί ψάχνοντας να γαμησουν.
Δεν έχω θέμα μαύτο αυτό είναι δικό τους θέμα.Το θέμα είναι όπως εγώ δεν τους κάνω να νιώθουν περίεργα να μην κάνουν κι αυτοί εμένα.Και μερικοί από αυτούς έχουν και γυναίκα.
Είναι άξεστοι ,δεν έχουν μάθει τρόπους.Δεν έχω θέμα μαύτο αυτό είναι δικό τους θέμα.Το θέμα είναι όπως εγώ δεν τους κάνω να νιώθουν περίεργα να μην κάνουν κι αυτοί εμένα.