Και που ήρθες τσάμπα ενημερώσει ηλιοθεραπεία έκανες απλάΈχει καλό καιρό σήμερα προς παραλία μερια;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλία Κινέτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ithinkblue
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 970K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 19.694
- Πόντοι
- 3.506
Αδερφέ χωρίς να γράφω κάτι προσωπικό εναντίον σου, κάποιες φορές αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, στο γραπτό λόγο δε βγαίνει!!!εγω δε ψήθηκα με τέτοιο καιρό να κατέβω αλλά μου έδωσες μια ωραία απάντηση για να μη ξαναγράψω τίποτα .
Αν έγραφες ότι "είχα έτοιμη ψημένη μία για φάση στην παραλία αλλά λόγω καιρού δεν πήγα", όλοι θα καταλάβαιναν τι ήθελες να πεις!!!

Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Δεν χρειάζεται ηλιοθεραπεία η Κατερίνα περνάει και ραγίζει το πεζοδρόμιο από το μαύρισμα αλλά δεν μου είπε παντού έτσι σοκολάτα είναι μαυρισμένη σε όλα τα σημεία του σώματος γτ την τρώω την σοκολάτα α και φραπέ Κατερίνα μου φραπέ μη. Ξεποδαριαζεστε άδικαΚαι που ήρθες τσάμπα ενημερώσει ηλιοθεραπεία έκανες απλά
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Τέρμα μόνο καθημερινά μεσιμερι απόγευμα σκ μακριά τα μάτια πολλά ενώ καθημερινά ο νοων νοητω
Φίλε, να σε ενημερώσω ότι έχεις μπει και γράφεις σε chat των gay.Δροσεροί άντε και γαμηθειτε πουθενά αλλού γιατί χαλάτε την παραλία….
Καυλωμενα ζευγάρια σήμερα είχατε πολύ όρεξη…..
Αν σε ενοχλούν οι δροσεροί, να φύγεις από το νήμα και να πας στους μη δροσερούς.
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Ρε παιδιά δροσερά αγόρια έχει παντού γύρω μας ο καθένας κοιτάζει την δουλίτσα του και όπως νοων νοητω και εις της άλλης δεν ενοχλώ δεν ενοχλούν η άσχημες συμπεριφορές είναι το λάθος από όλους έτσι
Kaulotzitzikas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 361
Δεν φταις εσύ. Δική μου ήταν η μαλακία...καλή συνέχειαΑδερφέ χωρίς να γράφω κάτι προσωπικό εναντίον σου, κάποιες φορές αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας, στο γραπτό λόγο δε βγαίνει!!!
Αν έγραφες ότι "είχα έτοιμη ψημένη μία για φάση στην παραλία αλλά λόγω καιρού δεν πήγα", όλοι θα καταλάβαιναν τι ήθελες να πεις!!!
![]()
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Σιγά ρε μεγάλε γαμιά ....λιγουρη...που κάνεις ολόκληρο ταξίδι στη Κινέτα απλά για να πάρεις μάτι τα ζευγάρια...Δροσεροί άντε και γαμηθειτε πουθενά αλλού γιατί χαλάτε την παραλία….
Καυλωμενα ζευγάρια σήμερα είχατε πολύ όρεξη…..
Terrorist_92
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 441
Μένω μέγαρα οπότε είμαι κοντά!Σιγά ρε μεγάλε γαμιά ....λιγουρη...που κάνεις ολόκληρο ταξίδι στη Κινέτα απλά για να πάρεις μάτι τα ζευγάρια...
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Επιβαιβεωνω μένει Μέγαρα ο ΓιάννηςΜένω μέγαρα οπότε είμαι κοντά!
Διαγραμμένο μέλος 258758
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2025
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Άρρωστοι αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει έχω δει τύπο που βολτάρει σε μια ευθεία όλες τις παραλίες μέχρι να βρει μάτι !αρρωστοι που χρήζουν ψυχίατροΑκριβώς αυτό. Πολλές κοπέλες μπορεί να γουστάρουν φάση αρχικά αλλά με αυτούς τους περίεργους ούτε που θέλουν να ακούνε για τέτοια σκηνικά μετά αφού δούνε κάτι τέτοιο. Μπορεί να λέμε ότι οκ ξέρεις που πας κτλ κτλ αλλά όσο ναναι κάπου υπερβαίνουν τα όρια. Προφανώς στην εποχή του ίντερνετ πολλοί απο αυτούς τους ενοχλητικούς είναι εδώ μέσα.
Eπίσης δε μπορώ να καταλάβω το οτι ξεροσταλιάζουν όλη μέρα σε μια παραλία κάτι ναυάγια με την ελπίδα ότι θα δουν ή θα κάνουν κάτι στους 40 βαθμούς. Πραγματικά κακό πράγμα η αγαμία.
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.746
- Πόντοι
- 11.915
Ρε τύπε αν δεν τον παίξω πως θα καταλάβουν ότι ενδιαφέρομαι για φάση και δεν είμαι γκέιΑπό κάτι τέτοιους σαν και εσένα πολλά ζευγάρια και γυναίκες μονες έχουν σταματήσει να πηγαίνουν για γυμνησμο.Τον έπαιζες καθώς τους πλησιαζες, έλεος!!!Κατσε μακριά και διακριτικά κάνε ότι κανείς αν ενδιαφέρετε το ζευγάρι θα κάνει κίνηση....

Μόνο ένας? Στην κιννετα υπάρχουν 2 ακραίοι τύποι ένας με καπελο που αλλάζει θέση συνέχεια για να δει ζευγάρι πουβθα παίζει και ένας παππούς ( βασικά όχι ακριβώς παπουε λεπτός γκριζομαλιε γύρω στα 50 που την στήνει πίσω από θάμνους με πέτρες αυτοί οι 2 είναι χαρακτιριστικοι τύποι στην κιννεταΆρρωστοι αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει έχω δει τύπο που βολτάρει σε μια ευθεία όλες τις παραλίες μέχρι να βρει μάτι !αρρωστοι που χρήζουν ψυχίατρο
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Όχι αλλού είναι δεν πρέπει να είναι ΑττικήΟ βρωμοπαππούς του βίντεο είναι στην Κινέτα? Ή κάπου αλλού?
chris75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 1.501
- Πόντοι
- 200
Δηλαδή αν τον παίζεις καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι gay .Ρε τύπε αν δεν τον παίξω πως θα καταλάβουν ότι ενδιαφέρομαι για φάση και δεν είμαι γκέι. Πλησίασα λίγο για να βλέπω καλύτερα και να με βλέπουν. Δεν έκατσα δίπλα τους να την παίζω μη με περάσουν και για κανένα ανώμαλο
![]()
Εμένα προσωπικά εσύ ειδικά δεν με πείθεις και για ανώμαλο σε κάνω και για ποιο gay και από τους gay.
zevgarips
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2024
- Like
- 2.472
- Πόντοι
- 446
Ο βρωμοπαππούς του βίντεο είναι στην Κινέτα? Ή κάπου αλλού?
Ποιο βίντεο ?Όχι αλλού είναι δεν πρέπει να είναι Αττική
Citizen8212
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 1.423
- Πόντοι
- 206
Ένα στο facebook που είχανε σηκώσει παλιά και τον έβριζ για άλλη βρωμόπαπου και βρωμόπαπο υΠοιο βίντεο ?
kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.746
- Πόντοι
- 11.915
Εγώ πάλι σε κόβω για αυνανα τύπεΔηλαδή αν τον παίζεις καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι gay .
Εμένα προσωπικά εσύ ειδικά δεν με πείθεις και για ανώμαλο σε κάνω και για ποιο gay και από τους gay.

, κάθεσαι σπίτι σου και την παίζεις, περιμένοντας να διαβάσεις κάνα σκηνικό εδώ και μετά να γράψεις την μ@λακια σου 

kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 136
- Like
- 12.746
- Πόντοι
- 11.915
Χθες τσεκαρα 2 τύπους με σκούρα μπλούζα και παντελόνι να περπατάνε όλη την παραλία (Σχοινί) τσεκαρωντας σαν σκύλοι που ψάχνουν το πτώμα 

. Πραγματικά ρε μ@λακες σας έχει βαρεσει στο κεφάλι, περπάτημα από κακια σκάλα μέχρι σχοινί με σκούρα μπλούζα και παντελόνι , χωρίς καπέλο μέσα στον καύσωνα 

. Κατά τ αλλά μηδέν ζευγάρια (άντρας γυναίκα) στο σχοινί αλλά 3 γκει ζευγάρια,τα 2φασωθηκαν κιόλας 
. Πολύ μυγακι είχε χθες γενικά και μου έσπασε τ @ρχιδια.

. Πραγματικά ρε μ@λακες σας έχει βαρεσει στο κεφάλι, περπάτημα από κακια σκάλα μέχρι σχοινί με σκούρα μπλούζα και παντελόνι , χωρίς καπέλο μέσα στον καύσωνα 

. Κατά τ αλλά μηδέν ζευγάρια (άντρας γυναίκα) στο σχοινί αλλά 3 γκει ζευγάρια,τα 2φασωθηκαν κιόλας Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 185
- Εμφανίσεις
- 42K