dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 115.650
- Πόντοι
- 39.911
Ξανά διάβασε.

Ξανά διάβασε.

Δεν έχω να κόψω τίποτα μεγάλε.Κόψε κάτι μεγάλε.
Όπως υπάρχουν άτομα που γράφουν θετικά και αλήθειες γιατί περάσανε καλά, υπάρχουν και άτομα που για τον Α ή τον Β λόγο δεν πέρασαν ή δεν τους άρεσε η κοπέλα και γράφουν επίσης αλήθειες. Δεν αρέσουν και όλες σε όλους.
Και στο λέω εγώ που και μου άρεσε η συγκεκριμένη, και πέρασα καλά μαζί της, και τρεις φορές την έχω δει και μπράβο μου.
Κανεις λαθος. Υπαρχουν ασχημες κριτικες αλλα δεν ειναι ανεβασμενες. Μεσα στο νημα γυναικες ανεξαρτητες θα βρεις αρκετα μηνυματα οτι δεν περασαν καλα με την συγκεκριμενη.Ρητορική ερώτηση, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια μέτρια κριτική για την κοπέλα ;
Μήν γράφεις τέτοια εδώ μέσα ζουλέβουνεχα χα χα !
η τουρμποξαδερφη εσενα σε παει με τα χιλια παντως
αυτο το ξερω καλα

Από πού ό καφές μαν;

Καλά, μάθε πρώτα να διαβάζεις και ξανά έλα.Δεν έχω να κόψω τίποτα μεγάλε.
Εσύ γιατί τσουζεσε σου θίξαμε κάποιων και κανείς έτσι. Και να σού το πω και λίγο ποιο απλά για να το καταλάβεις και να το εμπέδωσης μέσα στο μυαλό σου και εγώ έχω περάσει και καλά και έχω φάει και τής φόλες μου έχω γράψει την κριτική μου και τέλος δεν έχω βάλει την ουρά να βαράει παλαμάκια αυτή είναι η διαφορά μας.
Γιατί τώρα έχει βγει και γράφει η ουρά σε λίγο θα βγει να γράψει και το κεφάλι
Φίλε είσαι πολύ κρίμα τελικά. Ξέρεις τι μου θύμησες το ανίψι μου που είναι 13 χρόνο την ίδια απάντηση μου δεί και αυτό όταν το στριμώχνω όταν κάνει μαλακίεςΚαλά, μάθε πρώτα να διαβάζεις και ξανά έλα.
Εγώ μόλις τον έσιαξα το καφέ. Ντεκαφ.Εγώ Διπλό μαν
![]()
Ρητορική ερώτηση, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια μέτρια κριτική για την κοπέλα ;
Ναι την μια την έχω κάνει εγώ!!Κανεις λαθος. Υπαρχουν ασχημες κριτικες αλλα δεν ειναι ανεβασμενες. Μεσα στο νημα γυναικες ανεξαρτητες θα βρεις αρκετα μηνυματα οτι δεν περασαν καλα με την συγκεκριμενη.
Υπαρχουν σχεδον για ολες τις κορες , καλες και κακες κριτικες.....καμια φορα υπαρχει και χημεια μεταξυ κορης και πελατη και περνανε καποιοι καλα και καποιοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....Με την Παολα , να ειναι στα καλύτερά της απο πλευρα εμφανισης ( γεμιζει το κρεβατι, οπως λεει ενας φιλος) και με προγραμμα που τα σπαει ( οχι τα παπάρια μας) ειναι μία απο τις καλύτερες επιλογές στον χώρο αυτή την στιγμή....Εκφραζω πάντα την ταπεινή μου άποψη.Ναι την μια την έχω κάνει εγώ!!
Έτσι είναι φίλος ακριβώς όπως τα λες η Παολάρα τα σπάει και απο κορμί και απο πρόγραμμα όχι ότι πρίν δεν πέρναγες καλά με την Πάολα + ότι έχει φτιάξει κωλάραααα έχει γίνει τουρμπόμουνοΥπαρχουν σχεδον για ολες τις κορες , καλες και κακες κριτικες.....καμια φορα υπαρχει και χημεια μεταξυ κορης και πελατη και περνανε καποιοι καλα και καποιοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....Με την Παολα , να ειναι στα καλύτερά της απο πλευρα εμφανισης ( γεμιζει το κρεβατι, οπως λεει ενας φιλος) και με προγραμμα που τα σπαει ( οχι τα παπάρια μας) ειναι μία απο τις καλύτερες επιλογές στον χώρο αυτή την στιγμή....Εκφραζω πάντα την ταπεινή μου άποψη.
Έγραψα πως πέρασα εγώ, τώρα από κει και πέρα δεν με απασχολούν οι λόγοι, δεν πρόκειται να την ξαναδώ την κοπέλα έτσι κι αλλιώςΥπαρχουν σχεδον για ολες τις κορες , καλες και κακες κριτικες.....καμια φορα υπαρχει και χημεια μεταξυ κορης και πελατη και περνανε καποιοι καλα και καποιοι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.....Με την Παολα , να ειναι στα καλύτερά της απο πλευρα εμφανισης ( γεμιζει το κρεβατι, οπως λεει ενας φιλος) και με προγραμμα που τα σπαει ( οχι τα παπάρια μας) ειναι μία απο τις καλύτερες επιλογές στον χώρο αυτή την στιγμή....Εκφραζω πάντα την ταπεινή μου άποψη.

Συμφωνώ!Πολύ όμορφο, ερωτευσιμο πρόσωπο έχει η κοπέλα, με φοβερό χαμόγελο και τέρμα καυλωτικο βλέμμα![]()