Kostas7777778888
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λείπει; Ξέρετε;Δεν απαντάει μηνύματα εδώ και τρεις μέρες;
Ούτε σε μένα.. μάλλον λείπει η έχει περίοδοΛείπει; Ξέρετε;Δεν απαντάει μηνύματα εδώ και τρεις μέρες;

Μόλις έφυγα από αυτόν τον κώλο με κατασπάραξε δεν έχω κουράγιο ούτε τής σκάλες του σπιτιού μου να ανέβω Παολάρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
Έτσι ακριβώς είναι. Άλλο levelΜόλις έφυγα από αυτόν τον κώλο με κατασπάραξε δεν έχω κουράγιο ούτε τής σκάλες του σπιτιού μου να ανέβω Παολάρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.
Ανεβάζω σύντομα την εμπειρία που έζησα με αυτό το τουρμπόμουνο

Συμφωνω αδερφε. Ειναι καυλιαρα η τυπισσα. Πιπα γαματη αλλα τελειωμα στομα δεν αφηνει δυστυχως. Δεν πειραζει..γαμιεται τελεια η γκομενα! Θα ξανατιμησω για μια ακομη φορα!Τουρμπόμουνο
Η χτεσινή συνάντηση με την Παολάρα έγινε με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει κάπου πρόσφατα όταν την είδα τρελάθηκα έχει φτιάξει κωλάρα δεν άντεξα και της έστειλα για την κωλάρα της που έχει φτιάξει με όλο το θάρρος που είχα γιατί ψηλό γνωριζόμαστε και είχαμε και καιρό να βρεθούμε το επόμενο απόγευμα βρεθήκαμε σε ένα πορνοχοτελι στα νότια και ξεφτιληστήκαμε στο γαμίση να κάθεται μπροστά μου και να μου κουνάει την κωλάρα της πρόστυχα την ώρα που κατέβαζε το τζίν που φορούσε είχα τρελαθεί στο θέαμα που έβλεπε και να μου λέει συνέχεια σου αρέσει η κωλάρα που έχω φτιάξει και να μου την κουνάει επιδεικτικά ωωω να σου ... το τη δάγκωμα έφαγε αυτή η κωλάρα μπατσούλες και γλύψειμω ούτε και εγώ ξέρω.
Και τώρα στο ψητό αφού μου έχει κάτσει μετά μπούτια ανοιγμένα μπροστά μου μου λέει ξέρεις τι θέλω δεν της άφησα τρύπα για τρύπα να μην την σπατουλάρω και το μουνί της Παολάρα να κατεβάζει βρύση τά υγρά και εγώ με την πετσέτα που φορούσα να έχει γίνει σαν τσαντίρι από πίπα που μου έκανε η Παολάρα έχει κάνει βελτίωση το έχει πάει άλλο level πήγα να χύσω δύο φορές στο στόμα τής και την έκοψα πέρασμα σκούφο και από στάσης στο πρώτο γύρο παίχτηκαν δύο μέχρι πού τελείωσα βαθιά μέσα στην μουνάρα της με φούλ γλωσσόφιλα να με έχει ρουφήξει αυτό το τουρμπόμουνο
Μετά είχε τσιγάρο και βάλαμε κάτω κάποια σχέδια και μουσική στο τέρμα και να την καυλαντίζω την Παολάρα ντουζάκι και βουρ για δεύτερο γύρο πίπα από Παολάρα μου τόν έχει κάνει ατσάλι στο λεπτό αλλά και εγώ δεν την άφησα έτσι τής τράβηξα ένα γλυφομούνι που την έκανα να μας ακούσει όλος ο πρώτος όροφος από το πορνοχοτελι από στάσεις παίχτηκαν πολλές στα τέσσερα ιεραποστολικό η Πάολα από πάνω ή βυζάρες της να πηγαίνουν πέρα δώθε και εγώ εκεί εργάτης να καρφώνω και το τέλος ήρθε επάνω στης βυζάρες της Παολάρα είχαμε δύο ώρες σχεδόν που γαμιόμασταν έχασα δύο κιλά από τόν ιδρώτα που έριξα αφού όταν έφυγα από το ξενοδοχείο έχω αράξι σε περίπτερο έχω πάρει ένα λίτρο νερό και coca cola και έχω αράξι κάτω από το σπίτι μου και κάνω τσιγάρο και δεν έχω κουράγιο να ανέβω τής σκάλες από τα ποιο δυνατά γαμήσια που έχω ρήξη
Παολάρα είναι ένα από τα ποιο δυνατά vfm τουρμπόμουνα που κυκλοφορούν εκεί έξω
Ξανά διάβασε.Ρητορική ερώτηση, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια μέτρια κριτική για την κοπέλα ;
Ό,τι σου είπε ο Καθηγητής.Ρητορική ερώτηση, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια μέτρια κριτική για την κοπέλα ;
Θα σου πω εγώ φίλε μου είναι όλοι αγαπούλιδες και προμότορες και για αυτό όχι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα και καμιά σχεδόν εδώ μέσα δεν θα βρεις άσχημη κριτικήΡητορική ερώτηση, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μια μέτρια κριτική για την κοπέλα ;
επιβεβαιωνω οσα γραφει το παληκαριΘα σου πω εγώ φίλε μου είναι όλοι αγαπούλιδες και προμότορες και για αυτό όχι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα και καμιά σχεδόν εδώ μέσα δεν θα βρεις άσχημη κριτική
εκτός από πέντε δέκα άτομα που δεν είναι παραπάνω όχι ότι λένε αλήθειες απλά βγάζουν τα κόμπλεξ τούς και τα ψυχολογικά τούς που είναι κόκκινη όχι μόνο από gl ακόμα και σέ μπουρδέλο είναι κόκκινη.
Ξέρεις τι άσχημο πράγμα είναι φίλε μου να τρως πόδια από μαγαζί πού πας να γαμίσεις και να σε πετάει η <πουτανα> έξω από το δωμάτιο.
Ξέρεις τι άσχημο πράγμα φίλε μου είναι ακόμα με τα λεφτά σου να μην σε κάνει κέφι ούτε και η <πουτανα>
Αλλά για κανένα δύο γραφειάκια και κανένα δύο μαγαζάκια δεν βλέπω να γράφουν τίποτα που πάει η φόλα σύννεφο γιατί κόβετε το ψαλίδι εκεί μετά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Πιστεύω να σε έχω καλύψει φίλε μου
Μήν γράφεις πολλά γιατί είσαι νέο μέλος άρα δεν ξέρεις άρα είσαι προμότορας το ίδιο ισχύει και για μένα φίλε.επιβεβαιωνω οσα γραφει το παληκαρι
τον εχω γνωρισει σε μαγαζι στην δαφνη και ειναι σπαθι τυπος

Κόψε κάτι μεγάλε.Θα σου πω εγώ φίλε μου είναι όλοι αγαπούλιδες και προμότορες και για αυτό όχι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα και καμιά σχεδόν εδώ μέσα δεν θα βρεις άσχημη κριτική
εκτός από πέντε δέκα άτομα που δεν είναι παραπάνω όχι ότι λένε αλήθειες απλά βγάζουν τα κόμπλεξ τούς και τα ψυχολογικά τούς που είναι κόκκινη όχι μόνο από gl ακόμα και σέ μπουρδέλο είναι κόκκινη.
Ξέρεις τι άσχημο πράγμα είναι φίλε μου να τρως πόδια από μαγαζί πού πας να γαμίσεις και να σε πετάει η <πουτανα> έξω από το δωμάτιο.
Ξέρεις τι άσχημο πράγμα φίλε μου είναι ακόμα με τα λεφτά σου να μην σε κάνει κέφι ούτε και η <πουτανα>
Αλλά για κανένα δύο γραφειάκια και κανένα δύο μαγαζάκια δεν βλέπω να γράφουν τίποτα που πάει η φόλα σύννεφο γιατί κόβετε το ψαλίδι εκεί μετά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Πιστεύω να σε έχω καλύψει φίλε μου
χα χα χα !Μήν γράφεις πολλά γιατί είσαι νέο μέλος άρα δεν ξέρεις άρα είσαι προμότορας το ίδιο ισχύει και για μένα φίλε.
Δεν μου πάει στο μυαλό ποιος είσαι φιλαράκο και αν έχουμε γνωρίσει αλλά είναι μεγάλο πράγμα νά σε κάνει κέφι η <πουτανα> αν με πιάνεις θέλω να πω
πολυ σωστη επισημανση !!!!!!!!!!!Κόψε κάτι μεγάλε.
Όπως υπάρχουν άτομα που γράφουν θετικά και αλήθειες γιατί περάσανε καλά, υπάρχουν και άτομα που για τον Α ή τον Β λόγο δεν πέρασαν ή δεν τους άρεσε η κοπέλα και γράφουν επίσης αλήθειες. Δεν αρέσουν και όλες σε όλους.
Και στο λέω εγώ που και μου άρεσε η συγκεκριμένη, και πέρασα καλά μαζί της, και τρεις φορές την έχω δει και μπράβο μου.