Χθεσινή, 2η συνάντηση με το κορίτσι, η 1η είχε γίνει πριν ίσως 2 χρόνια, μπορεί και παραπάνω, και δεν θυμάμαι αν και τότε είχα γράψει κάτι για εκείνη τη φορά. Μπορεί και όχι, γιατί ήταν από τις περιπτώσεις c.g. που είδα και θετικά αλλά και κάποια αρνητικά στοιχεία, και προτίμησα να την ξανασυναντήσω πριν παραθέσω εδώ τις εντυπώσεις μου, ώστε να έχω ένα πιο ασφαλές δείγμα γραφής από εκείνην.
Κατ' αρχήν να αναφέρω ότι η γενική αίσθησή μου μετά τη χθεσινή συνάντηση είχε θετικό πρόσημο. Με άλλα λόγια, πέρασα καλά μαζί της και το 100άρικο που ζητάει το δουλεύει πριν το πάρει, γιατί την ιδρώνει την φανέλα.
Ειδικώτερα, στα θετικά να αναφέρω ότι σε αντίθεση με την 1η μας συνάντηση ήταν πιο χαλαρή (λογικό, αλλά όχι αυτονόητο) και λιγότερο "με κασέτα" στο σέρβις της. Σ' αυτό πιστεύω ότι συνετέλεσε ότι μου το έβγαλε και ασχολήθηκα κι εγώ αρκετά (έως πολύ) μαζί της, οπότε μετά έβγαλε κι εκείνη από τη μεριά της καύλα και ερωτισμό και μου το ανταπέδωσε ακόμα παραπάνω. Κι έτσι κατάφερε μέσα σε ραντεβού 1 ώρας να τελειώσω 2 φορές (τη 2η και με λίγη χειρονακτική εργασία από μέρους μου στο τέλος), ενώ πλέον είμαι συνήθως της μιας μόνο φοράς λόγω ηλικίας.
Στα αρνητικά θα αναφέρω μόνο ότι έχει πάρει λίγα κιλά και δεν είναι εμφανισιακά τόσο ξεσηκωτική για τα γούστα μου όσο ήταν όταν την πρωτοσυνάντησα προ ετών.
Παρόλα αυτά παραμένει αξιογάμητη και το αναπληρώνει αυτό το (τρόπος του λέγειν) "μειονέκτημα" με το σέρβις της που το βρήκα πολύ πιο βελτιωμένο σε σχέση με τότε. Και αν είχα να διαλέξω, προτιμώ μια κοπέλα του χώρου που σου κάνει ένα πολύ καλό κρεβάτι, όπως η Πάολα του σήμερα, παρά κάποια που είναι εμφανισιακά γκομενάρα άλλα στο σέρβις υπολείπεται των προσδοκιών μου για τον Χ ή Ψ λόγο.
Γιαυτό και το πρόσημο από την χθεσινή συνάντησή μου μαζί της είναι θετικό.