Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 166.913
- Πόντοι
- 16.131
Γεια σου Πάολα..Για σας
Μπες στους πεθεροπληκτους και ψήφισε με να σκάσει πρι πρι από το κακό του..
Γεια σου Πάολα..Για σας
αν μπορει να βγαλει κ το σουτιενΓεια σου Πάολα..
Μπες στους πεθεροπληκτους και ψήφισε με να σκάσει πρι πρι από το κακό του..![]()

Γυναίκα όμορφη.. αύριο από κοντά!Καλό ΣΚ

και γω την συνάντησα man πριν 10 μέρες ( θετικό ότι ήρθε βορεια ενώ στην αρχή μου ελεγε για κεντρο η νοτια)Την συνάντησα περίπου αρχές του χρόνου, από εμφάνιση σέ σώμα πού την είδα από κοντά ήταν ίδια με ότι ανέβαζε εδώ τότε, από πρόσωπο καλό όχι άσχημο με φτιαγμένα χείλια, ωραίοι δυνατοί βυζοι φτιαγμένα επίσης.
Είναι πανέξυπνη καί περπατημενη γυναίκα. Στον αγώνα ένα ίδιο τέμπο κασέτα δηλαδή που για εμένα είναι ότι χειρότερο, αυτό είδα εγώ τουλάχιστον, άλλου μπορεί να κάνει παπάδες.
Γενικά συνολικά από εμφάνιση είναι ή γυναίκα για πρώτο τραπέζι στά μπουζούκια.
Έστω καί για μία φορά τό αξίζει ή κοπέλα, μετά είναι θέμα προτιμήσεων κλπ.....και γω την συνάντησα man πριν 10 μέρες ( θετικό ότι ήρθε βορεια ενώ στην αρχή μου ελεγε για κεντρο η νοτια)
οντως χειλια /βύζοι φτιαγμένα ..αλλά σε ανεκτό επίπεδο για μένα.
εγώ καλά πέρασα...μιας και την γούσταρα αρκετά/παρότι συμφωνώ μαζί σου περί μπουζουκίων.
πίπα UKRAIN ...εξαφανιζόλ
στο γαμήσι ανεβάζει στροφές για πλάκα..
κωλοτρυπίδα δουλεμένη (δεν πήρα)
καλά πέρασα
για μένα το 100ρικο το αξίζει.
Πωωωω μουνοχειλαρεςΚαλησπέρα καινούριο παιχνίδι που το πήρα
συμφωνώ απόλυτα ..Έστω καί για μία φορά τό αξίζει ή κοπέλα, μετά είναι θέμα προτιμήσεων κλπ.....
Επίσης από εμφάνιση είναι οκ, τίμιο από μεριά τής αφού ότι βλέπουμε εδώ σέ φωτογραφίες τό ίδιο είναι καί από κοντά.

Υπέροχο ΣΚ έχουμε .... Λιώσαμε στο χύσιμοΚαλησπέρα σε όλους καλό Σκ
Την κοπέλα την έχω συνάντηση είναι όντος γυναικάρα φωτιά σε όλαΚαλησπέρα σε όλους καλό Σκ
Τελειωτικό στο στόμα δεν κάνει η κοπέλα.Η κοπέλα τα δέχεται στόμα; Καταπίνει; Γιατί δεν έχω καταλαβει... Σεξ χωρίς τελείωμα στομα είναι στείρο σεξ