Inspector Gadget
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2020
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Κορμί φωτιά και βύζος στον Θεό επάνωΓια χυσιματα non stop![]()
![]()
Κορμί φωτιά και βύζος στον Θεό επάνωΓια χυσιματα non stop![]()
![]()
Ωραίο κορμί, όμορφο πρόσωπο και ευχάριστος χαρακτήρας.Κορμί φωτιά και βύζος στον Θεό επάνω
Για τα δικά μου τα γούστα ήταν κούκλα. Σε όλα της.Δλδ από πρόσωπο δεν λέει πολύ??γιατί με τα σχόλια που διαβάζω εδώ την περιγράφουν για πολύ όμορφη γυναίκα.. εντυπωσιακή δλδ..
Την συνάντησα περίπου αρχές του χρόνου, από εμφάνιση σέ σώμα πού την είδα από κοντά ήταν ίδια με ότι ανέβαζε εδώ τότε, από πρόσωπο καλό όχι άσχημο με φτιαγμένα χείλια, ωραίοι δυνατοί βυζοι φτιαγμένα επίσης.Δλδ από πρόσωπο δεν λέει πολύ??γιατί με τα σχόλια που διαβάζω εδώ την περιγράφουν για πολύ όμορφη γυναίκα.. εντυπωσιακή δλδ..
Όπως όλες οι κοπέλες είναι να υπάρχει χημεία με την παρτενέρ και να της δίνεις και εσύ χρόνο και κασερακι, όχι παραπάνω από ότι οι άλλοι αλλά να τη βλέπεις σχετικά συχνά, προσωπικά αλλιώς μου φερόταν όταν την έβλεπα μια φορά στους δύο μήνες αλλιώς όταν άρχισα να τη βλέπω μια φορά στις δύο εβδομάδες.Την συνάντησα περίπου αρχές του χρόνου, από εμφάνιση σέ σώμα πού την είδα από κοντά ήταν ίδια με ότι ανέβαζε εδώ τότε, από πρόσωπο καλό όχι άσχημο με φτιαγμένα χείλια, ωραίοι δυνατοί βυζοι φτιαγμένα επίσης.
Είναι πανέξυπνη καί περπατημενη γυναίκα. Στον αγώνα ένα ίδιο τέμπο κασέτα δηλαδή που για εμένα είναι ότι χειρότερο, αυτό είδα εγώ τουλάχιστον, άλλου μπορεί να κάνει παπάδες.
Γενικά συνολικά από εμφάνιση είναι ή γυναίκα για πρώτο τραπέζι στά μπουζούκια.
Ωραία φωτόKalo sk![]()
Επίσης κουκλίτσα!Kalo sk![]()

Καλησπέρα μωρόΚαλησπέρα αγόρια
Αυτή είναι η ζωήKalo sk![]()
Καλά Χριστούγεννα κουκλάρα!!!Καλησπέρα αγόρια

Καλώς την όμορφη.Για σας