John agri
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα αγόριαεγώ από Τρίτη μέχρι 15 Απρίλιο θα ληπω από Αθήνα και σας αφινω να χαζεύετε τα καφτο φοτο μου ? Πιο να ανεβάσω είναι πόλεις ?
Καλημέρα μωρόΚαλημέρα αγόριαεγώ από Τρίτη μέχρι 15 Απρίλιο θα ληπω από Αθήνα και σας αφινω να χαζεύετε τα καφτο φοτο μου ? Πιο να ανεβάσω είναι πόλεις ?
Καλά να περάσεις! Χρειάζομαι σύντομα, ένα δυνατό cowgirl από εσένα! Καλή επιστροφή!Καλημέρα αγόριαεγώ από Τρίτη μέχρι 15 Απρίλιο θα ληπω από Αθήνα και σας αφινω να χαζεύετε τα καφτο φοτο μου ? Πιο να ανεβάσω είναι πόλεις ?
Καλημέρα ομορφη καλά να περάσεις ότι καλύτεροΚαλημέρα αγόριαεγώ από Τρίτη μέχρι 15 Απρίλιο θα ληπω από Αθήνα και σας αφινω να χαζεύετε τα καφτο φοτο μου ? Πιο να ανεβάσω είναι πόλεις ?
Καλά να περάσεις! Χρειάζομαι σύντομα, ένα δυνατό cowgirl από εσένα! Καλή επιστροφή!
Ευχαριστώ μέχρι Δευτέρα το βραδη κλείνουμε ραντεβού θα γειρεισω με ωρεξουλαΚαλημέρα ομορφη καλά να περάσεις ότι καλύτερο
Καύλαρος!!!Καλημέρα αγόριαεγώ από Τρίτη μέχρι 15 Απρίλιο θα ληπω από Αθήνα και σας αφινω να χαζεύετε τα καφτο φοτο μου ? Πιο να ανεβάσω είναι πόλεις ?
Έχω Επιστρέψει παιδιά
Για πες εγγυημένο ραντεβούΕίναι πολύ καλή η Παολα. Αν θες λεπτομέρειες στείλε μήνυμα να σου πω
Γεια σου κορίτσι μου.Υποψιάζομαι ποιος μπορεί να είναι,γιατι και μένα ενας παρόμοιος μου έχει τυχει απο εδώ(δεν μου είχε στειλει σε βαιμπερ),στην αρχή αρχισε να λεει οτι έχει οικονομικά προβλήματα και δεν έχει να βρεθουμε,μετά μου είπε οτι μέχρι 60 ευρω μπορεί να μου δώσει,και μόλις του είπα να πάει στα μπουρδέλα με 10 και 20 ευρω,εκεί αρχισε να βριζει,και να ευχεται και σε μένα καρκινο,και να λεει οτι είμαστε πουτανες και μονο τα λεφτα μας ενδιαφερουν,και "γαμω την πουτάνα τη μάνα σου" ειπε. Δεν είμαστε ιδρυμα,και την τιμή μας την καθορίζουμε εμείς και μόνοΈχουνε ξεφύγει δηλαδή άλλαξα τιμή για να μην παζαρεύουνε και πάλι παζαρεύει 100 € !μου λέει Διάβασε κακό σχολείο (Τέτοιος μου γράψουνε κακό σχολείο που δεν ξέρουνε καν)
ΕγγύησηΓια πες εγγυημένο ραντεβού
Εχε τον νου σου από βδομάδα για μεσημεράκι ξέρεις εσυ!Έχω Επιστρέψει παιδιά
Έχει βγάλει την συνομιλία με το όνομα του, τέτοια αρχιδια πρέπει να τα βγάζετε στην σέντρα δίχως δεύτερη σκέψη γιατί απ' την σκατοψυχιά τους και την κακομοιριά τους μόνο κακό προκαλούν.Γεια σου κορίτσι μου.Υποψιάζομαι ποιος μπορεί να είναι,γιατι και μένα ενας παρόμοιος μου έχει τυχει απο εδώ(δεν μου είχε στειλει σε βαιμπερ),στην αρχή αρχισε να λεει οτι έχει οικονομικά προβλήματα και δεν έχει να βρεθουμε,μετά μου είπε οτι μέχρι 60 ευρω μπορεί να μου δώσει,και μόλις του είπα να πάει στα μπουρδέλα με 10 και 20 ευρω,εκεί αρχισε να βριζει,και να ευχεται και σε μένα καρκινο,και να λεει οτι είμαστε πουτανες και μονο τα λεφτα μας ενδιαφερουν,και "γαμω την πουτάνα τη μάνα σου" ειπε. Δεν είμαστε ιδρυμα,και την τιμή μας την καθορίζουμε εμείς και μόνο
Τέτοια μηνυματα δεν μου εχουν γραφτει στο βαιμπερ,παρόμοια εδω,για αυτο υποπτευομαι ποιος μπορεί να ειναι,αλλά λεω ας μην πω το username του εδώΈχει βγάλει την συνομιλία με το όνομα του, τέτοια αρχιδια πρέπει να τα βγάζετε στην σέντρα δίχως δεύτερη σκέψη γιατί απ' την σκατοψυχιά τους και την κακομοιριά τους μόνο κακό προκαλούν.
Ουστ καριόλη, μπινε.
Έχω Επιστρέψει παιδιά
Καλησπέρα σου υπέροχο πλάσμα …Έχω Επιστρέψει παιδιά