Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν δε βαλεις συντομα τηλεφωνο και γενικες πληροφοριες δε θα; παει μακρια το νημα....
ψηνεσαι;Αληθινό ή
![]()
?

...αρχοντα αληθινο ειναι! Το εχει δοκιμασει συναδελφος παραπισω και εχει γραψει κριτικη στο νημα με τις ανεξαρτητες! Επισης ειναι φιλη το κοριτσι με μια κοπελα που εχω στανταρακι τον τελευταιο καιρο και μου μιλησε για αυτην, αλλα δν εκατσε να βρεθουμε ακομη!Αληθινό ή
![]()
?

Έτσι όπως το βλέπω ναι....ψηνεσαι;![]()
Έχει τρόμερα ευεργετικα αποτελέσματα..Έτσι όπως το βλέπω ναι....
Για βυζοθεραπεία....

ΛΕΕΣΣ?Εγραψες περιττα σχολια κ οχι αυτα που επρεπε. Προγραμμα,τιμη,τροπος επικοινωνιας.
Θα κανω μια πρόβλεψη,150 η ωρα χωρις κωλο.
Ειναι της μοδας το 150αρι εδω μεσα. Αλλα κατσε να μας απαντησει η ιδια.ΛΕΕΣΣ?
Δεν έχεις κ άδικοΕιναι της μοδας το 150αρι εδω μεσα. Αλλα κατσε να μας απαντησει η ιδια.
Δηλαδή προτιμάς νεαρούς?Μπορειτε να βρειτε κριτικες εδω από τον Αυγουστο που ειχα γνωρισει κατι τρελλα αγορια...........Μου αρεσουν τα αγορια.........
Και ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδιά.......Ετσι λεει το τραγουδακι....
...ρε μαγκες μην το αποπαιρνετε το κοριτσ' !!!Εγραψες περιττα σχολια κ οχι αυτα που επρεπε. Προγραμμα,τιμη,τροπος επικοινωνιας.
Θα κανω μια πρόβλεψη,150 η ωρα χωρις κωλο.

δυνατο ιντρο της παολας απο το γιου κεϊ.Μπορειτε να βρειτε κριτικες εδω από τον Αυγουστο που ειχα γνωρισει κατι τρελλα αγορια...........Μου αρεσουν τα αγορια.........
Και ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδιά.......Ετσι λεει το τραγουδακι....

τωρα που της ηρθε το uk ενας Θεος ξερειαπο το γιου κεϊ.![]()
προσδιδει κυροςτωρα που της ηρθε το uk ενας Θεος ξερει

προσδιδει κυροςβασίλισσές κλπ παπαγιες
![]()
Καλα είσαι μαλάκας?Θα κανω μια πρόβλεψη,150 η ωρα χωρις κωλο.