Νέα

Παντρεμένες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alexgon8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2025
Like
2.515
Πόντοι
440
Είναι δυνατό μουνί τύπε;
Φίλε, τέτοιο σεξ δεν το περίμενα. Έβγαζε κάτι καυλωτικό από φωτογραφίες που ανέβαζε στο Insta, και από ότι μου έχει πει έκανε παιδιά νωρίς και ήταν με έναν μαλάκα μεγαλογιατρό που την είχε δεδομένη. Όταν δεν έχεις φαντασία στο σεξ. Μου λέει (ας την πιστέψω) ότι δεν το είχαν κάνει από κώλο. Εγώ της τον άνοιξα και πάντα χύνει όταν την πηδάω από εκεί. Πονάει, την ενοχλεί, αλλά ερεθίζεται και νιώθω ότι βγάζει κάτι σαν να κάνει υπομονή γιατί της αρέσει το σεξ. Μόνο από τα εσώρουχα πάντως, το γεγονός ότι μπορώ να χύνω στο μουνί χωρίς φόβο και το ότι τα καταπίνει όταν με ρουφάει, φτάνει και περισσεύει. (Είσαι και Αρειανός βλέπω! Εγώ Αθηναίος ΠΑΟΚτσής από Δραμινό πατέρα που είχε κατέβει ερωτικός μετανάστης!)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.012
Πόντοι
3.506
Φίλε, τέτοιο σεξ δεν το περίμενα. Έβγαζε κάτι καυλωτικό από φωτογραφίες που ανέβαζε στο Insta, και από ότι μου έχει πει έκανε παιδιά νωρίς και ήταν με έναν μαλάκα μεγαλογιατρό που την είχε δεδομένη. Όταν δεν έχεις φαντασία στο σεξ. Μου λέει (ας την πιστέψω) ότι δεν το είχαν κάνει από κώλο. Εγώ της τον άνοιξα και πάντα χύνει όταν την πηδάω από εκεί. Πονάει, την ενοχλεί, αλλά ερεθίζεται και νιώθω ότι βγάζει κάτι σαν να κάνει υπομονή γιατί της αρέσει το σεξ. Μόνο από τα εσώρουχα πάντως, το γεγονός ότι μπορώ να χύνω στο μουνί χωρίς φόβο και το ότι τα καταπίνει όταν με ρουφάει, φτάνει και περισσεύει. (Είσαι και Αρειανός βλέπω! Εγώ Αθηναίος ΠΑΟΚτσής από Δραμινό πατέρα που είχε κατέβει ερωτικός μετανάστης!)
Τι ηλικία έχει η καυλομιλφάρα τύπε;

Alexgon8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2025
Like
2.515
Πόντοι
440
Μέσα στις καύλες, τώρα είναι να την έχεις τέρμα τα γκάζια να γαμάς σαν τσόντα και να μη λέει όχι
Εν τω μεταξύ σου λέω, με σπιράλ (δεν είχα ιδέα τι είναι) τόσο καιρό χύσιμο μέσα στο μουνί χωρίς φόβο! Και να λιώνει η άλλη πάντα που τα νιώθει να τρέχουν και γιατί έχουμε και 17 χρόνια διαφορά να τα ζητάει! Θα κάτσω να επεξργαστώ λίγο φωτογραφίες να σας δείξω

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.012
Πόντοι
3.506
Εν τω μεταξύ σου λέω, με σπιράλ (δεν είχα ιδέα τι είναι) τόσο καιρό χύσιμο μέσα στο μουνί χωρίς φόβο! Και να λιώνει η άλλη πάντα που τα νιώθει να τρέχουν και γιατί έχουμε και 17 χρόνια διαφορά να τα ζητάει! Θα κάτσω να επεξργαστώ λίγο φωτογραφίες να σας δείξω
Εσύ πόσο είσαι δλδ; Αν έχεις και κανένα βίντεο που ξεβιδώνεται στο γαμήσι (με παραμόρφωση) δεκτό.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Τέτοιες σχέσεις και εμπιστοσύνη, δεν πάνε.
Οπότε παίρνεις τα μέτρα σου ή απλά δεν το τολμάς. Είτε ως παντρεμένος, είτε ως τρίτο πρόσωπο σε άλλο γάμο.
Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και έδωσα το τηλέφωνο σε μία παντρεμένη που με φλέρταρε.
Με ζήλευε από τις πρώτες μέρες, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι. Αποτέλεσμα: Άρχισε να στέλνει μηνύματα sms μέσα στη νύχτα. Ούτε καν messenger.
Ευτυχώς είχα προνοήσει και την είχα βάλει σε σίγαση, οπότε δεν υπήρχε ηχητική ειδοποίηση στο κινητό.
Εννοείται ότι την ξέκοψα εντελώς την επόμενη μέρα.
Με μία άλλη όμως δεν υπήρχαν τέτοια...Ήταν ωραίο διάστημα και ίσως το καλύτερο σεξ που πήρα ποτέ.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
53
Like
25.214
Πόντοι
11.465
Το έργο του Σαίξπηρ "Οθέλλος" το ξέρεις; Μην το δεις καλύτερα, να μη σου μπαίνουν και ιδέες.

Αν δεν εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου, θα ζεις συνέχεια με το άγχος, για να το πω καλύτερα δε θα ζεις.
Αν δε σε νοιάζει τι κάνει η γυναίκα σου αλλά δε θέλεις να χωρίσεις, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Το έχεις ψάξει για swinging?
Eχω δει τον Οθέλλο ε΄δω και χρόνια αφού πρώτα τον διάβασα,
δεν είναι θέμα να σου μπουν ιδέες.
όπως επίσης δεν μίλησα για swinging

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
42
Πόντοι
0
να ρωτήσω εγώ κάτι για αυτούς που είναι παντρεμένοι όπως και εγώ
με τις δικές μας γυναίκες τι γίνεται?
γιατί πολύ φιλοσοφία διαβάζω κλπ και εάν μας κάτσει το ανάποδο τί θα πούμε και τί θα κάνουμε
τροφή για σκέψη λοιπόν.........................
Εγώ πχ της έχω κάνει εξηγα ότι αν ποτέ κάνει κάτι να φροντίσει να μην το μάθω και να μην μας δείχνουν με το δάχτυλο επειδή ποτέ καμία δεν θα σου πει πάω κάνω αυτό και εκείνο και επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στην μάνα μου όποτε εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Λοιπόν όταν ήμουν φαντάρος το μακρινό 2012 18 ετών όταν επέστρεψα Αθήνα πήγαινα από το μαγαζί φίλου στο κέντρο για άραγμα παραδίπλα διατηρούσε κατάστημα μια γνωστή του φίλου όπου είχε προσλάβει μια κοπέλα για εργασία 25 ετών από Αλβανία η οποία είχε παντρεύτει μέσω προξενιου στα 17 και ήρθε εδώ πατριώτη της μόνιμο κάτοικο Ελλάδας και πήρε γαμπρό για να κάνει την μεγάλη ζωή εδώ. Η γνωστή που ήταν 40 ετών μεγάλη μαλαγανα οπότε πήγαινα στον φίλο με φώναζε από το μαγαζί της καθώς είχαμε γίνει φίλοι και πάντα πέταγε σπόντες στην υπάλληλο της του τύπου πως αντέχεις που δεν έχεις κάνει 5 μήνες σεξ με τον άνδρα σου και ότι το έπιανε να τον παίζει ενώ αυτήν τον παρακαλούσε για σεξ... Μια δυο τρεις δεν άντεξα και γω και της είπα αν θέλει η κοπέλα να της κάνω την εξυπηρέτηση μπροστά στην υπάλληλο και απαντάει η υπάλληλος θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό για μένα?? Με τα πολλά πήγαμε στην αποθήκη του καταστήματος όπου μου πήρε τσιμπουκη και την επόμενη φορά που πήγα ήρθε η ίδια η υπάλληλος από το μαγαζί του φίλου και μου είπε να πάω να την βρω στην αποθήκη του μαγαζιού το χε κανονίσει με το αφεντικό της όπου έπεσε τρελό γαμιση... Το νέτο ήταν 1. 60 58 κιλά μικρό βυζι χουφτασ και κωλο διαστημόπλοιο από πρόσωπο δεν την έλεγες δούκισσα Νομικού αλλά άσχημη με τπτ... Απορώ γιατί δεν την γαμαγε ο άνδρας της αν έλεγε αλήθεια και δεν ήταν τέχνασμα για να τρώει πουτσες

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Σε άλλο στορυ μας προσκαλούν φιλικό ζευγάρι στο εξοχικο της αδελφής του άνδρα, η αδελφή μικροπαντρεμενη με τον πρώτο της, τώρα 46 χρόνων μέτρια εμφάνιση καλή σωματικά είμαστε λοιπόν όλοι εκεί παντρεμένοι, την πιάνω πάνω από 10 φορές την μεγάλοκοπέλα να με κοιτά και λέω θα σε φτιάξω εγώ εσένα το απογευματάκι ενώ είμαστε χαλαρά βγαίνουμε αυλή να πιούμε μπύρα έχω βάλει ένα αμάνικο μπλουζάκι να φαίνεται ο θώρακας που είναι γυμνασμενος και στενή βερμούδα να διαγραφεί και την πιάνω πάλι να κοιτάει και να χει χαζέψει λίγο και εκεί λέω την τρώει το μουνακι της χωρίς ότι άνοιξε αυτή κουβέντα για σεξουαλικα και τέτοια και το έπαιζε άνετη και καλά ότι θέλει να κάνει του άνδρα της πραγματα να βάζει κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο για την πάρτη του και τέτοια ... Φεύγουμε με το καλό τσουπ αίτημα φιλίας... Εδώ τι κάνεις μου λέτε?

Johnysx

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Να σας δώσω λέξεις κλειδιά : ανωνυμία, ασφάλεια, υπομονή, εμπιστοσύνη, καβλα χωρις δεσμεύσεις
Aκριβως, νομίζω σ αυτες τις περιπτωσεις η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη είναι το Α κ το Ω. Φυσικά πολυ σημαντικό είναι κ το να κατανοεις την ανάγκη του άλλου χωρίς να κρίνεις τους λόγους π έχει. Φυσικά η ανωνυμία κ το ξεκάθαρισμα της φάσης απ την αρχή κάνουν τα πραγματα σχεδόν ακίνδυνα!

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Σε άλλο στορυ μας προσκαλούν φιλικό ζευγάρι στο εξοχικο της αδελφής του άνδρα, η αδελφή μικροπαντρεμενη με τον πρώτο της, τώρα 46 χρόνων μέτρια εμφάνιση καλή σωματικά είμαστε λοιπόν όλοι εκεί παντρεμένοι, την πιάνω πάνω από 10 φορές την μεγάλοκοπέλα να με κοιτά και λέω θα σε φτιάξω εγώ εσένα το απογευματάκι ενώ είμαστε χαλαρά βγαίνουμε αυλή να πιούμε μπύρα έχω βάλει ένα αμάνικο μπλουζάκι να φαίνεται ο θώρακας που είναι γυμνασμενος και στενή βερμούδα να διαγραφεί και την πιάνω πάλι να κοιτάει και να χει χαζέψει λίγο και εκεί λέω την τρώει το μουνακι της χωρίς ότι άνοιξε αυτή κουβέντα για σεξουαλικα και τέτοια και το έπαιζε άνετη και καλά ότι θέλει να κάνει του άνδρα της πραγματα να βάζει κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο για την πάρτη του και τέτοια ... Φεύγουμε με το καλό τσουπ αίτημα φιλίας... Εδώ τι κάνεις μου λέτε?
Αν το δεχτεις το αιτημα,προσπαθησε να μην επικοινωνεις γραπτως..Γιατι αν της στελνεις χωρις σημεια στιξης κ με ορθογραφικα λαθη,δεν βλεπω προκοπη...

Roulis4ever

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2025
Like
21
Πόντοι
0
κάνεις αποδοχή, τι άλλο;

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Αν το δεχτεις το αιτημα,προσπαθησε να μην επικοινωνεις γραπτως..Γιατι αν της στελνεις χωρις σημεια στιξης κ με ορθογραφικα λαθη,δεν βλεπω προκοπη...

Ενώ το μεταξύ μου το παίζεις μορφωμένος και δεν βάζεις τόνους

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.430
Πόντοι
481
Μύστες μου, η ουσία είναι ότι η παντρεμένη γυναίκα, από τη στιγμή που ο άντρας της την παραμελεί σεξουαλικά και, επίσης, από τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση, θα κάτσει και θα τα δώσει όλα στον πρώτο που θα την προσεγγίσει όπως της αρέσει. Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα.

Τώρα, αν είναι τόσο χαζή ώστε να πιστεύει ότι θα την παντρευτείς, δικό της πρόβλημα!

Εγγρ.
5 Φεβ 2025
Like
4.155
Πόντοι
440
Εγώ έχω να πω πάντως ένα πράγμα . Ισχύει απόλυτα αυτό που λένε για τους άνδρες ότι συμβιβάζονται . Πριν καιρό πηδούσα μια παντρεμένη διορισμένη σε πολύ καλή θέση στο δημαρχείο επαρχίας . Ο άντρας της προκειμένου να μην δουλεύει ανεχόταν αυτή να τον κερατωνει . Και αυτή φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει . Μην δώσεις εξούσια στην γυναίκα .

• Like
Αντιδράσεις: Jad91

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.001
Πόντοι
6.056
Συβοτα , Παξους , καμιά Μανη , Κερκυρα , Κρητη , ισως και Λαγό , πανω στον Εβρο , θα δειξει τυπε , θα παρακολουθω το σαιτ μεχρι τοτε και θα δω ποιες ειναι οι ασφαλεις περιοχες :coffee:
Μάνη και Κρήτη , είναι πολύ επικίνδυνα, αλλά υπάρχουν άκρες . Απλά ενημερώνεις και δεν σε πειράζει κανείς.
Εκτός κι αν πας να παίξεις κανά κλαρινογαμπριλίκι με γκόμενες των ανθρώπων που είναι οι άκρες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom