You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.717
- Πόντοι
- 2.606
...και οι δυο ειχαν τελικη για γκολ ομως,δικαιωθηκε η αλεπου των παγκων,ο πορθητης των αμυνων,ο κυριαρχος της ψυχολογιας ,ο ρομα της στεπας.....κανονικα σημερα αν εχει χιουμορ πρεπει να κατεβει με τριτο στοπερ και χωρις σεντερ φορ ,να καψουμε οτι ματοτσινορο μας εχει μεινει ακαφτο....ετσι να γουσταρουμε λιγο!παοκ εισαι τι να τα κανεις τα ματια?
και αφου καψαμε τα ματια μας ρωτανε τον αλλον γιατι δεν εβαλε 2ρο φορ ενω οι αλλοι ηταν με 10 και σου λεει πηγα πιο μπροστα τους κετζιορα καμαρα τι θες?
και καιμε και τα μυαλα μας![]()
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.232
- Πόντοι
- 37.562

ΠΑΟΚ: Ο 8χρονος γιος του Ογκουνσότο στα τμήματα υποδομής
Ο Τέμι Ογκουνσότο, γιος του πρώην επιθετικού του Εργοτέλη, Πάτρικ, πήρε την πρώτη του μεταγραφή σε κορυφαίο σύλλογο στην ηλικία των μόλις 8 ετών. Ο Τέμι αγωνιζόταν για τρία χρόνια στην Ακαδημία «Joga Bonito Sports Club» και ξεχώρισε με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ώστε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ...
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.512
- Πόντοι
- 3.846
Ρίξε ρε άχρηστε κάτι, τι διάολο θα πεινάσεις;θα στηριξω
Πάντως η τελευταία εκτίμηση (20 λεπτά πριν το κλείσιμο των αποδόσεων) δεν δείχνει να ανοίγει το σκορ...
Συνημμένα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.708
- Πόντοι
- 12.756
δεν παιζω στοιχημα δεν εχω ασχοληθει ποτεΡίξε ρε άχρηστε κάτι, τι διάολο θα πεινάσεις;
Πάντως η τελευταία εκτίμηση (20 λεπτά πριν το κλείσιμο των αποδόσεων) δεν δείχνει να ανοίγει το σκορ...
MaximTsigalko13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 1.245
Kάπου σε κάποιο σαφάρι για κυνήγι τσιτάχ και ζέβρας,ο σαμάνος της Τανζανίας,ο φύλαρχος των Μασάι,ο Σαμάτα γελά με τα καμώματα του Φέδορ Τσάλοφ
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.512
- Πόντοι
- 3.846
Καλά ότι είσαι γουδάγγελος (αλλά μικρού βελινεκούς) το ξέρουμε, αλλά φρόντισε αύριο να γίνεις μπίλιες στα απέναντι νήματα αφού παίζει η ομάδα σου με τα Νέα Αγόρια στην χώρα των Άλπεωνδεν παιζω στοιχημα δεν εχω ασχοληθει ποτε

Το να ανεβάζω πίνακες να δείξω τον προηγούμενο ισχυρισμό δεν έχει νόημα αφού το 0-0 σκορ είχε ινδική κάνναβη

δεν δείχνει να ανοίγει το σκορ...
Συνημμένα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.404
- Πόντοι
- 5.506
Ποιότης μεσσηνιακή φίλε ντουντα?Καλά ότι είσαι γουδάγγελος (αλλά μικρού βελινεκούς) το ξέρουμε, αλλά φρόντισε αύριο να γίνεις μπίλιες στα απέναντι νήματα αφού παίζει η ομάδα σου με τα Νέα Αγόρια στην χώρα των Άλπεων
Το να ανεβάζω πίνακες να δείξω τον προηγούμενο ισχυρισμό δεν έχει νόημα αφού το 0-0 σκορ είχε ινδική κάνναβη![]()
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.448
- Πόντοι
- 28.246
Εμείς σε αυτούς που έπαιζες απόψε σταξαμε συνολικά 7 γκολ και τους πήραμε και την πρόκριση.την βρισκετε μεταξυ σας εσεις γνωστα αυτα
![]()
βαλε δες την Τρουμπα στον Alpha σας εχει η τβ
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.512
- Πόντοι
- 3.846
ΠΛΟΚ (ανούσιο κογιότ)...
Εννοούσα ότι τα σκορ 0-1 & 0-0 (αυτό φαίνεται) είναι ινδικά (σε απόδοση δηλαδή πολύ κοντά στο 10)
Το 0-0 το έχω κωδικοποιήσει ως 10 μέση τιμή (δεν θα εξηγώ τώρα ένα σωρό ιστορίες και ξεφεύγουμε).
Ο κυρΠαντελής βγάζει μία εκτίμηση του τελικού σημείου (1Χ2, άντερ/όβερ, αμφίσκορο/ή όχι) αλλά και κάποια πιθανά σκορ, ε και το 3-1 ήταν επίσης τραβηγμένο να εμφανιστεί....
Το δε 4-4 της πόρνης Γιουβέντους είχε εμφανιστεί πριν 5 χρόνια με τέτοιες αποδόσεις στο Τσάμπιονς Αγγλίας (δεν θα ανεβάζω άλλο πίνακα). Ε αν είναι να ποντάρεις τέτοια σκορ με την προοπτική ότι θα κάτσουν στην 5ετία, εντάξει καλύτερα να καλογερέψεις διαγράφοντας το bou λογαριασμό

Y. Γ. Προσέξτε τις διαφορετικές τιμές στις αποδόσεις Χ2 για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο διαφορετικό δείγμα, αλλά και οι εταιρείες είναι εντελώς διαφορετικές.
Εννοούσα ότι τα σκορ 0-1 & 0-0 (αυτό φαίνεται) είναι ινδικά (σε απόδοση δηλαδή πολύ κοντά στο 10)
Το 0-0 το έχω κωδικοποιήσει ως 10 μέση τιμή (δεν θα εξηγώ τώρα ένα σωρό ιστορίες και ξεφεύγουμε).
Ο κυρΠαντελής βγάζει μία εκτίμηση του τελικού σημείου (1Χ2, άντερ/όβερ, αμφίσκορο/ή όχι) αλλά και κάποια πιθανά σκορ, ε και το 3-1 ήταν επίσης τραβηγμένο να εμφανιστεί....
Το δε 4-4 της πόρνης Γιουβέντους είχε εμφανιστεί πριν 5 χρόνια με τέτοιες αποδόσεις στο Τσάμπιονς Αγγλίας (δεν θα ανεβάζω άλλο πίνακα). Ε αν είναι να ποντάρεις τέτοια σκορ με την προοπτική ότι θα κάτσουν στην 5ετία, εντάξει καλύτερα να καλογερέψεις διαγράφοντας το bou λογαριασμό
Y. Γ. Προσέξτε τις διαφορετικές τιμές στις αποδόσεις Χ2 για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο διαφορετικό δείγμα, αλλά και οι εταιρείες είναι εντελώς διαφορετικές.
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.448
- Πόντοι
- 28.246
Που είσαι μωρη Λία (από το Ροζαλία), πουστρονι της Τουμπας; Μετά τους Αγρινιώτες σε γαμανε και Τριπολιτσιώτες τώρα;μην μας το λες ανατριχιασα !![]()
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.852
- Πόντοι
- 3.506
Πάλι τσιμπούκι έκανε η πρέσβειρα;
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.043
- Πόντοι
- 6.256
αστα ναιΠάλι τσιμπούκι έκανε η πρέσβειρα;
μονο η αρειαναρα κραταει απο τον ιουλιο αηττητη στην ευρωπη
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.838
- Πόντοι
- 4.637
Ακολουθει μακροσκελες μυνημα και απευθηνεται σε οσους ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ.
Ας αρχισω κανοντας λιγο χιουμορ και λεγοντας οτι οσοι αθηναιοι πηγαν στην συναυλια του ρομπιν γουιλιαμς σιγουρα περασαν καλυτερα απο αυτους που πηγαν να δουν τον βαζελο η ειδαν στην τηλεοραση την αεκ.Καλα για εμας τους παοκτσηδες εχω αρκετα να πω.
Ξεκιναμε με τον γαυρο...παραμονη του αγωνα βγαινει ο μεντιλιμπαρ και λεει οτι εμεις θα κανουμε το παιχνιδι μας και θα παρουμε την νικη.Παιζει με την αρσεναλ του 1 δις μπατζετ την δευτερη στην πρεμιερ σε ενα πρωταθλημα 5 ταχυτητες πανω απο το δικο μας.Αποτελεσμα οι παικτες το παλεψαν αλλα αν δεν ηταν ατυχοι και τσαπατσουληδες οι λονδρεζοι το κοντερ θα εγραφε...Προπονητης γαυρου...Εγωιστης βλακας και ασεβης...
Παμε στον βαζελο ακουω τον κοντη να μας λεει οτι ο βαζελος εχει ευρωπαικο dna και παιζει με την παγκοσμιοιυ φημης γκοου αχεντς που εχει παρει 3 τσουλου ενα διηπειρωτικο και 30 πρωταθληματα.Καταφερνει να προηγηθει και σε 10 λεπτα τρωει 2.Μην ακουσω παπαριες οτι επαιξε καλα μετα απο 1 μηνα θα βλεπουμε το σκορ και θα λεμε διπλο..
Παμε στην αεκ οπου πριν λιγες μερες ακουσαμε τον μανωλα να λεει οτι η αεκ εχει την πιο βαρια φανελα στην ελλλαδα.Πανε να παιξουν με την παγκοσμιου φημης τσελιε.Ο μεσος ελληνας φιλαθλος που δεν ασχολειται με το στοιχημα αναθεμα με αν την ξερει.Πανε που λες στο καστρο της τσελιε οπου μπροστα σε αυτην την εδρα το βεσφαλεν το καμπ νου και το γηπεδο της λιβερπουλ ειναι παιδικες χαρες προηγουνται και καταφερνουν ναα χασουν.Ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου...
Παμε τωρα και στα δικα μας.....Ποσο μαλακας ειμαι...οταν ειδα την 11 αδα δεν εβαλα στο στοιχημα 1 και οβερ την θελτα..Να βαλω το σπιτι μου τον μπαμπα και την μανα μου..Εχουμε και λεμε αριστερο στοπερ πρωτη συμετοχη δεξι μπακ ελαχιστες συμετοχες κυριως αλλαγη.Το 6αρι πρωτη συμετοχη...ο καμαρα 10ρι..μπουχαχαχαχαχα και ο ντελιας εξτρεμ...σε οικογενειακο διπλο ζητημα να παιξανε ετσι 1-2 φορες.Αποτελεσμα μηδεν συννοχη.Ξεκαθαρα ο λουτσε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στο βιγκο.Τα ρεστα ειναι με τον γαυρο...Τον κερδιζει και ειναι στο αλογο καβαλα.
Θα τον κερδισει.. Αν παρουμε την συνολικη εικονα των 2 ομαδων καθαρα ποδοσφαιρικα εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες ως καθολου.Τωρα επειδη ειναι ντερμπυ και επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου ελπιζω....Αντε να δουμε..
Ας αρχισω κανοντας λιγο χιουμορ και λεγοντας οτι οσοι αθηναιοι πηγαν στην συναυλια του ρομπιν γουιλιαμς σιγουρα περασαν καλυτερα απο αυτους που πηγαν να δουν τον βαζελο η ειδαν στην τηλεοραση την αεκ.Καλα για εμας τους παοκτσηδες εχω αρκετα να πω.
Ξεκιναμε με τον γαυρο...παραμονη του αγωνα βγαινει ο μεντιλιμπαρ και λεει οτι εμεις θα κανουμε το παιχνιδι μας και θα παρουμε την νικη.Παιζει με την αρσεναλ του 1 δις μπατζετ την δευτερη στην πρεμιερ σε ενα πρωταθλημα 5 ταχυτητες πανω απο το δικο μας.Αποτελεσμα οι παικτες το παλεψαν αλλα αν δεν ηταν ατυχοι και τσαπατσουληδες οι λονδρεζοι το κοντερ θα εγραφε...Προπονητης γαυρου...Εγωιστης βλακας και ασεβης...
Παμε στον βαζελο ακουω τον κοντη να μας λεει οτι ο βαζελος εχει ευρωπαικο dna και παιζει με την παγκοσμιοιυ φημης γκοου αχεντς που εχει παρει 3 τσουλου ενα διηπειρωτικο και 30 πρωταθληματα.Καταφερνει να προηγηθει και σε 10 λεπτα τρωει 2.Μην ακουσω παπαριες οτι επαιξε καλα μετα απο 1 μηνα θα βλεπουμε το σκορ και θα λεμε διπλο..
Παμε στην αεκ οπου πριν λιγες μερες ακουσαμε τον μανωλα να λεει οτι η αεκ εχει την πιο βαρια φανελα στην ελλλαδα.Πανε να παιξουν με την παγκοσμιου φημης τσελιε.Ο μεσος ελληνας φιλαθλος που δεν ασχολειται με το στοιχημα αναθεμα με αν την ξερει.Πανε που λες στο καστρο της τσελιε οπου μπροστα σε αυτην την εδρα το βεσφαλεν το καμπ νου και το γηπεδο της λιβερπουλ ειναι παιδικες χαρες προηγουνται και καταφερνουν ναα χασουν.Ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου...
Παμε τωρα και στα δικα μας.....Ποσο μαλακας ειμαι...οταν ειδα την 11 αδα δεν εβαλα στο στοιχημα 1 και οβερ την θελτα..Να βαλω το σπιτι μου τον μπαμπα και την μανα μου..Εχουμε και λεμε αριστερο στοπερ πρωτη συμετοχη δεξι μπακ ελαχιστες συμετοχες κυριως αλλαγη.Το 6αρι πρωτη συμετοχη...ο καμαρα 10ρι..μπουχαχαχαχαχα και ο ντελιας εξτρεμ...σε οικογενειακο διπλο ζητημα να παιξανε ετσι 1-2 φορες.Αποτελεσμα μηδεν συννοχη.Ξεκαθαρα ο λουτσε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στο βιγκο.Τα ρεστα ειναι με τον γαυρο...Τον κερδιζει και ειναι στο αλογο καβαλα.
Θα τον κερδισει.. Αν παρουμε την συνολικη εικονα των 2 ομαδων καθαρα ποδοσφαιρικα εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες ως καθολου.Τωρα επειδη ειναι ντερμπυ και επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου ελπιζω....Αντε να δουμε..
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.695
- Πόντοι
- 456
athinaios44
Ανώτατος