Christos098
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 999
- Πόντοι
- 81
Pm φίλεγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Pm φίλεγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Αν θες στείλε και από εδώ φίλοςγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Εχεις τηλ ; στειλε μου αν θεςγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Στειλε μου τηλ σε προσωπικο αν θεςγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Ένα τηλεφωνακι έχουμε αδερφέ;;γκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
pm φίλοςγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Γεια σας μάγκες,
Μήπως κανείς ξέρει που πήγε η μιλφαρα η Σόνια;
Πριν κάποιες μήνες δούλευε πρωινές βάρδιες, Φυλής 84Β και μετά εξαφανίστηκε. Δούλευε και παλιά στο Διδύμου.
Για όσους που δεν γνωρίζουν, είναι μια στα 50-55, Ρωσίδα. Κουκλάρα στο πρόσωπο, φτιαγμένα χείλη, βιζαρες ψεύτικες.
Να’σαι καλά!Εργάζεται τα πρωϊνά εδώ κι ένα μήνα στο Φωκαίας 13 ισόγειο.
ενα τηλ αν ειναι ευκολο και εδωγκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Στείλε pm.γκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Ένα τηλέφωνο και εγώ θέλωΣτείλε pm.
Thanks
Καλημέρα επειδή σηκώθηκα το πρωί και μόλις το διάβασα για την Πατρινιά μου σηκώθηκε. !!! Θα σε ευχαριστούσα εκ των προτέρων να έχω και εγώ το τηλέφωνο της Κυρίας !!! Επίσης πες μου σε παρακαλώ στήθος μεγάλο ή μικρό ;; Κιλά βάρος μην έρθει ο Καρποζηλος !!! Ευχαριστώ Καλημέρα .γκομενα απο πατρα ερχεται διημερα 100 2 ωρες 37χ με πιασιματαρες
Εργάζεται τα πρωϊνά εδώ κι ένα μήνα στο Φωκαίας 13 ισόγειο.
50-55; θα την τιμήσω!!Εργάζεται τα πρωϊνά εδώ κι ένα μήνα στο Φωκαίας 13 ισόγειο.
Νατασα, ελληνοαλβανιδα, πιατσα χαλκοκονδυλη πρωινες ωρεςΚαλησπέρα γνωρίζει κανείς ή έχει να προτείνει κάποια που να έχει γάλα στα βυζιά η κολάρα με μεγάλη περιφέρεια όπως εδώ ?
Καλησπερα η συγκεκριμενη εχει γαλα στα βυζια ηταν πρωην εγκυος ?.Ξερει κανεις τιμες?Νατασα, ελληνοαλβανιδα, πιατσα χαλκοκονδυλη πρωινες ωρες
Να φανταστώ και Σ/Κ... ώρες πρωινές ....από 10 και μετά έως 12;Νατασα, ελληνοαλβανιδα, πιατσα χαλκοκονδυλη πρωινες ωρες
ΝαιΝα φανταστώ και Σ/Κ... ώρες πρωινές ....από 10 και μετά έως 12;