kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 4.546
τελικα απειρος εισαι ακομα η εγινες εμπειρος?Άρες μαρες κουκουναρες
τελικα απειρος εισαι ακομα η εγινες εμπειρος?Άρες μαρες κουκουναρες
Δεν επιδιώκω να έρθω στο επίπεδο σουτελικα απειρος εισαι ακομα η εγινες εμπειρος?
αρα απειρος θα μεινειςΔεν επιδιώκω να έρθω στο επίπεδο σου
Ελπίζωαρα απειρος θα μεινεις
Το έχω από μικρός εάν ήτανε κάτι το είχα μάθει με τόσες εξετάσεις που έχω κάνει από τότεΚοίταξε Το αυτό!
Το βίωσα αρκετά καθυστερημένα στα 40 μου. Δέχτηκα γλειφοκωλι από κοπέλα ενώ μου τον έπαιζε και πείραζε έντονα την περιοχή κάτω από τις μπάλες. Κάποια στιγμή με διαπέρασε ένας ηλεκτρισμός, ενα κάψιμο και ένα κύμα ανάγκης εκτόνωσης. Ένιωσα σαν να χυνω όμως ξαφνιάστηκα γιατί εβγαλα μόνο λίγα διαφανα υγρά. Κανονικά έχυσα αργότερα.Ένα θέμα που δεν υπάρχει στο site είναι ο οργασμός από προστάτη. Πόσοι τον έχουν πετύχει, με τι τρόπο (δάχτυλο, δονητή, γλείψιμο ή κάτι άλλο), τι δυσκολίες αντιμετώπισαν, είναι τόσο διαφορετικό όσο ισχυρίζονται, έχυσαν μετά και κανονικά και γενικά ό,τι εμπειρίες υπάρχουν επί του θέματος τις αναφέρετε.
Επειδή το θέμα είναι λίγο για "μεγάλα παιδιά" και καλό είναι να μην γαμηθεί ενημερώνω πως εφηβικά αστεία τύπου ΕΠΑΛ, ομοφοβικά σχόλια και το "κυριακάτικο θέμα" θα μένουν αναπάντητα
Έχω κάνει αρκετές φορές pegging με call girl κάποιες άπαιχτες αλλά μόνο δύο φορές ήρθα σε οργασμο από προστάτη όπου χωρίς να τον ακουμπάω έσταζε ο πουτσος μου σαν βρύση και τις δύο ήτανε με άντρα
Παιδιά δεν υπαρχει λόγος να αναλύουμε περί οργασμού προστάτη,δηθεν νευρικές αποληξεις του πρωκτου και χιλιες δυο μαλακίες για να δικαιολογήσουμε το πουστριλίκι.Αν ενας ανδρας πειραματίζεται κι εχει πρωκτοανησυχίες τοτε η φύση του στελνει μηνυμα και του λεει...'Αγορι μου εισαι πούστης'
Ας πουμε εγω οπως και καποιοι αλλοι ελαχιστοι πλεον δεν βρισκουμε καμία ικανοποιηση και δεν φτανουμε σε κανεναν οργασμό με το να βαζουμε αντικειμενα στον κόλο μας ή να δαχτυλωνόμαστε
Όπως είδες ο Agapoulitsas μπορεί να ασκεί επιθέσεις στα άλλα μέλη που συζητούν κάτι σχετικό με το σώμα τους, αλλά επειδή ήμουν σίγουρος πως αποτελεί περίπτωση καταπιεσμένου ομοφυλόφιλου ή παθητικού έψαξα το προφίλ του και είδα πως συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις για γυμναστήρια, είναι μπακούρι και ψάχνει γυναίκα "τούμπανο - γυμνασμένη" για να τον έχει από κάτω. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως κάτι τέτοιοι "ματσό" είναι οι τύποι που κοιτάζουν τις πούτσες μας στα γυμναστήρια και ξερογλείφονται ασχέτως αν και καλά ενδιαφέρονται μόνο για τις γκόμενες ή πάνε ως παθητικοί σε τρανς.Πολλά και χρήσιμα σχόλια... Πολλά μπράβο στον Apeiro Που μπορεί και γράφει χωρίς πολλά ορθογραφικά λάθη (Ψόφα όχι ψώφα παρόλα αυτά...) και στον γλωσσοπλάστη Agapoulitsa που δημιούργησε την λέξη πρωκτοανησυχίες και ο οποίος προφανώς έχει πρωκτροανησυχίες αφού είδε ενα thread με τίτλο "Οργασμός από προστάτη και αποφάσισε να συμμετάσχει!!!
Ναι τι? Jade!!! Κουκλάρα...Όπως είδες ο Agapoulitsas μπορεί να ασκεί επιθέσεις στα άλλα μέλη που συζητούν κάτι σχετικό με το σώμα τους, αλλά επειδή ήμουν σίγουρος πως αποτελεί περίπτωση καταπιεσμένου ομοφυλόφιλου ή παθητικού έψαξα το προφίλ του και είδα πως συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις για γυμναστήρια, είναι μπακούρι και ψάχνει γυναίκα "τούμπανο - γυμνασμένη" για να τον έχει από κάτω. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως κάτι τέτοιοι "ματσό" είναι οι τύποι που κοιτάζουν τις πούτσες μας στα γυμναστήρια και ξερογλείφονται ασχέτως αν και καλά ενδιαφέρονται μόνο για τις γκόμενες ή πάνε ως παθητικοί σε τρανς.
Τώρα για τον Zako2 σας παραθέτω δύο απαντήσεις του για να καταλάβετε την περίπτωσή του:
1) zako2 απάντησε στο θέμα Αγγελίες Transexual.
Σε τι τιμή? Κατι λογικό ελπίζω... Και είναι στο Παγκράτι?
13 Μαρ 2026
2) zako2 απάντησε στο θέμα Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans.
OMG κούκλααααα... δεν έχω πάει ποτέ με τρανς κορίτσι αλλά αν το έκανα θα ήταν με αυτή...
13 Μαρ 2026
πουτσα κανονικα βεβαια το εκανα δυο φορες και δεν το ξαναθελησα μπορει καποια στιγμη να το ξαναθελω αλλα εγινε αυτο που γραφω παραπανωΤι σου εκανε ο αντρας; εβαλε δαχτυλο ή κατι αλλο μεσα σου;
κατι τυποι σαν εσενα παρακαλανε για ενα στα γρηγορα μεσα στο αμαξι στις 4 που σχολανε και θα εχουν και ξυρισμενο κωλοΠαιδιά δεν υπαρχει λόγος να αναλύουμε περί οργασμού προστάτη,δηθεν νευρικές αποληξεις του πρωκτου και χιλιες δυο μαλακίες για να δικαιολογήσουμε το πουστριλίκι.Αν ενας ανδρας πειραματίζεται κι εχει πρωκτοανησυχίες τοτε η φύση του στελνει μηνυμα και του λεει...'Αγορι μου εισαι πούστης'
Ας πουμε εγω οπως και καποιοι αλλοι ελαχιστοι πλεον δεν βρισκουμε καμία ικανοποιηση και δεν φτανουμε σε κανεναν οργασμό με το να βαζουμε αντικειμενα στον κόλο μας ή να δαχτυλωνόμαστε
ακομη ενας γκει με πολλα ψυχολογικα και κομπλεξ χαχαχακατι τυποι σαν εσενα παρακαλανε για ενα στα γρηγορα μεσα στο αμαξι στις 4 που σχολανε και θα εχουν και ξυρισμενο κωλο