Νέα

Οργασμός από προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xamenos xamenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Macabe

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2025
Like
55
Πόντοι
0
Ένα θέμα που δεν υπάρχει στο site είναι ο οργασμός από προστάτη. Πόσοι τον έχουν πετύχει, με τι τρόπο (δάχτυλο, δονητή, γλείψιμο ή κάτι άλλο), τι δυσκολίες αντιμετώπισαν, είναι τόσο διαφορετικό όσο ισχυρίζονται, έχυσαν μετά και κανονικά και γενικά ό,τι εμπειρίες υπάρχουν επί του θέματος τις αναφέρετε.

Επειδή το θέμα είναι λίγο για "μεγάλα παιδιά" και καλό είναι να μην γαμηθεί ενημερώνω πως εφηβικά αστεία τύπου ΕΠΑΛ, ομοφοβικά σχόλια και το "κυριακάτικο θέμα" θα μένουν αναπάντητα
Το βίωσα αρκετά καθυστερημένα στα 40 μου. Δέχτηκα γλειφοκωλι από κοπέλα ενώ μου τον έπαιζε και πείραζε έντονα την περιοχή κάτω από τις μπάλες. Κάποια στιγμή με διαπέρασε ένας ηλεκτρισμός, ενα κάψιμο και ένα κύμα ανάγκης εκτόνωσης. Ένιωσα σαν να χυνω όμως ξαφνιάστηκα γιατί εβγαλα μόνο λίγα διαφανα υγρά. Κανονικά έχυσα αργότερα.
Την δεύτερη φορά ήταν με αυνανισμό. Πείραζα την περιοχή κάτω από τους όρχεις, είχα εξαιρετικες καύλες και ανάγκη να χυσω. Ένιωσα πάλι αυτό τον έντονο, βαθύ ηλεκτρισμό και μετά ένιωσα να χυνω. Βγήκαν πρώτα διαφανα υγρά, συνέχισα να τον παίζω με μανία, ένιωσα μια παράταση και στον ηλεκτρισμό αυτό και στα υγρά που έβγαζα. Στη συνέχεια έχυσα κανονικά και με πρωτόγνωρη ένταση.
Και στις δύο περιπτώσεις ένιωσα τεράστια ικανοποίηση και ευφορία. Σαν να χυνω πιο έντονα και παραπάνω, χωρίς να συμβαίνει όντως.
Έκτοτε δεν έχει ξανασυμβεί με κανέναν από τους 2 τρόπους.
Δεν έχω καταλάβει τις συνθήκες που πρέπει να συντρέχουν ώστε να συμβεί, αλλά έχω αναζητήσει τους συμπληρωματικους παράγοντες και έχω καταλήξει σε :
θερμοκρασία περιβάλλοντος : ζέστη,
φυσική κατάσταση : μέτρια προς καλή
Σωστή διατροφή
Όχι καταστάσεις που μπορεί να στρεσαρουν την εμπειρία

Τελευταία τροποποίηση:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.289
Πόντοι
216
Έχω κάνει αρκετές φορές pegging με call girl κάποιες άπαιχτες αλλά μόνο δύο φορές ήρθα σε οργασμο από προστάτη όπου χωρίς να τον ακουμπάω έσταζε ο πουτσος μου σαν βρύση και τις δύο ήτανε με άντρα

Τι σου εκανε ο αντρας; εβαλε δαχτυλο ή κατι αλλο μεσα σου;

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Παιδιά δεν υπαρχει λόγος να αναλύουμε περί οργασμού προστάτη,δηθεν νευρικές αποληξεις του πρωκτου και χιλιες δυο μαλακίες για να δικαιολογήσουμε το πουστριλίκι.Αν ενας ανδρας πειραματίζεται κι εχει πρωκτοανησυχίες τοτε η φύση του στελνει μηνυμα και του λεει...'Αγορι μου εισαι πούστης'
Ας πουμε εγω οπως και καποιοι αλλοι ελαχιστοι πλεον δεν βρισκουμε καμία ικανοποιηση και δεν φτανουμε σε κανεναν οργασμό με το να βαζουμε αντικειμενα στον κόλο μας ή να δαχτυλωνόμαστε

OP
OP
X

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Παιδιά δεν υπαρχει λόγος να αναλύουμε περί οργασμού προστάτη,δηθεν νευρικές αποληξεις του πρωκτου και χιλιες δυο μαλακίες για να δικαιολογήσουμε το πουστριλίκι.Αν ενας ανδρας πειραματίζεται κι εχει πρωκτοανησυχίες τοτε η φύση του στελνει μηνυμα και του λεει...'Αγορι μου εισαι πούστης'
Ας πουμε εγω οπως και καποιοι αλλοι ελαχιστοι πλεον δεν βρισκουμε καμία ικανοποιηση και δεν φτανουμε σε κανεναν οργασμό με το να βαζουμε αντικειμενα στον κόλο μας ή να δαχτυλωνόμαστε

Η κυρία είναι τούμπανο (γυναίκες bodybuilders)!

Αν και ειναι δυσκολο καπως,ψαχνω να βρω γυναικα καρατούμπανο για σχεση.Μου αρεσει η ιδεα να ειναι δυνατή η συντροφος μου και να εχει το πανω χερι.Δυσκολα πραγματα ομως αυτά στην Ελλαδα γιατι ουτως η αλλως εγω ψαχνω για αρκετά σωματώδη μποντιμπιλντερού γυναικα

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
35
Like
2.753
Πόντοι
2.471
Ρωτάω αν σας γλείφει το κωλο γυναίκα μήπως νιώθετε οτι την ξεφτιλιζεται? Ότι τρώει τα σκατα σας? Επισης αν σας βάλει δάκτυλο μήπως πάλι νιώθετε οτι την ξεφτιλιζεται γιατι απλα περιμενει να την γσμησετε αλλα πρεπει πρωτα να υδρωσει? Αφού βαλει δάκτυλο στον κωλο σας? Και μετα αφου περιμενει την γαμησεται σκληρά και δυνατά οπως αξιζει σε μια πουτανσ καριόλα?

zako2

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
125
Πόντοι
0
Πολλά και χρήσιμα σχόλια... Πολλά μπράβο στον Apeiro Που μπορεί και γράφει χωρίς πολλά ορθογραφικά λάθη (Ψόφα όχι ψώφα παρόλα αυτά...) και στον γλωσσοπλάστη Agapoulitsa που δημιούργησε την λέξη πρωκτοανησυχίες και ο οποίος προφανώς έχει πρωκτροανησυχίες αφού είδε ενα thread με τίτλο "Οργασμός από προστάτη και αποφάσισε να συμμετάσχει!!!

OP
OP
X

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Πολλά και χρήσιμα σχόλια... Πολλά μπράβο στον Apeiro Που μπορεί και γράφει χωρίς πολλά ορθογραφικά λάθη (Ψόφα όχι ψώφα παρόλα αυτά...) και στον γλωσσοπλάστη Agapoulitsa που δημιούργησε την λέξη πρωκτοανησυχίες και ο οποίος προφανώς έχει πρωκτροανησυχίες αφού είδε ενα thread με τίτλο "Οργασμός από προστάτη και αποφάσισε να συμμετάσχει!!!
Όπως είδες ο Agapoulitsas μπορεί να ασκεί επιθέσεις στα άλλα μέλη που συζητούν κάτι σχετικό με το σώμα τους, αλλά επειδή ήμουν σίγουρος πως αποτελεί περίπτωση καταπιεσμένου ομοφυλόφιλου ή παθητικού έψαξα το προφίλ του και είδα πως συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις για γυμναστήρια, είναι μπακούρι και ψάχνει γυναίκα "τούμπανο - γυμνασμένη" για να τον έχει από κάτω. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως κάτι τέτοιοι "ματσό" είναι οι τύποι που κοιτάζουν τις πούτσες μας στα γυμναστήρια και ξερογλείφονται ασχέτως αν και καλά ενδιαφέρονται μόνο για τις γκόμενες ή πάνε ως παθητικοί σε τρανς.

Τώρα για τον Zako2 σας παραθέτω δύο απαντήσεις του για να καταλάβετε την περίπτωσή του:

1) zako2 απάντησε στο θέμα Αγγελίες Transexual.
Σε τι τιμή? Κατι λογικό ελπίζω... Και είναι στο Παγκράτι?
13 Μαρ 2026

2) zako2 απάντησε στο θέμα Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans.
OMG κούκλααααα... δεν έχω πάει ποτέ με τρανς κορίτσι αλλά αν το έκανα θα ήταν με αυτή...
13 Μαρ 2026

OP
OP
X

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Για να είμαι ξεκάθαρος για άλλη μία φορά. Εδώ γίνεται συζήτηση για κάτι που αφορά το σώμα και συγκεκριμένα τον ανδρικό οργασμό. Σκοπός δεν είναι να κρίνουμε την επιλογή του άλλου, αλλά να διερευνήσουμε ένα ζήτημα μέσα από τις αφηγήσεις τους και τον τρόπο που έφτασαν εκεί. Το αν γίνεται συζήτηση για τον / την παρτενέρ είναι καθαρά για να καταλάβουμε την επίδραση στο θέμα του οργασμού και τις πρακτικές που χρησιμοποίησε. Ο καθένας ας κάνει ό,τι γουστάρει, αλλά όταν κρίνει και χυδαιολογεί ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του πως αυτό το κάνει γιατί απλά δεν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του για σειρά λόγων. Ας ασχοληθεί λοιπόν με το δικό του προστάτη (ή και όχι καθώς δεν μας αφορά) και ας σιωπήσει αν δεν έχει να προσθέσει κάτι στο θέμα. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι σε ανώριμους και κομπλεξικούς. Τα reports θα πέφτουν βροχή σύμφωνα με τον κανονισμό του forum και θα υπάρχουν bans.

• Like
Αντιδράσεις: Y13

zako2

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
125
Πόντοι
0
Όπως είδες ο Agapoulitsas μπορεί να ασκεί επιθέσεις στα άλλα μέλη που συζητούν κάτι σχετικό με το σώμα τους, αλλά επειδή ήμουν σίγουρος πως αποτελεί περίπτωση καταπιεσμένου ομοφυλόφιλου ή παθητικού έψαξα το προφίλ του και είδα πως συμμετέχει ενεργά σε συζητήσεις για γυμναστήρια, είναι μπακούρι και ψάχνει γυναίκα "τούμπανο - γυμνασμένη" για να τον έχει από κάτω. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως κάτι τέτοιοι "ματσό" είναι οι τύποι που κοιτάζουν τις πούτσες μας στα γυμναστήρια και ξερογλείφονται ασχέτως αν και καλά ενδιαφέρονται μόνο για τις γκόμενες ή πάνε ως παθητικοί σε τρανς.

Τώρα για τον Zako2 σας παραθέτω δύο απαντήσεις του για να καταλάβετε την περίπτωσή του:

1) zako2 απάντησε στο θέμα Αγγελίες Transexual.
Σε τι τιμή? Κατι λογικό ελπίζω... Και είναι στο Παγκράτι?
13 Μαρ 2026

2) zako2 απάντησε στο θέμα Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans.
OMG κούκλααααα... δεν έχω πάει ποτέ με τρανς κορίτσι αλλά αν το έκανα θα ήταν με αυτή...
13 Μαρ 2026
Ναι τι? Jade!!! Κουκλάρα...

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Τι σου εκανε ο αντρας; εβαλε δαχτυλο ή κατι αλλο μεσα σου;
πουτσα κανονικα βεβαια το εκανα δυο φορες και δεν το ξαναθελησα μπορει καποια στιγμη να το ξαναθελω αλλα εγινε αυτο που γραφω παραπανω

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
κατι τυποι σαν εσενα παρακαλανε για ενα στα γρηγορα μεσα στο αμαξι στις 4 που σχολανε και θα εχουν και ξυρισμενο κωλο

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.733
Πόντοι
456
Τελικά άντρας είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε..

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
κατι τυποι σαν εσενα παρακαλανε για ενα στα γρηγορα μεσα στο αμαξι στις 4 που σχολανε και θα εχουν και ξυρισμενο κωλο
ακομη ενας γκει με πολλα ψυχολογικα και κομπλεξ χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom