Νέα

Οργασμός από προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xamenos xamenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.375
Πόντοι
10.656
Το μόνο που θα γράψω είναι πως είδα έναν τεράστιο αριθμό προσωπικών μηνυμάτων σχετικά με το νήμα. Σε αρκετά υπάρχουνε φόβος και αναφορές για το ευρύτερο κλίμα τρόμου που έχουν εδραιώσει κάποια μέλη εδώ. Αυτό όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει τους διαχειριστές οι οποίοι δείχνουν τεράστια ανοχή στις προσωπικές επιθέσεις. Συστηματικά βλέπω λογαριασμούς να κάνουν προσωπικές και ομοφοβικές επιθέσεις σε άλλα μέλη ανενόχλητοι. Το συγκεκριμένο νήμα άνοιξε λόγω κενού και μπήκε στην κατηγορία υγεία για κάποιο λόγο. Δεν ζήτησε ποτέ πιστοποιητικό σεξουαλικής ταυτότητας, όμως οι περισσότεροι που σχολίασαν στάθηκαν εκεί και μάλιστα δημιουργώντας ένα τοξικό κλίμα. Υποθέτω κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με τους κανόνες που υποτίθεται πως έχει το bou.
ναι σου εστειλε μηνυμα ολο το αδερφατο των ιπποτων, δωστους λιγο χρονο και θα σου προτεινουν καφεδακι και αλληλομαλακια να εντρυφησετε το θεμα :coffee:

ασε μας ρε τυπε με τα κλιματα τρομοκρατιας σε ενα ανωνυμο σαιτ, οτι γουσταρεις γραφεις, οτι γουσταρεις διαβαζεις. Και στην δικη μου αρχικη σελιδα εμφανιζονται τα πλεον δημοφιλη νηματα τυπου "τραβελοκωλοτρυπιδες" "τσοντοσινεμα" κτλ αλλα δεν το κανω θεμα κι ας μου χαλανε την αισθητικη, στα αρχιδια μου.
Αφου πηρες τεραστιο αριθμο προσωπικων μηνυματων, βρηκες λυση και ανταποκριση στο θεμα. Τι ζητας τωρα; να φαμε μπαν επειδη χαρακτηρισαμε μεταξυ σοβαρου και σοβαρου οποιον βαζει πραγματα στον πατο του πουσταρδελα; Σε ενα σαιτ που απευθυνεται κατα τεραστιο ποσοστο σε ματσο ψωλαραδες που ψαχνουν πορνες να σοδομισουν;

Μονος σου εγραψες τα παρακατω πριν καν δεχτεις αντιδρασεις, γνωριζοντας ακριβως για τα λημερια τα οποια επελεξες να γραψεις, μην μας κανεις την τρελη τωρα
Επειδή το θέμα είναι λίγο για "μεγάλα παιδιά" και καλό είναι να μην γαμηθεί ενημερώνω πως εφηβικά αστεία τύπου ΕΠΑΛ, ομοφοβικά σχόλια και το "κυριακάτικο θέμα" θα μένουν αναπάντητα.
Αποδεξου οτι ολα τα καινουρια νηματα, εφοσον θα εμφανιστουν στις αρχικες ολων των μελων, θα δεχτουν εναν καποιον χαβαλε. Αμα ταισεις τα τρολ, θα δεις μπαχαλο. Πατα λοιπον το κουμπακι "αγνοηση" σε οποιον θεωρεις αναξιο για συζητηση και συνεχισε με τους υπολοιπους.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ:takethis:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Έχω προσπαθήσει με δάχτυλο μερικές φορές για οργασμό απο προστάτη, αλλά δεν μου άρεσε. Θα προσπαθήσω και με sex toy
δοκιμασε και με πιστολι και αν δεν πιασει ουτε τοτε ριξε μονοβολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα θα πάθετε κάποιοι πολιτισμικό σοκ, αλλά ομοφυλόφιλος είναι κάποιος που τους αρέσει το ίδιο φύλο... Το ότι κάποιοι δεν είναι τόσο συντηρητικοί ώστε να φοβούνται να εξερευνήσουν το σώμα τους και να το απολαύσουν δεν τους κάνει ομοφυλόφιλους. Δυστυχώς χάνετε μια πηγή απολαύσης που έχετε από φόβο ότι θα σας πούνε gay...
μας φτανει το χεσιμο τυπε

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Το μόνο που θα γράψω είναι πως είδα έναν τεράστιο αριθμό προσωπικών μηνυμάτων σχετικά με το νήμα. Σε αρκετά υπάρχουνε φόβος και αναφορές για το ευρύτερο κλίμα τρόμου που έχουν εδραιώσει κάποια μέλη εδώ. Αυτό όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει τους διαχειριστές οι οποίοι δείχνουν τεράστια ανοχή στις προσωπικές επιθέσεις. Συστηματικά βλέπω λογαριασμούς να κάνουν προσωπικές και ομοφοβικές επιθέσεις σε άλλα μέλη ανενόχλητοι. Το συγκεκριμένο νήμα άνοιξε λόγω κενού και μπήκε στην κατηγορία υγεία για κάποιο λόγο. Δεν ζήτησε ποτέ πιστοποιητικό σεξουαλικής ταυτότητας, όμως οι περισσότεροι που σχολίασαν στάθηκαν εκεί και μάλιστα δημιουργώντας ένα τοξικό κλίμα. Υποθέτω κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με τους κανόνες που υποτίθεται πως έχει το bou.
αμα ηδη δε σου οργωσαν και διευρυναν την διαμετρο τα μηνυματα, ο σκοπος του νηματος-ψωνιστηρι απετυχε...

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.395
Πόντοι
201
Καύλωσα και μόνο με το θρεντ.

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Έχω κάνει αρκετές φορές pegging με call girl κάποιες άπαιχτες αλλά μόνο δύο φορές ήρθα σε οργασμο από προστάτη όπου χωρίς να τον ακουμπάω έσταζε ο πουτσος μου σαν βρύση και τις δύο ήτανε με άντρα

Cuckoldcpl90

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2021
Like
8.235
Πόντοι
1.041
Εμένα δεν υπάρχει καλύτερο να μου βάζει δάχτυλο γυναίκα ενώ με πιπωνει... έχω τα πιο δυνατά χυσιματα

Θα δοκιμάσω και strap on κάποια στιγμή αρκεί να μου τον παίζει παράλληλα η γυναίκα

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
580
Πόντοι
81
δοκιμασε και με πιστολι και αν δεν πιασει ουτε τοτε ριξε μονοβολο

μας φτανει το χεσιμο τυπε
Εσυ βάλε καμιά μπανάνα στον κωλο σου και άσε τι θα κάνω εγω

serlon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Είχα μια σταθερή κοπέλα του επαγγέλματος και είχαμε αποκτήσει μεγάλη οικειότητα, οπότε μια μέρα κανονίσαμε για διπλό, έφερε μια φίλη της όλα καλά μετά από πολύ ώρα και αφού δεν μπορούσα να τελειώσω δεύτερη φορά η άλλη κοπέλα πάει να φρεσκαριστεί, τότε η δικιά μου με λίγο bossy ύφος με ξάπλωσε και άρχισε να με γλείφει πίσω ταυτόχρονα μαλάκια και πίπα, και τσουπ, μου περνάει ένα δάχτυλο και άρχισε να δουλεύει προστάτη, και ταυτόχρονα πίπα. Έπαθα πλάκα. Έκτοτε σταμάτησε και δεν ξανά έπαιξε η φάση.πφφφ.

OP
OP
X

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Έχω κάνει αρκετές φορές pegging με call girl κάποιες άπαιχτες αλλά μόνο δύο φορές ήρθα σε οργασμο από προστάτη όπου χωρίς να τον ακουμπάω έσταζε ο πουτσος μου σαν βρύση και τις δύο ήτανε με άντρα
Τι ήταν αυτό που το διαφοροποίησε; Το μέγεθος, το βάθος ή το γεγονός πως ήταν άντρας; Προσπαθώ να καταλάβω αν στην περίπτωση σου ευθύνεται το υλικό, πχ πιο μεγάλο stap-on ή το ψυχολογικό γιατί πήρες ικανοποίηση τελικά εγκεφαλικά.

OP
OP
X

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.750
Πόντοι
206
Είχα μια σταθερή κοπέλα του επαγγέλματος και είχαμε αποκτήσει μεγάλη οικειότητα, οπότε μια μέρα κανονίσαμε για διπλό, έφερε μια φίλη της όλα καλά μετά από πολύ ώρα και αφού δεν μπορούσα να τελειώσω δεύτερη φορά η άλλη κοπέλα πάει να φρεσκαριστεί, τότε η δικιά μου με λίγο bossy ύφος με ξάπλωσε και άρχισε να με γλείφει πίσω ταυτόχρονα μαλάκια και πίπα, και τσουπ, μου περνάει ένα δάχτυλο και άρχισε να δουλεύει προστάτη, και ταυτόχρονα πίπα. Έπαθα πλάκα. Έκτοτε σταμάτησε και δεν ξανά έπαιξε η φάση.πφφφ.
Λογικά δεν ήταν προστατικός οργασμός αυτό, αλλά εντονότερο χύσιμο. Το περιγράφουν πολλοί άντρες. Απ' όσο έχω καταλάβει ο προστατικός οργασμός είναι αποκλειστικά πίεση στο σημείο και χύσιμο χωρίς χέρια κλπ. Μπορεί να κάνω και λάθος. Στην τελική γι' αυτό άνοιξε το νήμα, για να συζητηθούν αυτά.

zako2

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2025
Like
125
Πόντοι
0
Νομίζω ότι ο οργασμός από προστάτη δεν προϋποθέτει και εκσπερμάτωση. Αλλά επιβεβαιώνω ότι και οι κανονικοί οργασμοί είναι πολύ πιο έντονοι από τους κανονικούς.

serlon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Δεν το γνωρίζω αυτό. Η ουσία είναι για μένα το αποτέλεσμα, ήταν πάρα πολύ έντονο, ότι και να ήταν.

MPERTOS

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Like
276
Πόντοι
21
Καλησπερα σας. Το ανδρικο και γυναικειο σωμα δεν εχουν υπερβολικες διαφορες οσον αφορα τα 2 κεντρα ερεθισμου.
η ακρη του πεους ειναι παρομοια με την κλειτοριδα και ο προστατης ειναι παρομιος με τον γυναικειο προστατη ( αδενας Skene και σημειο G)
Ολα αυτα τα κεντρα εχουν συνδεσεις μεταξυ τους αλλα λειτουργουν και σχετικα αυτονομα.
Ο προστατης του ανδρα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος γιατι παρεχει και λιπαντικο υγρο (προσπερματικο) και σπερματικο υγρο.
Της γυναικας παρεχει μονο λιπαντικο υγρο. παει αυτο. Τωρα παμε στο θεμα του οργασμου.
Ακριβως οπως ο ανδρας εχει οργασμο με το πεος το ιδιο και η γυναικα εχει κλειτοριδικο οργασμο. Οσον αφορα το σημειο G δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι μπορει μόνο του να επιφερει οργασμο αλλα μαλλον σε συνδιασμο με ακουσιο ερεθισμο των κλειτοριδικων νευρων. Το ιδιο ειναι και για τον ανδρα.
Η μαλαξη του προστατη προωθει προσπερματικα και σπερματικα υγρα με τον ιδιο τροπο που βγαινουν κατα την εκσπερματηση. Οσον αφορα το θεμα του οργασμου ειναι σε συνδιασμο με τον ερεθισμο του πεους εστω και ακουσια μεσω των νευρωνων.
Οσον αφορα την πραξη σεξουαλικα, ψυχολογικα κτλπ, αυτο ειναι για τον καθενα θεμα προσωπικων επιλογων. Ο εγκεφαλος παιζει επισης μεγαλο ρολο οποτε και η ορεξη ειναι παραγοντας ευαισθητοποιησης.

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Τι ήταν αυτό που το διαφοροποίησε; Το μέγεθος, το βάθος ή το γεγονός πως ήταν άντρας; Προσπαθώ να καταλάβω αν στην περίπτωση σου ευθύνεται το υλικό, πχ πιο μεγάλο stap-on ή το ψυχολογικό γιατί πήρες ικανοποίηση τελικά εγκεφαλικά.
Μάλλον εγκεφαλικό και το γεγονός ότι η πουτσα είναι ζεστή μαλακή είναι διαφορετική. Αλλά εγκεφαλικό πιο πολύ ότι ήτανε πιο αυταρχικός με έκανε κουμάντο ενώ μια γυναίκα δεν μπορεί εύκολα να τα κάνει αυτά.

Και να καταλάβεις ότι δεν με ελκύουν οι άντρες δλδ δεν φιλάω ποτέ σιχαίνομαι δεν γλύφω σώμα δεν με φτιάχνει καθόλου σώμα θέλω βυζοα γυναικεία νουνακι κτλ.

Αλλά μόνο που με πάτησε στο. Τοίχο με έβριζε και το έκανε με βία έχυνα

• Like
Αντιδράσεις: zako2

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.067
Πόντοι
5.840
Καλησπερα σας. Το ανδρικο και γυναικειο σωμα δεν εχουν υπερβολικες διαφορες οσον αφορα τα 2 κεντρα ερεθισμου.
η ακρη του πεους ειναι παρομοια με την κλειτοριδα και ο προστατης ειναι παρομιος με τον γυναικειο προστατη ( αδενας Skene και σημειο G)
Ολα αυτα τα κεντρα εχουν συνδεσεις μεταξυ τους αλλα λειτουργουν και σχετικα αυτονομα.
Ο προστατης του ανδρα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος γιατι παρεχει και λιπαντικο υγρο (προσπερματικο) και σπερματικο υγρο.
Της γυναικας παρεχει μονο λιπαντικο υγρο. παει αυτο. Τωρα παμε στο θεμα του οργασμου.
Ακριβως οπως ο ανδρας εχει οργασμο με το πεος το ιδιο και η γυναικα εχει κλειτοριδικο οργασμο. Οσον αφορα το σημειο G δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι μπορει μόνο του να επιφερει οργασμο αλλα μαλλον σε συνδιασμο με ακουσιο ερεθισμο των κλειτοριδικων νευρων. Το ιδιο ειναι και για τον ανδρα.
Η μαλαξη του προστατη προωθει προσπερματικα και σπερματικα υγρα με τον ιδιο τροπο που βγαινουν κατα την εκσπερματηση. Οσον αφορα το θεμα του οργασμου ειναι σε συνδιασμο με τον ερεθισμο του πεους εστω και ακουσια μεσω των νευρωνων.
Οσον αφορα την πραξη σεξουαλικα, ψυχολογικα κτλπ, αυτο ειναι για τον καθενα θεμα προσωπικων επιλογων. Ο εγκεφαλος παιζει επισης μεγαλο ρολο οποτε και η ορεξη ειναι παραγοντας ευαισθητοποιησης.
Στην άκρη του πέους εγω δεν νοιωθω τιποτα

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
383
Πόντοι
21
2 φορές έχω εκσπερματώσει από καύλα του προστάτη χωρίς να τον παίζω, να τον έχω χώσει ή να με πιπώνουν. Η πρώτη ήταν με άντρα και συγκεκριμένα όταν πρωτογαμήθηκα. Ο τύπος ήταν τόσο μάστορας, τόσο υπομονετικός, τόσο τρυφερός που φρόντιζε να μη πονέσω αλλα να το ευχαριστηθώ. Η στάση που με είχε ήταν με τα πόδια μου στον ώμο του και τρομπάριζε τη κωλοτρυπίδα μου μπαινοβγάζοντας τον απαλά τρίβοντας το προστάτη. Αυτό βέβαια έγινε αφού είχαν γίνει πάρα πολλά προκαταρτικά και σταδιακό άνοιγμα κωλοτρυπίδας με το δάκτυλο.
Η δεύτερη με αφέντρα που με στραπονάρισε με medium στραπόν πάλι στην ίδια θέση και με προσεκτικό σταδιακό άνοιγμα της κωλοτρυπίδας. Πιστεύω ότι τα προκαταρτικά παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί μία στιγμή πόνου εξαφανίζει όλη τη μαγεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom