paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.371
- Πόντοι
- 10.656
ναι σου εστειλε μηνυμα ολο το αδερφατο των ιπποτων, δωστους λιγο χρονο και θα σου προτεινουν καφεδακι και αλληλομαλακια να εντρυφησετε το θεμαΤο μόνο που θα γράψω είναι πως είδα έναν τεράστιο αριθμό προσωπικών μηνυμάτων σχετικά με το νήμα. Σε αρκετά υπάρχουνε φόβος και αναφορές για το ευρύτερο κλίμα τρόμου που έχουν εδραιώσει κάποια μέλη εδώ. Αυτό όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει τους διαχειριστές οι οποίοι δείχνουν τεράστια ανοχή στις προσωπικές επιθέσεις. Συστηματικά βλέπω λογαριασμούς να κάνουν προσωπικές και ομοφοβικές επιθέσεις σε άλλα μέλη ανενόχλητοι. Το συγκεκριμένο νήμα άνοιξε λόγω κενού και μπήκε στην κατηγορία υγεία για κάποιο λόγο. Δεν ζήτησε ποτέ πιστοποιητικό σεξουαλικής ταυτότητας, όμως οι περισσότεροι που σχολίασαν στάθηκαν εκεί και μάλιστα δημιουργώντας ένα τοξικό κλίμα. Υποθέτω κάτι τέτοιο δεν συμβαδίζει με τους κανόνες που υποτίθεται πως έχει το bou.

ασε μας ρε τυπε με τα κλιματα τρομοκρατιας σε ενα ανωνυμο σαιτ, οτι γουσταρεις γραφεις, οτι γουσταρεις διαβαζεις. Και στην δικη μου αρχικη σελιδα εμφανιζονται τα πλεον δημοφιλη νηματα τυπου "τραβελοκωλοτρυπιδες" "τσοντοσινεμα" κτλ αλλα δεν το κανω θεμα κι ας μου χαλανε την αισθητικη, στα αρχιδια μου.
Αφου πηρες τεραστιο αριθμο προσωπικων μηνυματων, βρηκες λυση και ανταποκριση στο θεμα. Τι ζητας τωρα; να φαμε μπαν επειδη χαρακτηρισαμε μεταξυ σοβαρου και σοβαρου οποιον βαζει πραγματα στον πατο του πουσταρδελα; Σε ενα σαιτ που απευθυνεται κατα τεραστιο ποσοστο σε ματσο ψωλαραδες που ψαχνουν πορνες να σοδομισουν;
Μονος σου εγραψες τα παρακατω πριν καν δεχτεις αντιδρασεις, γνωριζοντας ακριβως για τα λημερια τα οποια επελεξες να γραψεις, μην μας κανεις την τρελη τωρα
Αποδεξου οτι ολα τα καινουρια νηματα, εφοσον θα εμφανιστουν στις αρχικες ολων των μελων, θα δεχτουν εναν καποιον χαβαλε. Αμα ταισεις τα τρολ, θα δεις μπαχαλο. Πατα λοιπον το κουμπακι "αγνοηση" σε οποιον θεωρεις αναξιο για συζητηση και συνεχισε με τους υπολοιπους.Επειδή το θέμα είναι λίγο για "μεγάλα παιδιά" και καλό είναι να μην γαμηθεί ενημερώνω πως εφηβικά αστεία τύπου ΕΠΑΛ, ομοφοβικά σχόλια και το "κυριακάτικο θέμα" θα μένουν αναπάντητα.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ