Διαγραμμένο μέλος 226526
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 285
- Πόντοι
- 21
Κι εγώ μέσα εννοείται
Ενδιαφέρομαι φίλε μουΌποιος θέλει να μαζευτούμε να δούμε καμιά τσόντα και να μοιραστούμε τι τσόντες μας αρέσουν και να τραβήξουμε όλοι παρέα (ο καθένας τη δική του) στην Αθήνα ας στείλει μήνυμα.
Φουλ μεσαΕνδιαφέρομαι φίλε μου
Ποιός γουστάρει να μαζευτούμε να ν χύσουμε κα
καυλα η συγκεκριμενηΠοιός γουστάρει να μαζευτούμε να ν χύσουμε
Ξιφομάχος να υποθέσω?Ρε μην το πατε στην αγαπη η καυλα να υπαρχει..Μετα απο ουισκια μια αλληλομαλακια ειναι οτι πρεπει και εαν γινει τσιμπουκι ε δεν χαθηκε και ο κοσμος.
E τι να κανεις εαν σηκωθει καπου πρεπει να το βαλω....κωλος θα ναι στομα θα ναι μ##νι θα ειναι ολα καλα ειναιΠαίδες,εγώ ψήφισα ναι....αλλά να κάθομαι να μαλακιζομαι με άλλους 10 βλέποντας τσόντα...δεν λέει κάτι...να προτείνω να βάλουμε ένα 20ρικο ο καθένας...να βρούμε μια πουτανα και να την έχουμε στην μέση να μαλακιζομαστε...αυτό μάλιστα... μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξιφομάχος να υποθέσω?
Να τον πάρεις στο χέρι μεγάλε...η δεν το έχεις ξανακάνει?E τι να κανεις εαν σηκωθει καπου πρεπει να το βαλω....κωλος θα ναι στομα θα ναι μ##νι θα ειναι ολα καλα ειναι
Έτσι τύπε μου. Μία ίσον καμία. Δεν σε κάνει κ μπουστηΡε μην το πατε στην αγαπη η καυλα να υπαρχει..Μετα απο ουισκια μια αλληλομαλακια ειναι οτι πρεπει και εαν γινει τσιμπουκι ε δεν χαθηκε και ο κοσμος.
Κώλος, στόμα κάποιου φίλου εννοείς εκεί από την παρέα;E τι να κανεις εαν σηκωθει καπου πρεπει να το βαλω....κωλος θα ναι στομα θα ναι μ##νι θα ειναι ολα καλα ειναι
Δε μπορείς να κρατηθείς;E τι να κανεις εαν σηκωθει καπου πρεπει να το βαλω....κωλος θα ναι στομα θα ναι μ##νι θα ειναι ολα καλα ειναι
Οτι βρω. προφυλακτικο να φοραωΚώλος, στόμα κάποιου φίλου εννοείς εκεί από την παρέα;
καλησπερα. ειμαι κι εγω λατρης της μαλακιας και τσοντας με παρεα αλλα κρατιεμαι. πιο στρειτ πραγματα. συζητηση και βαρεμα ο καθενος το δικο τουΔε μπορείς να κρατηθείς;