Νέα

Ομάδα δράσης για παρτούζες!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mpourdeliarisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Golden12

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Μηνύματα
39
Like
27
Πόντοι
0
εγω ειμαι αγορι κ αν θελετε μπορω να βρεθουμε σε παρτουζα
 

Συνημμένα

  • ewrwerr.jpg
    ewrwerr.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 62

Νίο

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.265
Κριτικές
6
Like
10.247
Πόντοι
2.736
Οι παρτούζες δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη τύπε. Το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να αρπάξεις HIV
Η παρτούζα όνειρο δεν εκπληρώνεται ποτέ!
:think:
Εκτός απο τα παράσημα.. Το θέμα είναι ποιός θα κάνει το πρώτο βαγόνι, στο
πάρτυ με ούζα, ποιός το μεσαίο, αλλά και ποιός το τελευταίο..  :think:
 

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
125
Like
37
Πόντοι
1
...και να 'ταν και καμμιά άξιογάμητη. Φαντάσου πόσο υπερμπάζο θα 'ναι τώρα που κοντεύει να 60αρίσει...
Μηπως να κοιταγες κα ιτον εαυτο σου λιγο στον καθρεφτη!!! Ψωναρα! Γεια σου ρε ριτσαρντ Γκηρ. Ποια τυχερη θα σε παρει. ΖΗΛΕΥΩ ! ΑΧ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΩ ΕΓΩ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ!!! Κριμα. Μην ανηυσχεις ομως θα βρεθει φυναικα και για σενα. Προς το παρον βολεψου με καμμια τρανσ και με τα χρονια με καιρους θα δεις και εσυ μουνι. (αν και με το μυαλο που εχεις αμφιβαλω!) Αληθεια γιατι εισαι εδω? τι ψανχεις? Τον Ιησου, τον Αλλαχ πνευματικη καθοδηγηση τι ακριβως κανεις στο μπουρδελα τελεια com? Μην μου πεις μονο οτι μπηκες για να γνωρισεις γυναικες!!!
 

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
125
Like
37
Πόντοι
1
Εκτός απο τα παράσημα.. Το θέμα είναι ποιός θα κάνει το πρώτο βαγόνι, στο
πάρτυ με ούζα, ποιός το μεσαίο, αλλά και ποιός το τελευταίο..  :think:
πολυ σωστο σε βρισκω. Αρα εσυ εχεις κανει παρτουζες μονο τετοιου ειδους!!! ποτε με γυναικα μονο. Θελεις κα ινα γαμιεσαι δηλαδη. Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να κανω τετοια παρτουζα εσυ φαινεσαι εξπερ ηδη, αλλα δεν μας λες πως απαντησες στο διλημα σου; σαν τον Σεξπηρ; να γαμηθει κανεις η να μην γαμηθει η απλα μπηκες μπροσταρης οπως κανουν οι γεναιαοι αντρες. οι αρχηγοι σαν εσενα που ξερουν τα παντα για μια παρτουζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ. Ποιο κοντα εισαι στον αστερισμο της Ανδρομεδας παρα στο να κανεις παροτυζα ακομα και τετοιας μορφης!!!!!!!
 

ANDREIOS

Μέγας
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.146
Κριτικές
13
Like
1.680
Πόντοι
4.655
παιδια ενδιαφερομαι να συμμετεχω στην ομαδα
εχω παρει μερος στο παρελθον σε τετοιες φασεις αλλα αυστηρα μονο με γυναικα.
gay trans cd μακρυα
 

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Μηνύματα
2.023
Κριτικές
11
Like
5.021
Πόντοι
746
Παρτουζα. μια λεξη  παρεξηγημενη,ακομη και μια παρτουζα  θελει χημεια,για βγει σωστη  και να περασουν  ολοι καλα,η σωστες παρτουζες δεν περιεχουν gay trans CD,απλα για να βγει σωστα η παρτουζα θελει και σωστα ατομα  πυστευω το μελος eva6969 είναι μαστερ  του αθλήματος,και θα κανει ότι καλητερο μπωρει για να μας φερει στο σωστο δρομο τον οργιων χωρις τελος  και την απολυτη ηδονη
 

titanm

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
34
Like
42
Πόντοι
0
Eva6969 απλά κορυφή και μπράβο για την κάβλα της!!!
 

Giman13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
Ισχύει ακομα το εγχείρημα?? Αν και νεος στο κλαμπ θα ηθελα να το δοκιμάσω!
 

numper2

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Μηνύματα
70
Κριτικές
4
Like
144
Πόντοι
0
Και γω θα ήθελα αν θέλετε
Είμαι παθητικός
Περιμένω
 

eva6969

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
125
Like
37
Πόντοι
1
Ειλικρινα περιμενετε καποιοι απ οεδω μεσα να κανονισετε παρτουζα με τα ατομα που παρεμβαινουν ενδιαμεσα και μεταφερουν την καταρα της αγαμιας τους σε καθε τι δεν μπορεσαν να κανουν αυτοι στην ζωη τους?????????? διαβαστε τα ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ολων αυτων και θα βρειτε ενα κοινο σημειο. Αποφευγουμε το γαμησι με καθε κοστος γιατ ιοι γκομενες μας φτυνουν καθε φορα που προσπαθουμε εκτος απο τις πουτανες που μας καθονται θελουν δεν θελουν επειδη τις πληρωνουμε!!!
Σε καθε θρηντ χωρις καμμια εξαιρεση τα ιδια ατομα γαμανε καθε σοβαροτητα με δηθεν λογους ηθικης η καθως πρεπεισμου χωρις να μπορουν να σκεφτουν οτι γραφουν σε ενα σαιτ που εινα ιακριβως για αυτο!! ΣΤΟ ΜΠΟΥΔΡΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ. Το γραφω στα ελληνικα μηπως κα ιτο διαβασουν και το καταλαβουν. Μεχρι δε να καταλαβετε εσεις οτι καθε μερα γινονται μονο 60-70 παρτουζες στην αθηνα μονο θα εχουν περασει χρονια κα ιζαμανια που λενε κα ιεσεις ακομα θα εχετε ενα μεγαλο ερωτηματικ οστο κουτελο σας αν γινονται ολα αυτα!!! Βλεπω εςδω μεσα αρσενικα δηθεν που ακομα εχουν αποθημενο το να κανουν με 2 γυναικες μαζι παρτουζα!!!!!!!!!!!! Ρε οργια ποιος απ οοσους συμμετεχει σε παρτουζες δεν εχει κανει με 2, 3, ,4 ,5, ή 6 γυναικεσ ταυτοχρονα παρτουζα??????????????????που ζειτε σε τι διασταση?παραλληλη με τους εγκεφαλικα νεκρους???μονο για σημερα ξερω οτι 100% ειναι φιξαρισμενες 4 παρτουζεσ με 1 αντρα και 2-4 γυναικες κα ιεσεις φαντασιωνεστε ακομα και εχετε ονειρωξεις για παρτουζες;κα ισοβαρα με αυτα που λετε περιμενετε να σας παρει οποιαδηποτε γυναικα η ζευγαρι στα σοβαρα εδω μεσα?δεν αναρωτιεστε γιατι δεν υπαρχουν γυναικεσ κα ιτετοιες αγγελιες εδω μεσα;ποσο χαζοι μπορει να ειστε που να νομιζεται οτι φταινει ολοι οσοι γαμανε εκτοσ απο εσας που δεν γαματε και βριζεται αυτους που γαμανε γιατ ιεινα ιμαλακες ανωμαλοι αρρωστοι κτλ κοσμιτικα επιθετα?????????????? Καλη τακτικη και λογικη αλλα μονο για οσους θελουν να μεινουν αγαμητοι κα ιπροσπαθουν να παρουν κι αλλους μαζι τους σε αυτη την μιζερια τους. Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΣΙΤΕΥΕΣΤΕ. ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ............ΧΑΝΟΣΑΣΤΕ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:(εβαλα και εικονιδο για να ειμαι ΙΝ και εγω)
 

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Μηνύματα
269
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους συναγωνιστές...Για αρχή... συγχαίρω την πρωτοβουλία..εύγε!Δεν μπορώ να συνδράμω καθότι παντρεμένος (οι κανόνες σας είναι σκληροί)...αλλά ελπίζω αυτή η κίνηση να πραγματοποιηθεί διότι ίσως οδηγήσει και σε άλλα σχήματα όπου και παντρεμένοι μπορούν να συμμετέχουν.Δηλωνω το παρόν (έστω και για τα όπλα) και...στην διάθεση σας κύριοι...καλά να περνάτε και με προφυλάξεις
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom