Νέα

Ολυμπιακή Αεροπορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spyrman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
O Βασιλάκης είναι μέγας γυφτουλας και τσιγκούνης σε όλες τις επιχειρήσεις του.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να κάνει κάτι καλό μια φιλανθρωπία κάτι που να τον τιμά.

Ας τα χαίρεται τα δισεκατομμύρια του αλλά ιστορία δεν θα αφήσει.Κενος περιεχομένου και αισθητικής.
Προσωπικά τον θεωρώ άτομο άνευ αξίας όπως και τον Μητσοτάκη.

Ανάξιοι λόγου.Δεν είναι τίποτα αυτοί άνθρωποι και παρουσιάζονται ως κάτι το μεγαλειώδες.

Αν τους γνωρίζατε προσωπικά θα σας έπεφταν τα σαγόνια.
Πες τα ρε μεγάλε γιατί έχω βαρεθεί τους παπαγαλους εδώ μέσα που πετανε τη μαλακια τους για όλους και για όλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.283
Πόντοι
5.506
O Βασιλάκης είναι μέγας γυφτουλας και τσιγκούνης σε όλες τις επιχειρήσεις του.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να κάνει κάτι καλό μια φιλανθρωπία κάτι που να τον τιμά.

Ας τα χαίρεται τα δισεκατομμύρια του αλλά ιστορία δεν θα αφήσει.Κενος περιεχομένου και αισθητικής.
Προσωπικά τον θεωρώ άτομο άνευ αξίας όπως και τον Μητσοτάκη.

Ανάξιοι λόγου.Δεν είναι τίποτα αυτοί άνθρωποι και παρουσιάζονται ως κάτι το μεγαλειώδες.

Αν τους γνωρίζατε προσωπικά θα σας έπεφταν τα σαγόνια.
Περαν του προφανους οτι θελεις να μας αναφερεις πλαγιως πως γνωριζεις προσωπικα το Βασιλακη (φιδιααααααα) τι μας ενδιαφερει εμας και τη συζητηση αυτο;

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
34
Πόντοι
0
Η Ολυμπιακή στοίχησε 10 Εθνικούς προϋπολογισμούς σε ελλείμματα. Είχε γίνει μια μελέτη αν την είχαν κλείσει μετά τον Ωνάση ....είχαν στείλει στα σπίτια τους τους τότε εργαζόμενους και τους έστελναν κανονικά τον μισθό τους σπίτι θα είχαμε γλυτώσει πολλά δις. Τα μεγαλύτερα ρουσφέτια διαχρονικά ηταν ....Βουλή Τράπεζα της Ελλάδας Ολυμπιακή...Μην πούμε για τους χιλιάδες Έλληνες που βγήκαν στη σύνταξη από τα 35-40

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
889
Πόντοι
376
Ρε τύπε δεν σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι μπορεί εγώ να ξέρω πότε θα βρω παραπλήσιες τιμές; Και όταν εννοώ παραπλήσιες τιμές εννοώ διαφορά 100€ ευρώ γιατί παραπάνω προσωπικά δεν έχω δει. Και σου ξαναλέω πάντα κλείνω απευθείας από τα sites των αεροπορικών. Δεν ξέρω πραγματικά που βρίσκετε τις τιμές αυτές των 560€ και 800+€. Η πρόταση που έγραψα "από εκεί που δεν τα έχουν πάρει χοντρά θα τα πάρουν από κάποιον άλλο" είναι ένα σχόλιο που πατάει πάνω και στις δικές σου διαφορές των 400€, που ειλικρινά δεν ξέρω που υπάρχουν αυτές, και στις δικές μου διάφορες των 100€ όπως ανέφερα παραπάνω.

αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου βλακα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.455
Πόντοι
12.756
Περαν του προφανους οτι θελεις να μας αναφερεις πλαγιως πως γνωριζεις προσωπικα το Βασιλακη (φιδιααααααα) τι μας ενδιαφερει εμας και τη συζητηση αυτο;

μαλλον θελει να συνδιασει οτι ο χαρακτηρας του ιδιοκτητη μεταφέρετε και στις εταιριες που έχει , δηλαδη γυφτος αυτος γυφτικη και η εταιρία :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Όποιος ταξίδευε εξωτερικό με ολυμπιακή δεκαετίες 80 και 90
θυμάται ότι αισθανόταν ηλίθιος να πληρώνει σε αυτή την εταιρεία.
Ήταν όλοι ΠΑΣΟΚοκομματόσκυλα , τσαμπατζήδες.
Πως να μην πέσει έξω. Κανείς δεν πλήρωνε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.283
Πόντοι
5.506
μαλλον θελει να συνδιασει οτι ο χαρακτηρας του ιδιοκτητη μεταφέρετε και στις εταιριες που έχει , δηλαδη γυφτος αυτος γυφτικη και η εταιρία :coffee:
Φοβερη λογικη, γι αυτο παει τρενο η Aegean, θα μας πεταξει και κανενα «ετσι κανουν λεφτα οι κουφαλες οι φραγκοφονιαδες» και βγηκε το πορισμα.

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
2.414
Πόντοι
2.411
Το φαγητό στην Aegean είναι πράγματι για γέλια.
Όχι βέβαια ότι περιμένει κάποιος φαγητό γκουρμέ, αλλά αυτό που σου δίνουν και ο τρόπος που στο δίνουν,σε κάνουν να αισθάνεσαι κορόιδο και ότι σου κάνουν χάρη που ασχολούνται μαζί σου.
Σε πρόσφατο ταξίδι στη Ρώμη, μας έδωσαν σκέτο (ναι σκέτο!) κοφτό μακαρονάκι που εκτός των άλλων ήταν και τελείως παγωμένο.Στα σχόλια σε μια καρτέλα που μας έδωσαν,τους έγραψα ότι πρέπει να ντρέπονται που δίνουν αυτά τα πράγματα στους επιβάτες και αυτά αποτελούν τη καλύτερη δυσφήμιση για την εταιρεία τους.Το φαγητό του στρατού ήταν πολύ καλύτερο.Ας μην δίνουν τίποτα,ή έστω ας δίνουν ένα φρέσκο χυμό.
Προσπαθώ να πηγαίνω με άλλες εταιρείες και βέβαια αναπολώ τη Χρυσή εποχή της Ολυμπιακής!
Η καρτελα που σας εδωσαν καταλαβαινεις που κατεληξε .Καλυτερα χωστα τους στο σαι ,για να παρεις και δωρεαν μιλια ,οπως εδωσαν και σε εμενα για να κλεισω το στομα μου .Ευτυχως ο Χατζιδακης εκελεισε την ΟΑ και με τα λεφτα που κερδιζει ,χτιζει νοσοκομεια και σχολεια .Αν δεις καποιο πες μου και εμενα .ενας λογος που εκλεισαν την ΟΑ ηταν οτι ειχαν πολλες μετοχες υπουργοι βουλευτες κλπ ,περα απο το Βασιλακη .Ο Βασιλακης στα κερδη του δε μας μοιραζει κατι ,αλλα τη χασουρα που ειχε του τη καλυψαμε εμεις. Δυστυχως ειναι μονοπωλιο και δε μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα.Οσο θελουν θα βαζουν τη τιμη του εισιτηριου ....

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.216
Πόντοι
206
Bασικα το αντίθετο εννοούσα...Όταν ο όμιλος εταιρειών του κάνει μονίμως γυφτιες τότε και ο ceo είναι γύφτος.

Τυχαία είχα δει και παλαιότερα μια συνέντευξη του μπροστά σε κοινό φοιτητών σε ένα πανεπιστήμιο όπου φοιτητές τον ρωτούσαν για εκπτώσεις.Στο βίντεο λοιπόν αυτό έγινε το εξής.

Την πρώτη φορά δεν απάντησε.
Μετά τον ξαναρωτησαν και αποφεύγε να απαντήσει.
Οι φοιτητές επέμεναν όμως.
Την Τρίτη φορά απάντησε ως εξής νευριασμένος.

Είπαμε όχι δεν γίνονται εκπτώσεις σε φοιτητές!!!!

Το κοινό από κάτω πάγωσε....

Και να φανταστείτε αυτός ο άνθρωπος πήγε εκεί για να δώσει ένα παράδειγμα πως γίνεσαι επιτυχημένος ceo.

Tελιικα τα παιδιά κατάλαβαν πως γίνεσαι επιτυχημένος μαλακας.

Δεν ξανακαλέστηκε...

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Φοβερη λογικη, γι αυτο παει τρενο η Aegean, θα μας πεταξει και κανενα «ετσι κανουν λεφτα οι κουφαλες οι φραγκοφονιαδες» και βγηκε το πορισμα.
Γιατί δε πας να φτιάξεις καμια πρίζα με κανα δοκιμαστικό στη κωλότσεπη και πετας όλη μέρα μαλακιες εδώ μέσα?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Η θυγατρική της SAS , sas brathens κάπως έτσι , που έκλεισε πριν καμιά 15 χρόνια, συγχωνεύτηκε με τη μητρική sas , στην πτήση όσλο-χανιά απευθείας , από τις μεγαλύτερες πτήσεις εντός ευρώπης, κάπου 4.5 ώρες , με κόστος οικονομικής θέσης πριν καμιά 20ετία 1200€ το άτομο δεν έδινε ούτε νερό .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Γιατί δε πας να φτιάξεις καμια πρίζα με κανα δοκιμαστικό στη κωλότσεπη και πετας όλη μέρα μαλακιες εδώ μέσα?
Τι θες να μείνει μια ζωή Nr 2 Mr Malakas ;
Κάνει αγώνα.
Θέλει να γίνει Mr Malakas .

Και που ξέρεις .... μπορεί να αναγνωριστεί η αξία του
και για μαλάκες-σκατόψυχους-ηλίθιους-σπασαρχίδηδες να θεσπιστεί νέος τίτλος
Mr Barock !

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.017
Πόντοι
1.406
Τι θες να μείνει μια ζωή Nr 2 Mr Malakas ;
Κάνει αγώνα.
Θέλει να γίνει Mr Malakas .

Και που ξέρεις .... μπορεί να αναγνωριστεί η αξία του
και για μαλάκες-σκατόψυχους-ηλίθιους-σπασαρχίδηδες να θεσπιστεί νέος τίτλος
Mr Barock !
Νομίζω είναι ΑΧΑΣΤΟΣ φέτος :rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Η καρτελα που σας εδωσαν καταλαβαινεις που κατεληξε .Καλυτερα χωστα τους στο σαι ,για να παρεις και δωρεαν μιλια ,οπως εδωσαν και σε εμενα για να κλεισω το στομα μου .Ευτυχως ο Χατζιδακης εκελεισε την ΟΑ και με τα λεφτα που κερδιζει ,χτιζει νοσοκομεια και σχολεια .
Εννοείς που τους χάρισε 10 χρόνια πλασματικά και βγήκαν με σύνταξη 3500€ Χ 14 τότε και 150 χιλιάρικα εφάπαξ ;
Και όσοι ήταν νέοι , πήγαν σε άλλες θέσεις, όπως ΥΠΑ και παίρνουν μισθό 2300€ συν μπόνους ;

Για αυτό το κλείσιμο μιλάμε ;
Και για το 747 στο ανατολικό ... που τότε, στο κλείσιμο έπιανε 10-15 μύρια ... αλλά το άφησαν και σάπισε και έγινε ρημάδι
και τώρα θα μας χρεώσουν κανά μύριο για να ανακυκλωθεί ;

Για αυτό το κλείσιμο μιλάμε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομίζω είναι ΑΧΑΣΤΟΣ φέτος :rockon:
Σπουδαίος Μαλάκας.
Τιτάνας της Μαλακίας.
Όλοι οι προηγούμενοι θα αισθανθούν γατάκια μπροστά του.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Τυχεροί όσοι έστω κ μια φορά έχουν ανέβει σε αεροπλάνο ...
Ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω .
Είχες μπει σε τρικινητήριο τουπόλεβ που μύριζε ακουαφόρτε ;
Αυτές ήταν εμπειρίες.

Αλλά με τις κάβλες που έβλεπες μέσα από πράγα ... και να έπεφτε στα αρχίδια σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.283
Πόντοι
5.506
Εσενα σου ειπαν πως ειμαι ηλεκτρολογος οι πηγες σου;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Θα βρεις τελικα καμια w123 για τον λακαρο να ησυχασει ο παλληκαρος, εγγυηση ειναι, εχεις το λογο μου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Σύγκριση τιμών ... παλιότερα με τώρα ;

Δύο αεροπορικά με easy το 2004 για βερολίνο οικονομική θέση από αθήνα .... 400€ ..... δείτε σήμερα.
Έχει και καλύτερο όμως ! Το 2005 στο βερολίνο , στο μάριοτ , στην ποτσντλαμερ πλατζ , ολοκαίνουριο τότε
δίκλινο σπέσιαλ με πρωινό ..... 95€ .... σήμερα 480€ .....
Το αντλον λίγο παραπάνω .... 150€ τότε .... 600€ τώρα .

Χίλτον βουδαπέστη το 2005, 65€ το δίκλινο τη βραδιά .... τώρα 170€

Να πούμε .... χλιδάτα ; Το Ντανιέλι στη Βενετία το 2008 και η Μεγάλη Βρετανία στο σύνταγμα ..... 350€ το δίκλινο ....

Πάνω από 1000€ τώρα ... το Ντανιέλι χαλαρά πάνω και από 1200€ .....

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;
ΟΧΙ ΠΕΣΑΝ.

Των υπολοίπων μάλλον ανεβήκαν . ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.283
Πόντοι
5.506
Ο πουστης εχει γινει μαστερ, εχει ξεπερασει και το Λαδακη στο γκουγκλισμα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Θα θέλε να ήταν ηλεκτρολόγος. Γκαρσονα σε ταβερνάκια της Ρόδου ήταν η κύρια - αυτός με το στρινγκ που το παίζει κύριος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom