Διαγραμμένο μέλος 105995
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 216
πες μας ποια ειναι εδω που σε ξεσκιζειΚαλησπέρα αγορια
πες μας ποια ειναι εδω που σε ξεσκιζειΚαλησπέρα αγορια
ποποπο καυλιαρες γυναικες!!!!!!!!!!!!!ανεβασε και καμια ππιο διαφοτιστικη φωτοΈνα κορίτσι έχω! Κι είναι η καβλιαρα η Νάντια. Μ αυτήν ερχόμαστε παρέα.
Οι καλυτερες ιδεες μου ερχονται τα μεσανυχτα
Οι καλυτερες ιδεες μου ερχονται τα μεσανυχτα
Πιο διαφωτιστική θα μας κάνει να χάσουμε τη μαγεία της νύχτας βρε συ. Κρίμα είναι. Live είμαστε καλύτερες. Τι να δεις από μια φωτό; Το θέμα είναι να ναι αισθαντικη η γυναίκα να θες να την αγγίξεις να την μυρίσεις να της χωσεις δύο μπατσες που λέει ο λόγος ρε παιδί μου!
οντως εχεις δικιο απλα επρεπε ο φωτογραφος να ειχε ανοιξει λιγο το πλανο να φιανετεαι και η κολαρα της ναντιαςΠιο διαφωτιστική θα μας κάνει να χάσουμε τη μαγεία της νύχτας βρε συ. Κρίμα είναι. Live είμαστε καλύτερες. Τι να δεις από μια φωτό; Το θέμα είναι να ναι αισθαντικη η γυναίκα να θες να την αγγίξεις να την μυρίσεις να της χωσεις δύο μπατσες που λέει ο λόγος ρε παιδί μου!
Ακριβώς αυτό είναι! Γιατί τα θέλουμε όλα!![]()
παντως θα θελα πολυ να σου βουλωναμε τις τρυπες εγω με την ναντια ταυτοχρονα.....με την πρωτη ευκαιρια θα στις βουλωσουμε παντως!!!!!!!!!!Ακριβώς αυτό είναι! Γιατί τα θέλουμε όλα!![]()
παντως θα θελα πολυ να σου βουλωναμε τις τρυπες εγω με την ναντια ταυτοχρονα.....με την πρωτη ευκαιρια θα στις βουλωσουμε παντως!!!!!!!!!!
Τωρα που καταλαβα το νοημα, μαθαίνω αποκρυφη και παραλλαγη
Δηλαδή; Πόσο μακριά θα το πας;;; Αχ δείξε μου...μήκος και πλάτος...χα χα
παλιό αλλά κι επίκαιρο ;)ΟΚ για την πληροφορία, ας σε καληνυχτίσω με ένα τραγουδάκιπαλιό αλλά κι επίκαιρο ;)
είστε και οι δυο ατέλειωτες ελληνίδες μιλφαρες,ατέλειωτες πληθωρικες κωλαρες,ποια να πιάσεις και ποια να φας σας χαίρομαι και τις δυο.........Ένα κορίτσι έχω! Κι είναι η καβλιαρα η Νάντια. Μ αυτήν ερχόμαστε παρέα.