Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
όμως ο Αλλάχ θα κάψει όλους τους κακόβουλους που σας προσβάλουν είτε νομίζουν ότι είσαστε υποχείρια τους για μερικά κωλόχαρτα που δίνουν.Όλγα μου εγώ είμαι άρρωστος με τον τζόγονόμως ο Αλλάχ θα κάψει όλους τους κακόβουλους που σας προσβάλουν είτε νομίζουν ότι είσαστε υποχείρια τους για μερικά κωλόχαρτα που δίνουν.
Σε αφήνω, μακάρι να ήμουν εκεί πάνω να τα λέγαμε, ήλπιζε όποτε με θυμάσαι να κάνει το χατήρι η στρογγυλή θεά για να σου λάβεις ένα καλό δωράκι.
Καλημερα στ αγόρια που ναι εδώ και εκτός Ελλάδος.![]()
Ολγα ένα δεν εχω καταλαβει. Γιατι μπαινεις το νημα σου και δεν γραφεις;Καλησπέρα και σε εσενα Ολγα.
φραφε εσθ και εμεις θα απανταμε οπως πρεπει ΟλγαΚαι βέβαια θέλω να γράφω. Αλλά δε θέλω και να σας κουράζω. Προσπαθώ να είμαι εγκρατης![]()
Έλα δώστε μου θέμα!
ενταξει ισως ημουν λιγο υπερβολικος. Γραφει η Ολγα το νημα της. για να δουμε θα γραψει τωρα.
γιαυτό θέλω να μου έρχονται λίγο βρωμούλες, τα αναλαμβάνω όλα Πάμε να γράψουμε την ωραιότερη ως τώρα εμπειρία μας στο σεξ; Κάτι που κάνε ο παρτενέρ μας μια φορά και μας άρεσε πολύ;ένα μικρό κλικ. Που ίσως μας έγινε φετίχ μετά; Μμμ ; Τι λέτε;
Το έχεις πάει πολύ ψηλά το πράγμα, είναι ευκολότερο να πετύχεις παρολί ανατροπών παρά να βρεις κοπέλα του χώρου που να ξέρει από αυτά
Πάντως καλό είναι να κινείται το θρεντ της Όλγας, αδράνεια δεν είναι καλός σύμμαχος στην προσπάθεια της ;)
Ωπ άγνωστη φράση. Γκουγκλαρω κι επανέρχομαι. Analysis fourrier.