Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χα χα ναι για να τα καταφέρεις πρέπει να ανταγωνιστείς....τον εαυτό σου!
Και βέβαια μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.
Know Your Limits
Never Accept them
Όλγα μια κι έρχονται τα γεννέθλια σου, ε καλό θα ήταν να μας πεις την ημερομηνία ώστε να σου ευχηθούμε από το πληκτρολόγιο, τώρα μου είσαι και 250χλμ μακρυά να σου τα έλεγα face to face :-
Αskeris χαιρομαι πολύ! Άλλωστε ψάχνοντας μόνο θα βρεις.
Ntountaras, στις 25 τα χω κι έτσι ξέρεις και ζώδιο wow! Χα χα
ΟΚ Όλγα, θα ξαναποστάρω μεθαύριο κι έτσι σε καληνυχτίζω. Στην περίπτωσή σου είναι καλό που θυμάμαι, σε άλλες μου βγαίνει σε κακό/ξυνό....
26 Απρίλη είμαι εγώ για βάλε το μυαλουδάκι σου να σκεφτεί αν μπορούμε να πνίξουμε το κουνέλι κάποια μέρα, δεν είμαι πάντως τύπος που ασχολιέμαι με άστρα και ζώδια. Έχω άλλες ασχολίεςνομίζω ότι θυμάσαι κάτι, αλλιώς τσέκαρε το προφίλ μου, έχω ανοίξει πολλά μέτωπα :-
Φιλε Ντουνταρα και εγω από τον Αλλαχ περιμενω να μου φερει χρημα. Προσευχομαι κάθε μερα. Τωρα σοβαρολογω. Δεν μπορουσες να εισαι πιο σωστος.
Αskeris χαιρομαι πολύ! Άλλωστε ψάχνοντας μόνο θα βρεις.
Ntountaras, στις 25 τα χω κι έτσι ξέρεις και ζώδιο wow! Χα χα

Να πας σε κανένα κορίτσι να γιατρέψει το βαβά, εγώ δεν λείπω αλλάΣημερα που είμαι ασθενης με βηχα και πονο σε ολο το σωμα, ο Ντουνταρας λειπει.
INCH ALLAH HERE
με κάθε είδους επιθυμία 
Ξερει καμια να κοβει βεντούζες?Να πας σε κανένα κορίτσι να γιατρέψει το βαβά, εγώ δεν λείπω αλλά
Πάμε παρακάτω.....
Εις πολλά τα έτη δεσποσύνημε κάθε είδους επιθυμία
Ξερει καμια να κοβει βεντούζες?
Να πας σε κανένα κορίτσι να γιατρέψει το βαβά, εγώ δεν λείπω αλλά
Πάμε παρακάτω.....
Αχ νομίζω όλοι άρρωστοι είμαστε αυτές τις μέρες. Ποιος θα περιποιηθεί ποιον να δούμε! Χα χα
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Εις πολλά τα έτη δεσποσύνημε κάθε είδους επιθυμία