desiree
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Like
- 3.014
Χα χα κατι ξερει το πουλακι! Τελικα εχεις γινει ο καλυτερος συνομιλητης μου! Εισαι προκληση ;)Απο οτι μου κελαιδησε ενα πουλακι σαρεσει να εισαι γονυπετεις!και σιγουρα οχι για συγνωμη!
Χα χα κατι ξερει το πουλακι! Τελικα εχεις γινει ο καλυτερος συνομιλητης μου! Εισαι προκληση ;)Απο οτι μου κελαιδησε ενα πουλακι σαρεσει να εισαι γονυπετεις!και σιγουρα οχι για συγνωμη!
Χα χα κατι ξερει το πουλακι! Τελικα εχεις γινει ο καλυτερος συνομιλητης μου! Εισαι προκληση ;)
Βαθεια υποκλιση ευγνωμοσυνης και στους δυο σας :-*και εσυ εισαι προκληση συνδιαζεις χυμωδες κορμι και εξαιρετικη συμπεριφορα!!μου κεντρισες το ενδιαφερον σε συνδιασμο με τα λεγομενα φιλου εκτος σαιτ, το μυαλο πηρε φωτια αγαπητη μου!
παιδια δεν δινετε καμια συνεχεια λεω εγω στο κρεβατι? αρχιζουμε και βαριομαστε!
Ορισε πασα μου και θα το κανω ❤παιδια δεν δινετε καμια συνεχεια λεω εγω στο κρεβατι? αρχιζουμε και βαριομαστε!

καλημέρα ολγα ολοι παιζουμε γιατι μας αρεσεις που εισαι πολύ προχω,,,,,Σκεφτομουν οτι εδω μπορουμε να θετουμε κανενα θεματακι να το συζζηταμε. Ενταξει σχετικο με το σεξ ε;
Ποιος παιζει;
ολγα,καλημερα.σκοπος του νηματος,ειναι η ενημερωση,απο σενα για προγραμματα,τιμες και υπηρεσιες.απο τα μελη ειναι οι κριτικες,και τα σχολια τους,ΕΠΙ του θεματος.αυτο που θες να κανεις,ειναι οφ τοπικ,ολο.ανοιξε αν θες ΑΛΛΟ νημα,στις συζητησεις.Καλημερα! Οντως ειχα λιγο τρεξιμο αλλα θα θελα να γραφατε πιο πολυ εσεις που με παιρνετε..νεοι παλιοι...ξερω πως δεν περισσευει χρονος απο κανεναν σας βεβαια..
Ας ξεκινισω ενα θεμα.
Βγαλτε μια κολα χαρτι
Θεμα : Μια φαντασιωση μου.
Για παμε...
Yes Sir.
Εκλεισε ηδη.
Σ ευχαριστω.

παιδια δεν δινετε καμια συνεχεια λεω εγω στο κρεβατι? αρχιζουμε και βαριομαστε!

προσωρινα,γραφουμε εδω τις κριτικες.Θα ανοιξει για κριτικες η γραφουμε εδω ??
Ολγα δε γραφεις καλυτερα τις δικες σου φαντασιωσεις;Καλημερα! Οντως ειχα λιγο τρεξιμο αλλα θα θελα να γραφατε πιο πολυ εσεις που με παιρνετε..νεοι παλιοι...ξερω πως δεν περισσευει χρονος απο κανεναν σας βεβαια..
Ας ξεκινισω ενα θεμα.
Βγαλτε μια κολα χαρτι
Θεμα : Μια φαντασιωση μου.
Για παμε...