Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κατι πολυ πολυ ευχαριστο! Ειμαι ερωτευμενη και παντρευομαι. Στο δημαρχείο σε λιγες μερες.
Από ότι μαθαίνω κουμπάρος ήταν ο [size=10pt][size=10pt]Ιούλιος Πρωκτό[/size][/size] με τονσυντροφόκωλομπαρά του
μα είναι φιλενάδες![]()
![]()
εμπνευσμενο το διχως αλλο (και πολυ κοντα στην αληθεια)
Επειδή δεν το'χω παρακολουθήσει το θέμα η Όλγα έκανε και μασάζ;
Ολγακι δε σε ξερω ..σε ξερει ομως ο κολητουλης μου εδω στη Θεσσαλονικη...κι εχει περασει πολλακις καλα μαζι σου..Καλη τυχη σε οτι εχεις αποφασισει να κανεις ...ευχομαι μονο να μην το μετανιωσεις ...
..το καλο θα ηταν να παρατουσες τη δουλεια γιατι το θες εσυ η ιδια ...κι οχι λογω καποιου αντρα..οι αντρες ειναι ιδιοι σε ολο τον πλανητη και μολις χορτασουν ξυνιζουν τα μουτρα και φευγουν οσο και να τους αγαπας οσο και να τους φροντιζεις...ειναι σαν τους γατεους το Φλεβαρη που για να ζευγαρωσουν μεχρι και τραγουδια λενε μετα ομως κοιμουνται αδιαφορα σε μια γωνια
Αποψη σου !!!!!!!! λανθασμενη 100%
αν θες ειμαι ετοιμος να το συζητησω μαζι σου !!!!!!!!
επισης οι γυναικες που περασαν την κοκκινη γραμμη δηλαδη εγιναν εκδιδομενες δεν εχουν επιστροφη!!!!!!! παντα μιλαω με αποδειξεις!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτος !!!θα μπορουσα να το συζητησω μαζι σου αλλα τετ α τετ με ζεστο καφεδακι στο χερι...οχι εδω που ο καθενας αρπαζεται απο μια λεξουλα για να ξεθυμανει ...
καλο απογευμα...
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ
Να έρθω και εγω στον καφε????
Εχει συναντήσει τυχαια καποιος την παρθενα Ολγα να μας πει την εμπειρία του να κανουμε κεφι?
Την συνάντησα εγώ!!! Προχθές, έκανα Ανάσταση μαζί της κι εκεί που μιλούσαμε, έκανε κουβέντα για ολους τους μικροτσούτσουνους με τους οποίους έχει συνευρεθεί!! ήσουν κι εσύ μέσα στον κατάλογο!!!!!
ΥΓ: τα κόμπλεξ σας και τη χολή σας να τα βγάζετε εκεί πους θα παίρνει. Περάσατε καλά με μια "πουτάνα", την αποθεώνατε όταν την γαμούσατε, πληρώνατε γι αυτό και τώρα που σας χαιρέτησε, την ειρωνεύεστε... Πόσο πιο χαμηλά;;;